Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Ahojte dievčata ako sa mame?
@adky no kočka gratulujem opravdu krasa ako z teba lezu tie kilečka dole ,mam radost za teba a som zvedava na foto určite to bude riadny rozdiel 😀 😀 😀
@macekovam no visdiš moja ono trebalo len trošku pridat a ide to ,ved nieje možne pri tom ako cvičiš ti vaha stala alebo išla hore 😀
@katkav ty kočka neboj ved každa mame organizmus iny a už sa bližiš k 10 kg tak to je tiež krasny uspech,čo by ine baby zato dali či nie? sice to chvilku potrva ale určite to pojde a zvladneš to určite hlavne ked tu je taka skvela podpora,držim palce nech sa dari🙂 😀 😀
@katkav no,zavadzaju jej v skrini,ale pocka,ved to hlavne co zaberalo najvaic miesta-2 spodnicky,zavoj,rukavicky-to mam uz doma ...ona ma uz len saty 😎
10 kil dole je uzasne, 20 este lepsie a 30 aninevravim,to uz budes novym clovekom,ja teda som,nespoznavam sa na starych fotkach,zvykla som si na tuto aktualnu podobizen,viac,ovela vaic sa mi paci,ako ta minula,verim a drzim palce ze aj ty budes takuspesne pokorovat kilecka 😎
@adky panííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííčka Adky super to opravdu užasne ked to porovnam s tou prvou fotkou,ako keby to bolo uplne ine telo ,ale poviem ti kočka si už riadna už teraz podla mna by si už aj mohla skončit ved si chudučka ale verim že budeš pokračovat ešte stale tak nech sa dari ,poviem ti ty sa k tej 7 do leta určite dostaneš možno aj skor ved ideš ako parna lokomotiva a len tie škarede nadbytočne kila nechavaš za sebou maš moj velky obdiv a tešim sa stebou 😀 😀 😀 😀
halooooooooooooo je tu niekto 😀

@katkav samozrejme , fotecky pridam,este dnes,musim pohladat ten biely rolak co som sa v nom fotila na zaciatku 😀 Ja viem,7 by mala byt zajtra,len dnes mame take fajne tvarohove buchty napecene 😠 to bdue odolavacka,ale pre 7micku spravim vsetkooo 😀