icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
10. apr 2011

@katkav samozrejme , fotecky pridam,este dnes,musim pohladat ten biely rolak co som sa v nom fotila na zaciatku 😀 Ja viem,7 by mala byt zajtra,len dnes mame take fajne tvarohove buchty napecene 😠 to bdue odolavacka,ale pre 7micku spravim vsetkooo 😀

adky
10. apr 2011

@sanym tak sestku som ani nechcela,chcela som skoncit s chudnutim ked budem mat vahu 70 - top by bolo uz 40 schudnutych kil 😀 ale tak nic nie je nemozne-mozno pojdem aj dalej a po 5 rokoch vaha ukaze aj 6 😀

adky
10. apr 2011

@damiankad odkedy tu chudneme,za pol roka som dala dole 30 kil a idem dalej,dakujem 😎

sanym
10. apr 2011

@adky tak aspoň 69,9 😀 😉

katkav
10. apr 2011

@macekovam no vidis, mozno ti len to bolo treba a teraz z teba budu kilecka uz len padat 😉 tesim sa s tebou.

adky
10. apr 2011

@macekovam anis a nepytaj,uz 1,9 🤐 ale to bude urcite aj tym zvysenym pohybom,ved skoro cele dni niekde s malou sme,chodime s tutulkou na dlhe prechadzky,doteraz som de factolezala doma,aj tak som chudla,ale pomalinky

adky
10. apr 2011

@idris to teda je 😀

katkav
10. apr 2011

@adky tesim sa na fotku, tak ochutnaj buchtu doobeda a do vecera uz potom posluchaj a bude zajtra 7 😉

adky
10. apr 2011

@elina313 priatel 😝 zatial 😀 uz teraz si ma strazi,strasne sa mu paci ako som schudla a to ma nakopuje dalej 😎

adky
10. apr 2011

@katkav ne,radsej neochutnam,vcera som ochutnala a mala osm co robit aby som nezjedla dalsiu 😀 idem sa ja odfotit 😀

macekovam
10. apr 2011

@katkav 😎 dakujem....a dufam ze je to tak.... 😎

macekovam
10. apr 2011

@adky kraaasne a ze 😲 😲 😲 😲 😲 😲 ved to sa mi nezdalo....reku ty si musela tento tyzden ine kila potratit 🤐 si super...gratulujem a zajtra nam tu budu zasa sanky padat 😀 😀 😀 😀

katkav
10. apr 2011

@macekovam mam pocit, ze aj elina313 mala podobny problem ako ty, ze malo jedla, potom ked si trosku pridala, tak jej to krasne islo dole.

katkav
10. apr 2011

@adky ok, tak bud silna a vydrz to pokusenie 😉 mozno ta teraz nakopne ta fotka tak, ze sa na cele buchty vykasles....ved sa chystas aj do svadobnych siat....inak mas ich uz doma?

adky
10. apr 2011

@katkav nie,este ich nemam doma,prinesiem si ich ked sa do nich zemstim,zatial mam len o 3,5 kila menej ako pri tom skusani-takze pochybujem ze by soms a zmestila ☹ ...uz som sa odfotila,idem to pretiahnut do pc 😀

adky
10. apr 2011

@macekovam taketo cislo sa mi uz strasne dlho nepodarilo,mozno je to aj tym,ze min. tyzden som necele pol kilo pribrala.....rychlo nabrata vaha ide aj rychlo dole 😎

katkav
10. apr 2011

@adky aha, som si myslela, ze sa ich chce sesterka, co najrychlejsie zbavit, ze im doma zavadzali 😉 tych 30 kil musi byt super pocit. Ja sa pomalicky blizim k 10 kilam ☹ ale tak jedneho dna bude aj 20 kil a casom snad aj tych 30 😉

elen58
10. apr 2011

Ahojte dievčata ako sa mame?
@adky no kočka gratulujem opravdu krasa ako z teba lezu tie kilečka dole ,mam radost za teba a som zvedava na foto určite to bude riadny rozdiel 😀 😀 😀
@macekovam no visdiš moja ono trebalo len trošku pridat a ide to ,ved nieje možne pri tom ako cvičiš ti vaha stala alebo išla hore 😀
@katkav ty kočka neboj ved každa mame organizmus iny a už sa bližiš k 10 kg tak to je tiež krasny uspech,čo by ine baby zato dali či nie? sice to chvilku potrva ale určite to pojde a zvladneš to určite hlavne ked tu je taka skvela podpora,držim palce nech sa dari🙂 😀 😀

adky
10. apr 2011

Asi nemusim pisat ktore foto su pred schudnutim 30 kil a ktore po,ze? 😀 Och,ako nedore sa mi pozera na tie velke fotky 😕 Ja sama tomu nemozem uverit,ze som bola az taka a pritom som si nepripadala nejaka tucna 🤐

adky
10. apr 2011

@katkav
@elen58 fotky su uz tu 😎

adky
10. apr 2011

@katkav no,zavadzaju jej v skrini,ale pocka,ved to hlavne co zaberalo najvaic miesta-2 spodnicky,zavoj,rukavicky-to mam uz doma ...ona ma uz len saty 😎
10 kil dole je uzasne, 20 este lepsie a 30 aninevravim,to uz budes novym clovekom,ja teda som,nespoznavam sa na starych fotkach,zvykla som si na tuto aktualnu podobizen,viac,ovela vaic sa mi paci,ako ta minula,verim a drzim palce ze aj ty budes takuspesne pokorovat kilecka 😎

elen58
10. apr 2011

@adky panííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííčka Adky super to opravdu užasne ked to porovnam s tou prvou fotkou,ako keby to bolo uplne ine telo ,ale poviem ti kočka si už riadna už teraz podla mna by si už aj mohla skončit ved si chudučka ale verim že budeš pokračovat ešte stale tak nech sa dari ,poviem ti ty sa k tej 7 do leta určite dostaneš možno aj skor ved ideš ako parna lokomotiva a len tie škarede nadbytočne kila nechavaš za sebou maš moj velky obdiv a tešim sa stebou 😀 😀 😀 😀

adky
10. apr 2011

@elen58 dakujem krasne 😀 nie,este nekoncim,este co to musim doladit,tak k 7micke sa dostanem hadam uz zajtra,chyba mi do nej len -0,1 😀

sanym
10. apr 2011

@adky wow, je z teba úplne nová žena. Si kočka, ty žiadnu šestku nepotrebuješ. 🙂

katkav
10. apr 2011

@adky parada, super zmena 😉 a citit sa musis fantasticky 😉 aka budes cica v lete, to ani nehovorim 😉
@elen58 ja este kojim, tak som sa na zaciatku aj bala nejak viac chudnut, aby to malemu neublizilo, tak idem si pekne pomalicky, ale idem 😉 raz do toho ciela dojdem 😉

katkav
10. apr 2011

@macekovam pomylila som sa, elina313 to nebola 😅 ale niekomu som radila, nech prida a fungovalo to 😉

katkav
10. apr 2011

@elen58 ja viem, ze niektorym sa za pomaly pol roka nepodarilo dat ani tolko dole, takze som spokojna 😉 a viem, ze nad stovku som mala posledne 3 roky, takze je super, ze uz som pod. Do leta snad najdem aj 8 😉

adky
10. apr 2011

@sanym
@katkav dakujem krasne,isto ze sa citim fantasticky 😎

debbie
10. apr 2011

@adky adka neskutočné , si skrátka šikulka a želám ti, nech ti to ide po vahu aku maš vysnívanu tak dobre ako doteraz. 😀

debbie
10. apr 2011

halooooooooooooo je tu niekto 😀