Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Dobré ranko noc otras.....mala o 6.hore a že ked nekojíš,vyspíš sa hahaha 😀 nweverte tomu za noc som niekedy aj 10xhore raz zuby ,raz bruško,raz desy.... a baby dnes som sa postavila na vahu a je to na depku .... ☹ ,neviemm či je to návštevou alebo že som začala piť...... ☹ namiesto 0,2dcl...3L.... a tak ale je tam plus ....aj som si poplakala ráááno.....mali ste plus niektorá počas tt a potom v pondelok mínus..... 😖
@marthuska Veru, ja som sa tehotenstvom strašne dlho pred kamoškami nepriznala. Bolo to hlavne z dôvodu, že som 2x krvácala a vôbec som nevedela či vôbec malú vynosím. Lenže akonáhle som nastúpila do nemocnice zrazu od rána do večera telefonáty a všetky to vedeli 😕 To som bola v 10tom tt.
ahojte, super že som na túto tému natrafila, ja sa tiež pasujem s týmto problémom, predtým ako som otehu, som zhodila 5 kíl, takže som mala 70, ale počas tehu som pribrala 25kg takže výsledok 95kg, v porodnici som nechala 14 a za prvé 2 mesiace som bola spať na mojej váhe ale potom som znovu pribrala teraz mám 82 kg a tiež to nejde dole 😒 Neviem či aj vy ste to takto mali, priznám sa nečítala som všetky príspevky 😉 je ich dosť, ale rada by som keby ste mi poradili ako na to....musím sa tiež priznať, že síce toho cez deň veľa nezjem, ale večer keď malý zaspí tak sa napapkám a to asi no vlastne určite nie je dobre 😠 , no a cvičenie hmmm to ani neriešim pretože nieje na to čas a malý má 9mes a úctihodných 11kg a rád sa nosí tak už potom nevládzem 😝 a najhoršie je to že mám pocit že sa už mojmu ani nepáčim a to ma dosť frustruje 😖 takže prosím poradte mi 🙂
@yennn prave som dojedla tie prazene boby....mnaaam,naozaj su fantasticke-najlepsie su teple,ja som ich vyjadala uz pocas pecenia z panvice 😅
70g co mozeme zjest sa zda celkom malo,ale zabavis sa s nimi-jedla som ich asi 15 minut a nasytili riadne,normalne citim velmi plne brucho 😀
Odporucam vyskusat 😎
@gabka24 super už len to,že chjceš niečo robiť,po večeroch si to tu preštuduj...a otazky ak maš každa rada odpovie ak sa k nam pridáš nahlas vahu,vyšku a ciel/kg do silvestra a pošli @yennn robi nam tabulku..... 😀 ale jasné že povinné to nieje len je to motivácia ako des....... 😀 baby su tu ohromnéééé, šikulky a každa rada poradí aj motivuje, podporí aj poľutuje......skrátka super partička 😀 😀 😀
@gabka24 Ahoj a Vitaj 😎
Ak sa chces pridat k nam "chudnucim" tak napis @yennn cez IP svoju terajsiu hmotnost a vahu ktoru by si chcela mat na silvestra-tvoj ciel. Vsetky tu sa ho snazime splnit chudneme uz druhy tyzden a vysledky su vynikajuce 😎
Ak clovek veeeelmi,ale velmi chce, tak schudne. Pretoze ten kto chce-hlada sposob,ale ten kto nechce-hlada dovod a to je svata pravda. My chceme a preto chudneme 😎
Chudneme pomocou racionalnej stravy, je to dlho na vypisanie a tak ak mas cas,skus si precitat aspon zopar clankov na stranke chudnutie-ako.sk . Pocitame KJ - za cely den nezjeme viac ako 7000 Kj,jeme 5x denne -medzi kazdym jedlom su 3 hodinove prestavky, jeme veeela zeleninky,nic mastne,sladke,slane atd... nemusis si vazit jedlo aby si zistila kolko ma KJ (to vela ludi odradza od chudnutia) staci ak si vypocitas len priblizne kolko KJ zjes trebars na ranajky (jedno jedlo by nemalo mat vac ako 1500 KJ), na tej stranke www.chudnutie-ako.sk mas aj tabulku potravin kde si lahko zadas co a kolko si zjedla za den a vypocita ti kolko KJ si zjedla, pijeme 3 litre vody..... 😎
Zajtra idem testovat svoju pevnu volu 😀 Svojim dvom detom (malej a priatelovi) idem pripravit toto: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=66302
a ja neochutnaaaaam 🤐 🤐 🤐 Sladkosti nemam rada,ale kolace.....to uz je o inom 😀 😀 😀
ahojte kočky... vidim že viacere ste nevydržalido pondelka tak sa pridavam... no vaha mi od pondelka stojia to cvičim každy večer a po tej 7 sa už neprejedam... Ani niesom prekvapena, lebo presne toto je scenar z mojho minuleho pokusu nejako zredukovať vahu. Tiež po 58 to klesalo a potom sa to zastavilo a nie a nie nižšie. Vtedy som začala opať žrať preto som prišlazas na tu 60tku... Nadobudam pocit že kym kojim proste viac neschudnem, že si to telo drži tuto vahu pre pripad nudze... Tak neviem či ma zmysel isť proti prirode 😒
😀 @adky teda adky, toto ked spravim manzelovi, tak zje aj mna od stastia diki za tip. pridavam tiez jeden, co sme jedli minulu sobotu, mnam mnam http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6748
@vejula ja som si povedala že aj ked 6xcvičím v tt tak skrátka nepojde to hned a aj só a voda čo som začala s čajíkom zase piť niečo pojde,niečo sa zadrží a možno bud.tt pojde raz tolko ....nesmiem povoliť a vydržať a isto sa to ukáže.....to mam overené ,netreba to vzdať a ukaže sa to ... 😅
@debbie no však ja vydržim, nejdem to vzdavať, ale nejako pretrhnuť sa nejdem, tak ako doteraz a ked to nepojde nepojde, schudnem ked dokojim... Už som sa o tom bavila aj s kočkami ktore mali rovnaky problem ako kojili stagnovali ba dokonca niektore priberali a ked dokojili schudli a ani sa nemuseli o nič snažiť... Takže uvidim, no... ale v prvom rade ide o to aby som mala mliečko, zbytočne sa kvôli vahe nestresovala, lebo to teraz potrebujem najmenej... Ak si budem držať tych 58 tak to nieje až take najhoršie a možno cvičenim trochu z brucha zhodim, no ved uvidime
ahojte, ja som sa prišla rozlúčiť, lebo už odchádazm o chvílu preč, tak pekne chudnutie, v pondelok sa hlásim 😀 určite teraz priberiem ☹ no ale potom to dobehnem 😝
pápá
BABY,TAK TOTO JE TEDA INSPIRATIVNE....A KUKAJTE NA TIE FOTKY 😀 http://www.kgdolu.estranky.cz/clanky/nova-metod...
@adky supeeer dik za motivaciu ,takto som si to predstavila ked som sa fotila sem pre konečné porobnanie 😀 mam fotku s datumm tak to je férové poznám baby čo sa fotili akože a poslali záverečné fotky a na nich boli ked mali váhu pred pár rokmi....pred pribratím....aj toto som zažila už
Babenky mam navrh .....vložíme už teraz foto ....ako motiváciu a po 28.12.začneme posielať fotky po chudnutí a jasné že nekončíme ....priebežne........tiež je to motivácia
Po novom roku sa fotky popária a neuveríte ako sa da krásne schudnúť ...hm??? 😅

Konecne som vas tu docitala.
Vcera som nemala na vas nejak cas lebo nam boli robit novu linku v kuchyni.
Cely den som nemala cas ani velmi jest a vecer som si dala 2 krajce celozrneho chleba o syrom 😲 - dufam ze sa to na mna nejak nenalepi.
Ale dnes rano som sa vazila a od pondelka -0,4 kg tak dufam ze to vydrzi .
@yennn - diky za recepty