Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Ahojte dievčence. Takže ja sa nemám čím chváliť, som +500 g. Ale hlavne strácam chuť ☹ ☹ ☹ ☹ . Ale zatiaľ pokračujem. Stále mi váha stojí, a kolíše mi to 700 g hore dole. ☹ ☹ ☹
Gratulujem tým čo schudli 🙂 🙂 🙂 🙂 .
ahojte, ani náhodou nemám šancu vás dočítať, lebo choroba ma total zmohla ☹ hlásim úbytok -600g a bežím do postele, všetkým gratulujem k úbytkom, kuknem si ich potom v tabuľke. A za 2 dni čo som tu nebola hlásim, že svoje pôstne predsavzatie stále dodržiavam 😉 teda ak sa do sladkého neráta sirup Stodal, lebo ten je teda sladký poriadne 😲
nebojte sa ja sa tak lahko nevzdám, síce som si poplakala ale uspala som malú, dala som kúsok cvičenia zo zory, malá sa mi zobudila a ja som zasa nakopnutá na chudnutie, bol by v tom čert , aby som to vzdala, proste to dokážem, keby to malo trvať aj neviem ako dlho a úprimne sa s tými čo schudli teším 🙂
ahojte bambulky, gratulujem vsetkym, co maju mensie cisielka na vahach aj tie, co maju rovnake a vlastne vsetkym. hlavne ze ste sa odhodlali a ste na fore 🙂 vzdy mi je smutno, ked to niekto vzda. nesmieme sa dat. do konca marca je sice zalostne malo casu a zimne kabaty uz v BA nepotrebujeme (na severe len trosku) cize vsetko co sme skryvali zrazu nemam kam skryvat. ale verim, ze do leta zvladneme s p o l o c n e aj nemozneeee 😀 😀 😀
som myslela, ze sa vam pochvalim, ze vidim sedmicku, no ale nie. vaha mi ju ukazala, ale dnes rano veruze nie 🙄 toto je na p o r a z e n i e 😠
Ahojte babulky, zatial co mi dosli vysledky, ide to krasne, blahozelam vsetkym!
ahojte, tak ja dnes 72,5 kg (ale som pri rodičoch a nemaju digitalnu vahu, tak neviem presne) cize by to mal byt ubytok 1,3 kg.... 🙂 pekny den prajem
Ahojte, takze mna choroba este celkom neopustila, v noci som spala mozno styri hodiny dokopy, ale to nevadi, pretoze dnes rano ma vaha odmenila a ukazala mi presne o cele kilo menej ako minuly pondelok, tak sa vytesujem 🙂 aj napriek tomu, že včerajšok nebol práve dietnym dňom (tymto plnim aj zavazok o hlaseni svojho postu) bol to otrasny den, ale dnes je novy a krajsi ako ten minuly 🙂 🙂 🙂
Inak všetkym babulkam blahoželam čo aspon malinko schudli,ty čo stoja alebo pribrali ide sa dalej ved ono to buduci tyžden bude ovela lepšie,hlavne hlavu hore a nevzdavat to! 😀
slniečko mi tu zašlo ☹ a my chceme ísť von, hádam nezačne pršať ☹
@betty21 to je siroky pojem... ja ich obcas osmahnem na olivaku s grilovacim korenim, alebo to s niecim naplnim, zavrtim do folie a naparim, alebo len na kocky osmahnem, pridam vyvar, pred koncom nejaku zeleninu z mrazaku a je. Nemam cas pri deckach velmi vymyslat nieco zlozitejsie...
baby, blahozelam ku schudnutym dekam, kg aj stagnacii 🙂
Ahojte babule,ja mam 82,8 -0,5 za tyzden, v pondelok to bolo viac,ale zas prisiel vikend a ja som to kus presvihla 😠
Babuľky kde ste vsetky??? 🙂
ahojte babulky, dnes nestiham citat, maly ma cely den nepustil k pocitacu, vzdy ked som si sadla za stol, tak trvalo asi minutu - dve kym si vsimol ze som "uz zase" tam a uz ma aj tahal tahet 😀 Takze vzdy som tak stihla nahodit jedno cislo do tabulky akurat. A potom poobede som si sla s malym lahnut, lebo mi je hrozne. Ale verim ze sa to zlepsi, lebo som bola u doktorky, a mam antibiotika - prvykrat za dva roky 😠
A teraz najblizsie obdobie nebudu isto ziadne prehresky, lebo pre same lieky neviem ani kedy by som medzi jedlami jedla. Niektory liek 15 min. pred jedlom, iny hodinu po nom, dalsi nalacno, dalsi s jedlom...... dufam ze v nich nie je cukor, inac by som isto pribrala 😀 😀 😀

@jojina11 joji neplačkaj, to ti nestojí za to, aby si sa tak vnútorne sužovala ☹