icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

nikietka
28. mar 2011

@adky
@tutulka12
Jasné, dievčatá 😉 🙂

macekovam
28. mar 2011

baby...vsetkym gratulujem....sme super... 😀 😀 😀 😀 😀 kazda jedna co sme sa odhodlali schudnut..🙂 🙂 🙂 🙂

elen58
28. mar 2011

@katkav gratulujem Kati už nie si 3ciferna to musi byt radost a do leta určite daš dake kila dole a budeš riadna kočka super 😀

elen58
28. mar 2011

Ozaj dnes dom sa konečne objednala na tie rekondične stoly idem tam v stredu s kamoškou a už teraz som plna očakavani ako to na mna zaposobi,mala by som dojst ako uplne novy človek,kedže to precvičuje cele telo ,ja sa tak tešim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

macekovam
28. mar 2011

@nanika tak sa tesim na foto🙂a potom fotky pridavame do povodneho albumu ci ako??? 😕

tinika
28. mar 2011

ahojte, som sa zabudla povazit dnes .(( idem teraz s plnym bruchom 🙂)

mia258
28. mar 2011

Ahojte. Mňa včera večer aj dnes ráno potešila váha, mám -1.5kg, takže 67 🙂 🙂
Od rána sa usmievam ako slniečko, ráno som sa prešla pešo namiesto autobusu, tak aspoň niečo malé pre zdravie 😉

mia258
28. mar 2011

A ešte som zabudla, VŠETKÝM MÍNUSOVÝM GRATULUJEM! 😵 A stagnujúcim/plusovým držím palce, aby to nevzdávali 😉

elen58
28. mar 2011

@mia258 super gratuluuuuuuuuuuujem 😀

katkav
28. mar 2011

@elen58 dakujem velmi pekne 😉 dufam, ze budes mat pravdu a budem sa v lete citit skvele a budem o daco zase lahsia a krajsia 😉

macekovam
28. mar 2011

halo halo ste tu niekto???
🙂

katkav
28. mar 2011

@macekovam ahoj, ja som tu 😉 dokoncujem tabulku 😉
inak kocky 31.3. sa aj pofotime? ci ako?

katkav
28. mar 2011

@son1cka a @sonya16 baby vsetko najlepsie k meninam 😉 asi ste kvoli oslave na mna dnes aj zabudli 😀

lilithka26
autor
28. mar 2011

ahojte žienky, ako vám to ide? 🙂 vidím že pevné piliere osadenstva stale držia a chudnu. Možem sa k vám od marca opäť pridať?

lilithka26
autor
28. mar 2011

@adky no ty ides uplne brutalne, paraaaada 😀

xaga
28. mar 2011

@katkav dosla ti moja ip? neviem ci to mam posielat este raz alebo nie 😉 .Inac blahozelam k prekroceniu trojcifernika 😉 ,super si sikulka.ja tento tyzden stagnujem,ale som vasimi udajmy nabudena do dalsieho tyzdna a dufam ze tentoraz ciel splnim...5kil do konca aprila a potom este 10 kil a snad sa budem moct uz na seba pozriet v zrkadle 😠

katkav
28. mar 2011

@xaga ahoj, hej prisla dvakrat 😉 uvidis, ze to teraz pojde lepsie, ide leto, ved od vcera je letny cas, tak budeme na seba prisnejsie, aj bude v ponuke viac cerstvej zeleninky, aj viac pohybu, to sa bude krasne sumarizovat na konci juna 😉

macekovam
28. mar 2011

@lilithka26 ahoj..ty si zalozila tuto stranku ze???? 🙂 🙂 🙂 🙂 dakujem ti za nu...tiez dakujem babam ze sem prispievaju...a preco sa chces znova pridat???sa ti podarilo pribrat alebo si mala mimi a ides odznova??? 🙂

nanika
28. mar 2011

@lilithka26 no jasne, ratame s tebou, neboj, teraz sa to uz podari 🙂
@macekovam ze ty robis modelku, aku krasnu fotku mas 🙂

nanika
28. mar 2011

som si teraz nahadzovala vcerajsi stobklub a katastrofa, fakt, ked nie som doma a lietam kade tade, tak to jedenie nestoji za vela :(

macekovam
28. mar 2011

@nanika no ty si ina srandistka🙂🙂🙂 😀 😀 😀 😀 som pol hodinu vyberala aby som nieco mohla pouzit....total nefotogenikuš som...toto sa len mozno trocha vydarila.....a keby som sa zasmiala....mam krive zubaciky ale aj tak ich mam rada... 🙂

katy30
28. mar 2011

ahojte kocky. Len na skok som sa prišla kuknut. Malý my začal spavat cez obed len hodinku 😒 . Keby aspon v noci pospal 😠 . Hadam ked bude mat 15 tak sa vyspím 😀 .
@elen58 dakujem. Z teba idu tie kilá samy 😵 . Maš môj obdiv pri dvoch detoch.
@nanika super 😵
@katkav gratulujem
Aj ostatnym kočkám moc gratulujem.

debbie
28. mar 2011

Ahojte baby dočítavam hlasím mínus 0,5kg , cieľ som nesplnila no nevadí do leta to zvládnem 😀

debbie
28. mar 2011

@katkav gratulujem k 9viatke 😀

sevzuz
28. mar 2011

@nanika u mna podobne ja musim mat v tom pripade naplanovane jedlov stobe vopred a viac menej si to zabezpecim.
Inak mam na Teba otazocku, ako si nahadzujes klasicku nedelnu slepaciu polievku? prosim pomoz mi 😅
A este jedna otazka, ja chodim spavat az okolo polnoci, pripadne o jednej vecera mi vychadza tak na 20.30, nie je to neskoro?
Vcera sa mi napriklad stalo, ze Lukasko chcel na uspavanie mna a trvalo mu to 45 minut 😠 a tak som veceru uz radsej nedala lebo bolo 21.00 a dala som si activiu, ako by ste to riesili vy?

debbie
28. mar 2011

😀 @lilithka26 Ahooooooooooooooooooooooj super že si zase prišla naša zakladateľka , teším sa že budeš bojovať s nami 😀

yennn
28. mar 2011

@adky @vejula @dominikuska @elka74 babulky este mi chybaju vase vahy a miery, tak sup sem s nimi, snad neuzavriem tabulku bez vas! 😉 Vejulka, Elka - vy ste mi nenahlasili ani minuly tyzden, chcete s nami pokracovat???

nanika
28. mar 2011

@debbie pekne moja 🙂 Tak krasne ukazkova 🙂
@sevzuz zalezi na tebe, co si das na veceru, len si dodrz, aby si jedla maximalne 3 hodiny pred spanim a maximalne 1 hodinu pred spanim, zalezi na tebe, hlavne nech ti to sedi kaloricky. Ty musis vediet, co ti spravi potom divoke sny 🙂 Polievku nahadzujem od oka, co mam na tanieri, zvlast cestovinu, masko, zeleninu, plus minus autobus 🙂

nanika
28. mar 2011

@sevzuz dopoludnia vratane obeda jem, na co mam chut. Na obed mi mala spi, tak vtedy si to nahodim a uz si len vymyslam a upravujem tak, aby mi vsetko do vecera sadlo 🙂

yennn
28. mar 2011

@tinika @dominikuska kocky este miery mi chybaju