icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

katkav
23. mar 2011

@akika722 moja, ale vsak ty si aj vysoka, na tebe tie kila urcite nie je az tak vidno, plus mas pred sebou 3 mesiace a to sa hadam posnazis a pojdu dole nejake tie kilecka a hned to bude lepsie. To by si deckam spravila, ze by si sa s nimi nesla kupat? no hadam nie 😉
@katulkaaaaaa kde si si pocitala odporucany prijem? nepamatam si, este kojis? tak by si mala mat prijem okolo 7000 Kj. Skus si nahadzat ten prijem na www.stobklub.cz, tam uvidis aj ci mas malo napr. tukov, bielkovin alebo privela sacharidov. Ten jogurt je nizkotucny? mozes ho zamenit a budes mat viac kj, plus mozes pridat kusok ovocia alebo trosku orieskov alebo ovsakov. Take ako 3v1 nepijes? Na ten kuraci salat si davas aj jogurt? alebo cisty? Nejak sa to navysit urcite da 😉

akika722
23. mar 2011

@katulkaaaaaa a teraz som nevedela moja v kt.teme som 😀 😀 😀
@katkav ano moja,vysoka-široka ☹

katkav
23. mar 2011

@yennn nema dnes tvoj drobcek meniny? vsetko najlepsie mu prajeme 😉 hlavne nech je stale zdravy, spokojny, stastny, ma doma maminku, ktora uz nie je vycerpana a je zase plna elanu 😉

katulkaaaaaa
23. mar 2011

@katkav pocitala som chudnutie ako,ano stale kojim,jasne 3v1 pijem vidis to som tam nedala vobec,kuraci salat jogurt,super ze si poradila skusim popridavat aby to vyslo 😉

katkav
23. mar 2011

@akika722 a bystrozraka nie? 😀 to je hruza...no dufam, ze ked si takto budeme pisat koncom juna, uz budes mat sebavedomie spat, ked budu kilecka prec 😉

akika722
23. mar 2011

@katkav moje sebavedomie je na bode mrazu 😔

katkav
23. mar 2011

@katulkaaaaaa ja som si to robila na stobklube a tam som sa aj pytala odbornicky a ona mi povedala, ze mamicka, ktora koji by mala prijat tak 7000 Kj. Ked prestanes kojit, malo by to byt zase samozrejme menej 😉 ved ty na to prides ako papat, aby z teba kilecka opadavali.

katkav
23. mar 2011

@akika722 treba roztopit 😉

akika722
23. mar 2011

@katkav sadlo? 😀 treba 😀

olganr
Odpoveď bola odstránená
katkav
23. mar 2011

@akika722 aj to, 😀 ale najprv to sebavedomie trosku, aby si nebola taka v depke, potom ta to bude lepsie pohanat a bude sa ti lepsie darit chudnut 😉

akika722
23. mar 2011

@katkav o mne si každy myslí aka som namyslena ☹ no neviem prečo ☹ keby som mala aspoň kusok sebavedomia ☹ nedokažem to

katkav
23. mar 2011

@akika722 no neviem ako ti pomoct, ved sama sa poznas najlepsie, co ti robi radost? skus nieco najst, co ti pomoze spravit si lepsiu naladu a potom budes aj trosku sebavedomejsia 😉 ja som dnes rano bola smutna, zobrala som malovatka, boli sme sa prejst a uz som v pohode 😉 niekedy staci spravit len nejaku malickost.

akika722
23. mar 2011

@katkav možem mať dobru naladu,no stači ak idem vonku a natiahnem niečo na seba..hned mam po nalade 😒
aaaaa...ja som blb 🙄

katkav
23. mar 2011

@akika722 no asi budes musiet ist na hypnozu 😉 kolko si mala kil pred prvym tehu?

akika722
23. mar 2011

@katkav 62-64

akika722
23. mar 2011

@katkav pred prvym tehu

katkav
23. mar 2011

@akika722 a kolko by si rada dala dole teraz do leta? 10-12? ked sa tak poriadne nakopnes, tak nebudes tak daleko od predtehu vahy 😉 do konca roka budes tam kde kedysi, uvidis 😉 len sa musis poriadne nastartovat a ist si za svojim cielom 😉 byt smutna, to nepomoze 😉 byt nahnevana na tie kila a prisna na seba trosku, to by mohlo pomoct 😉

akika722
23. mar 2011

@katkav čim viac dole tym lepšie..dakujem moja...si zlata... 😵 urobím všetko čo sa bude dať..teda,pokusim sa o to

katkav
23. mar 2011

@akika722 😎 😀 ok, budem sa tesit na tie minuska 😉

katkazabor
23. mar 2011

baby ahojte bola som na tej stranke kde som si vypočitala kolko by som mala prijat-Bolo to 7155 Kj.Ale ja som sa takto nikdy nestravovala.Podla čoho to mam pocitat alebo ako vlastne.No som z toho jelen 🙂

katkazabor
23. mar 2011

uz som si to nasla  😀   😀   😀

debbie
23. mar 2011

ahojte babulky ako sa darí, dnes som nebola sme chorí všetci , a dako som nestihala, dováram masko a idem haha tak zajtra sa hadam stavím , pekné sníčky

bobocka
23. mar 2011

zdravim damy.tak dnes bolo vonku fest teplo,bola som s malym v meste a vsade maminy s kocikmi a co matka,to postava modelky 😠 tak do mna nervy,som vbehla do knihkupectva a kupila som si to nove dvd emy tekelyovej.slubuje 6 kg dole za 6 tyzdnov.tak som teda zvedava.aj keby to bola polovicka pravda a za 6t by som dala 3kg dole,tak je to na mna ok .leto sa blizi a ja sice idem dole s vahou ale hrozne pomaly.splnila som svoj ciel marcovy (teda este 100g mi chyba,ale to do nedele iste dam).ale 4kg za 3 mesiace nie su ziadna slava 😠 chce to iny ,vacsi ciel.takze @yennn moj ciel do konca juna je -7kg a teda 57kg.taka som vytocena. 😠 😠 😠 😠 som sa citila ako velryba pri tych modelkovskych maminach.kurnik ,ako to robia??? vo vanicke 2 mesacne dieta a miery 90-60-90 😠 😠 😠 ja som rok a pol po porode a furt mam tehu kila na sebe 😠 😠 😠

katkav
24. mar 2011

@debbie skore uzdravenie celej rodinke 😉
pozeram, ze vas sem chodi velmi malo, asi vsetky behate po vonku, nikomu nic nezazlievam, aj my chodime von dvakrat za den, maly chcel ist von uz o pol siedmej 😀 pohyb je super pri chudnuti a to slniecko tak krasne nalieva energiou 😉

ivana82
24. mar 2011

Dobre ranko babulky, vcera ste toho vela nenapisali...dnesna vaha podobna ako vcerajsia, takze som s naladou na bode mrazu, este ze je vonku take krasne pocasie...dala som si vcerajsi den do Stobu a cuduj sa svete, mam malo, no uz netusim, kde pridat, az som si otvorila coca colu 😀 😀 😀
@debbie skore uzdravenie, nech ste cim skor fit 🙂
@katkav k tvojmu vcerajsiemu prispevku ohladom mojej vahy - mrcha ma prist o tyzden, takze na obe tvoje moznosti by bolo este skoro nieco tusit...tak uvidime ako to vsetko dopadne, minuly mesiac som pred mrchou mala to iste....len mi to nejde tak lahko do hlavy... 😠 😠 😠 😠

nanika
24. mar 2011

Dobre ranko, ja som mala vcerajsie stravovanie zasa naprd, tak mi treba. Uz doma okrem piskot a deckych susienok nic nie je, ostatne som pozrala :(

marthuska
24. mar 2011

ahojte dievcence, cize vazime sa v pondelok aj vo stvrtok alebo len vo stvrtok? aj my ideme byt asi chori, ja sa drzim zatial, klop klop. snad je to len plany poplach. kupila som si permanentku na 3mesiace, uvidime 😎 😎 😎

macekovam
24. mar 2011

ahojte dievcata....neviem ci je to aj u vas tak ale mna asi zmaha jarna unava....som mrrrrtva este sa len zubudim...rano som sa v posteli zamyslala nad svojim novym cielom do leta a prisla som na to ze ku stastiu mi bude stacit 6kil.... 😉 😉 keby to tak vyslo mala by som toto leto leto o 15 kil menej ako minule....prehanat s cvicnim to nebudem...to staci tak ako doteraz....ked bude este trooooska teplejsie zacneme s muzom chodit na bicykloch....sedacku ma uz maly objednanu...prilbu tiez....este ja si musim kupit bicykel...a pojdeme na nejaku tu kratku cykloturu🙂 muz sa vytesuje ako male deculo🙂ale aj ja sa tesim ale pochybujem ze budem vladat.....bicykel teda nemusim...maximalne do obchodu 😒 ale co nespravim pre moje lasky...no nie?? a na skodu mi to teda nebude...prajem kraaaasny slnecny den 😎 😎 😎 😎 😎

macekovam
24. mar 2011

@nanika ani ja nie som ukazkova ...od buduceho tyzdna nastupime....znova...nie???este nejako dobojuj...my ideme dnes konecne na nakup....takze zasoby doplnim a konecne si aj polievku znova uvarim.... 😉