Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
no no no....nerozcvicujem 🤐 🤐 a idem si tiez odcvicit to brucho tiez maly zaspal...tak prijemne cvicenie🙂
@ajkalc sice neviem kolko ma pivo KJ ale možeš... vraj v určitom množstve je aj zdrave 😎 ale fakt odporučam tie semienka oriešiky prip nejake sušene ovocičko je to velmi kaloricke a pritom toho stači zjesť fakt nmalo ja ked sa nestražim tak toho požerem až priliš a potom si prepočitavam že som na posedenie yjedla aj 6000 KJ ale to už je vela... neber si zo mna priklad 😀
@ajkalc ja mavam tiez problem s tukmi, takze jem polotucne jogurty, ale napriklad si doprajem aj tucny tvaroh, 10%, orechy su uzasne, ja ked som vo svungu, sfutrujem pol kg za tyzden, je to dobre na nechty, vlasy, plet, na mozog 🙂 Ale su momentalne predvyplatne suchoty, tak nemam :( Musli sypane je kaloricke, prima na rano, rozhybe crievko. Syr mozes zamenit za normalny 40% a to sa postupne nazbiera, navysis tuky, okolo 50g je ok na den... aj kaloricky to navysis a bude ok aj bez prezierania 🙂
@nanika dakujem pekne. Tvaroh je taky hrudkovity obycajny - ani tucny ani nizkotucny a tycinka letela vzapati za tvorohom. Jedla som to o osmej vecer, vcera som isla skoro spat - o jedenastej.
@macekovam ja som tu tretim tyzdnom, za prve dva som dala dolu 2,5 kg. Ja mam ciel zist na 85, co je taka OK vaha a ked to pojde aj na 75, tak budem strasne stastna - ale tych 85 by som chcela do Vianoc. Myslim, ze pri vyske 175 vyzeram s 85 kilami OK.
@katikatika tak to ti ide pekne dole.... 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte kočky tak hlasim sa kym mam ešte dostupny švagrov net ako tak,lebo v sobotu odchadza aj s netom ☹
ako sa vam darí?občas sa snažim pocvičiť,pri detoch tu moc nestiham lebo cely deň som v kuchyni aby som urobila ranajky obed a večeru pre 6tich chlapov 😖 už nech su preč 😅
jesť nestiham 😒 tak sa snažim aspoň nejaky jogurt a ranajky normalne,ale vyduta som ako ropucha ☹ vaha boh vie kde je tak rozdiel neviem....uvidim až začnem vybalovať a dostanem sa k tomu 😀
ved aj prave preto kondicnych. 😀 ..a najjjjjtazsiiiich kedy budete kompletne preverene 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 fakt vam fandim...kazdej jednej 😉
Ahojte dievcence. Ja som uz asi mesiac necvicila, uz by som mala zacat, zlostim sa na seba, ze som leniva, musim si uz najst cas, asi si dam zavazok cez post, ze budem cvicit. 😠
@michaelapillarova tak začni mojko 🙂
@jojina11 ano zacnem 🙂

@vejula alebo zacnem zas pit pivo,ktore milujem.zvykli sme si kazdy vecer dat poharik,ale ako chudnem,tak som ho vynechala 😀 😀