icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
15. okt 2010

@debbie jasne,idem pohladat foto celej postavy 😀

adky
15. okt 2010

Takze asi tak:
Fotky su z augusta,ale vtedy som mala tiez 110
Dokelu-ale treba mi riadne schudnut 😀

debbie
15. okt 2010

😀 😀 Tak aby ste si nemysleli tak sa pridávam Prvá fot....je trojmesačné chudnutie/ so zdr.problémami celkovo mesiac aj niečo/ mínus -8kg celkovo....
Druhá,tretia fot o je súčasnosť a podotýkam niesom tehulka ,určitééééééééééééééééé,hihi 😀

adky
15. okt 2010

@debbie Aj mne sa ten tuk uklada na pupku a ked ho nestiahnem,vyzeram jak v 6 mesiaci tehotenstva ☹ ☹
Kolko vazis? asi mi to nejako uslo 😅

yennn
15. okt 2010

@bobocka no tak vitaj späť 😀 Uz sme si mysleli ze si nas zbabelo opustila. Tak dufam ze si cosi schudla aj s pokazenym PC 🙂

@marthuska s paralenom mozes kludne kojit, nemusis davat UM. Dik za to ovocie 😀 , urcite som mala (a nielen) vcera riadny deficit

@adky @marthuska - viem ktore koliesko myslite s ruckami - to, na ktorom si rozbijete hubu o zem (a minimalne zub padne za vlast), pretoze nemate pevne brusne svaly, vsak? 😀 😀

yennn
15. okt 2010

@zuzuh tak super 0.4 minus je fajn, do pondelka to isto bude o kusok viac, ak sa budes pekne drzat 🙂

@debbie nezufaj, jednou si dolu jednou nahore, moze to byt navstevou, moze to byt aj tou vodou (na chvilku), moze to byt cimkolvek, ak si si vedoma toho ze nerobis nejake dietne blbosti, tak isto do pondelka pojde dolu. Mne sa to stavalo Xkrat, neklamem 🙂

@gabka24 vitaj u nas, je jedno kto kolko vazil pred tehu, a potom, resp. aky ma dovod schudnut. Je jedno, kto chce schudnut kolko. Ciel mame vsetky rovnaky. Prisla si prave vcas 😀

yennn
15. okt 2010

@adky uz som si na nakupny zoznam dopisala sojove boby, fakt si ma namlsala. Priznam sa ze som si neklikla na ten tvoj link, ze co ides zajtra robit za dobrotku, nebudem sa predsa provokovat, no nie? Drzim palce nech to zvladnes, ja som to tu uz pisala, ja som si v tom nasla take cudne sado-maso, normalne som sa po nejakom case vyzivala v tom co som dobre urobila a pritom neochutnala (rada totiz peciem) 🙂
Ten link na fotky som si kukla z rychlika, este prestudujem. Ale - pánečku. Niektore su dobre 😀 Ale my ani nemusime kukat cudzie fotky, ved mame vlastne na inspiraciu, nie? 😀

yennn
15. okt 2010

@vejula stagnovat ci priberat na vahe kvoli kojeniu je jedna vec - a celkom sa to da akceptovat. Ale ked zatvoris oci tak vies, ze si doteraz nerobila vsetko preto, aby to tak nebolo. Ak odstranis tie tvoje vecerne sladkosti a ine neduhy 😝 a nepojde to, tak jasne, schudnes potom. Zatial musis mat perfektny pocit z toho, ze sa ti podarilo aspon takto zvitazit 😀

adky
15. okt 2010

@yennn No,to som zvedava ci ti budu chutiti,zasytia ta statocne 😀
jasne ze mame vlastne foto,ale este nie sme schudnute.....tam je obry prehlad a veeeeela uspesne schunutych zien 😀

debbie
15. okt 2010

@adky 82kg

debbie
15. okt 2010

@yennn dik...

adky
15. okt 2010

@debbie Tak to nemas vela,ja mam o 25 kg viac zhadzovania 😀

debbie
15. okt 2010

@adky ja som dala najhoršie fotky ake z tohto datumu mam 😀 ale tak nemožem sa vrátiť na tuto str. lebo je to deprimujúce že som už mama 73kg s pokazila som to zase......

debbie
15. okt 2010

@adky vyzerám na 100kg že?

debbie
15. okt 2010

@adky nemááám veľa.....hm ok

debbie
15. okt 2010

@adky moja mala ked mala ako tvoja, mala som 96kg

adky
15. okt 2010

@debbie tak podla noh,tvare a ruk vobec nevyzeras na vela...len to brusko 😎
Ty si mala tolko ked tvoja Vaneska bola taka stara ako moja Vaneska? Tak to si potom uz krasne schula 😲 😀 😀

debbie
15. okt 2010

@adky ano ked mala malá rok aj tri mes. som mala 96kg 😀 a schudla som do juna na 73kg ale potom leto,dovolenka véééééla ovocia a pohodička bez cvičenia a som na 82kg tak do silvestra chcem 70kg ale tak to je ta naj naj predstava aj so 75kg budem spokojná ale nepolavujem....... 🙂

yennn
15. okt 2010

@debbie @adky ja som uz svoje foto "pred a po" uverejnila tu pred par dnami a priznam sa ze moc sa mi nechce tuto "crievkovu" 😀 aktualnu fotku uverejnovat. Co takto si tu spravit nejaky sukromny fotoblog ktory by bol spristupneny len nam? Nemam s tym skusenosti, ci sa to vobec da... Ale baby ma tak trosku nastrasili s tymi zlodejmi a zneuzivacmi fotiek 😒

debbie
15. okt 2010

@yennn ja som dala prvý krát fotky tiež a ani neviem ako sa to maže.... ☹

debbie
15. okt 2010

@yennn ale no tááááák.....pozri na moju.... 😀 a dala som ju.... 😀

adky
15. okt 2010

@yennn po 1. nikto foto neukradne-ved ked ju tu nahras-nahra ju v otrasnej kvalite-skus su ju stiahnut do PC-strasne slaba kvalita a mala foto (aj ked v mojom pc je vo vybornej kvalite)
2. dalo by sa to ak by sme mali sukromnu skupinu-tam ti nik iny nevstupi-da sa vytvorit sukromna skupina kde sa daju vytvarat dalsie temy a maju tam pristup len ti,ktorich schvalis

vejula
15. okt 2010

@yennn myslim že momentalne robim svoje maximum sladkosti obmedzujem na jedenkrat denne, dokonca už ani večeru nemam taku sladku akosom mavala a večer precvičim skoro cely panelak.. Takže takto pokračovať budem... Uvidim dokedy ma to bude držať ak neuvidim efekt... 😖

debbie
15. okt 2010

Kde ste baby? 😀 😀 😀

yennn
15. okt 2010

@adky @debbie okejokejokej prehovorili ste ma, tak tu ma mate v plnej krase aj v mojom crievkovom rolaciku, nikto ma v nom este takto nevidel, vzdy na nom mam sveter 😀
Neviem ale ci to ma takto vyznam, keby sme mali nejake miesto kde by boli vsetky fotky pred a potom by sme si tam dali fotky "po".
Napriklad, ja nemam vobec ziadne foto na modrom konikovi, mozno by sme mohli pouzit moj fotoblog??

yennn
15. okt 2010

@debbie myslim ze sa to uz vymazat neda, jedine nahlasit svoj vlastny prispevok ako nevhodny a poziadat adminov o zmazanie

yennn
15. okt 2010

@vejula perfektne, len sa drz, ja ti slubujem ze ak budes takto pokracovat, urcite efekt uvidis ! 🙂
Ako tu uz niekto napisal, trpezlivost stihlost prinasa. A ja tomu verim 😀

debbie
15. okt 2010

@yennn no ti poviem....ja na foto vyterám na viac a ty na menej kočkaaaaa....maš pravdu že sa to takto neoplatí davať ich sem tie fotky ale na konci použijeme tieto a k nim len silvestrovské 😀 , dam aj ja rolačikovú zajtra ..... 😀

debbie
15. okt 2010

@yennn možme použiť tvoj fotoblog aj ked neviem ako si to myslela...postahuješ si tam fotky?

yennn
15. okt 2010

@debbie nevypucila som brucho, zas az taky masochista nie som 😀 Ja som rolacikovou fotkou mala v plane to, aby boli vidno faldiky a ucel splneny. Ale zase robit si zle a fotit sa z boku, to sa mi nechcelo 😎