icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

elen58
14. mar 2011

@macekovam pekne čislo si dala dole,tešim sa s tebou super len tak dalej 🙂

jojina11
14. mar 2011

ahojte, tak ja dnes pokazím tabuľku + 700 g, ☹ prepáčte mi

tutulka12
14. mar 2011

@elen58 aj tebe gratulka 🙂

elen58
14. mar 2011

@nanika dakujem a tebe mojko prajem pevne nervy aby ste to čo narychlejšie prekonali ☹

tutulka12
14. mar 2011

@jojina11 to nevadí, hlavu hore moja, budúci týždeň bude lepší uvidíš 😉

elen58
14. mar 2011

@jojina11 nič to nabuduce sa polepšiš stava sa ako vidiet kolačiky su znat,alebo ta tlačenka?

nanika
14. mar 2011

@jojina11 ale co, bude lepsie, ide ti to aj tak skvele, ja som cakala plus dnes tiez, po tom, co sa stale motam okolo 78 a nie a nie zasa ist dole...

jojina11
14. mar 2011

takže ja dnes pokazím skore +700, prepáčte mi prosím ☹

jojina11
14. mar 2011

sa mi to odpojilo, a odoslala som to znova

nanika
14. mar 2011

@jojina11 to teraz vyzeralo, ze sa chvalis ;)

macekovam
14. mar 2011

@elen58 pekne ti to ide dole....a tu zoru si uz cvicila ci???? 😉

jojina11
14. mar 2011

všetkým vám pekne ďakujem, ani som nevedela, že som až takto naviazaná na túto skupinu, dievčatá ste fakt skvelé,všetkým, ktoré ste schudli zo srdca gratulujem

jojina11
14. mar 2011

@nanika no, ešte si rob zo mňa srandu, cítim sa strašne previnilo

macekovam
14. mar 2011

@jojina11 ale to mozes mat asi aj vodu ked si zacala cvicit namahavejsie cviky....mne to povedala nanika a mala pravdu...v tyzdni mi to padlo... 😉

nanika
14. mar 2011

@jojina11 joji, ved nie si robot, ci? ;)

sevzuz
14. mar 2011

babule, ja este nie soms vami v tabulke,az od aprila by som sa chcela pridat, ale mozem sa pochvalit, ono to bude z veeeelkej casti voda, ale ja mam za tyzden -2kg!!!! a cez brucho som sa merala, lebo mi vyrazne schudlo mam minus 4cm.
Vsetkym gratulujem ku krasnym ubytkom, bodaj by sa tak darilo aj nadalej.

@jojina11 ved ked cvicis tak to pojde tento tyzden zase dolu, neboj 😉

@nanika drzim palce aby ticha domacnost pominula, dufam ze nie je kvoli konikovaniu 😒

jojina11
14. mar 2011

@macekovam začala aj tú Zoru pomaličky pridávam, každý deň jeden cvik z brucha
@nanika hej nie som, ale ako napísala moja neter, mám na tom svoju vinu, moja strava v niektoré dni, nebola dobrá, ale dúfam, že ma takýto kopanec nakopne ešte viac, vlastne ma už nakopol, tak mi treba ☹

nanika
14. mar 2011

@jojina11 mala si na to objektivne priciny, nemas mat preco zly pocit, alebo mat na seba zlost. Si uzasna bytost, ktora toho tak vela za kazdy den stihne a zvladne. Si super, aj ked ti vaha robi chmary na cele 🙂

nanika
14. mar 2011

@sevzuz voda, jasne, ale potesilo, nie? a tie 4 cm, tie by veru potesili aj mna, keby boli za mesiac 🙂 Ide ti to vynikajuco 🙂

elen58
14. mar 2011

@macekovam hej ale len brucho a už nebudem,2 dni ma bolel strašne chrbat asi som cvičila šatne 😢

sevzuz
14. mar 2011

@nanika aj ked na druhej strane ja uz sama pre seba chudnem dlhsie a myslela som ze u nasich vazi zle vaha aaaa nevazi, lebo pred 3 tyzdnami som mala o 4 kg viac (vaha doma mi nefungovala, asi sa zlakla) a teraz sa mi vaha u nasich zhoduje s mojou digitalnou 😉

ale zas ja som uz mala take crevo, teraz ked mi to z brucha ubudlo chodim stale predzrkadlo a kontrolujem joj a zo zadku mam -2cm 😅

elen58
14. mar 2011

@jojina11 Joji uvidiš buduci tyžden bude lepši,ja tomu verim a tiež to može byt s cvičenia ak posilnuješ tak može ist vaha hore kym si telo zvykne a potom to krasne klesa alebo aspon cm idu dole 🙂

macekovam
14. mar 2011

@jojina11 ale coby....hlavu hore...si velmi usilovna...cvicis tu zumbu to nie je sranda a pekne aj so zorou sa mordujes....vela bab to vzdalo len co to zbadali...je to poriadna makacka hlavne ked si to doteraz necvicila a ty si ako vcielka...neboj buduci tyzden sa budes vytesovat 😉 😉 😉 😉 som si tym ista ..len nepolav v cviceni a uvidis..a dobre na to ides...kazdy den jeden cvik 😉 😉 😉 😉 😉 😎

macekovam
14. mar 2011

@elen58 hm...si sa prehla asi v pase...ze??? radsej menej na den....postupne urobis z chrbta taku hojdacku a uz bude pohoda....treba si skusit vopchat ruku pod chrbat..ak ju tam vopchas tak je to zle....tak najskor zacni nacvicovat len tu polohu....aby si lezala tak ze pekne citis cely chrbat oprety o zem...a az potom skus do toho zdvihnut nohy....

macekovam
14. mar 2011

@jojina11 joji a teba chrbat nebolel??? po cviceni??? ak nie tak potom je vsetko o.k.... 😉

elen58
14. mar 2011

@macekovam dakujem za radu uvidim či sa toho radčj nevzdam a nebudem len dake lahšie cvičenie 😀

pandrholka
14. mar 2011

dobré ránko všetkým....všetkým, ktoré ste schudli moooc gratulujem....ja tento týždeň stojím, neviem síce prečo bo poslúcham aj v jedení (aby som neklamala mala som vo štvrtok jednu horalku na oslavu ukončenia posledného semestra 😒 ) a voda je 100%...no uvidím čo bude ďalej...@jojina11 hlavu hore, jedno plusko nič neznamená 😉 , veď sa nevzdávaš a ideš ďalej 🙂

jojina11
14. mar 2011

@macekovam nie , nebolel, ja som mala len trochu svalovicu na bruchu.ale to sa dalo vydržať, myslám si, že keby som to brucho dala celé , tak by som sa na druhý deň ani nepohla, ale ja takú pevnú vôlu nemám a možno je to aj dobre, že nemám
@elen58
@tutulka12
@nanika
@baby dík za podporu, ja som v určitých veciach veľký tvrďas/ aspoň sa tak tvárim/ ale zasa v niečom taká padavka, ked som sem písala to plusko ja som pri tom revala ako malé decko, moja mamka len pozerala, asi sa divila, čo mi zasa je, ale chvalabohu sa ma na nič nepýtala, fak som z toho mimo,

katy30
14. mar 2011

Ahojte kocky vsetkym gratulujem ubytkom.
Moja vaha dnes ukazuje -300.
V sobotu a vcera som vytiahla korcule po troch rokov. Dobre som si prevetrala hlavu a spalila prehresky, ktore som mala.

nanika
14. mar 2011

@pandrholka to je ok, drzim prstiky aj nadalej
@katy30 blahozelam k ubytku 🙂