Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@nanika aj mne sa pacilo to prirovnanie s vlasmi 😀
@nanika 😀 😀 ja som v klude, urcite si teraz nepojdem dat 300gramovu Milku 😀 😀 😀 😀
@fabula kompoty vo vacku, dovi dopo ako sa teraz hovori "si zabila" 😉
a Teraz mimo temy trocha "motivacne"
moja mama vzdy ked sa bratovi niekto vysmieval ze je tucny (ked bol maly bol taka gulicka 🙂 ) hovorievala ze:
"Tlsty schudne, ale sprosty nezmudrie" 🙂 Mne sa to vtedy tak strasne "lubilo" 😀 😀 😀 😀 😀
A tu prvu cast si teraz stale opakujem 😀 😀 😀
mimochodom nie je pravda ze by sme chude baby tu nechceli len pred par tyzdnami tu v teme chudla kocka ktora sa vdaka tejto teme dostala na 50kil a mala priam modelkovske miery😉
@petaboo už len posledná poznámočka. veľmi sa mýliš keď si myslíš, že ti závidíme. My sme tu v tejto téme mamičky s minimálne jedným dieťaťom a mnohé z nás majú dávno po tridsiatke. A dovoľujem si tvrdiť, že hoci mám skoro 34 rokov a dve deti, vyzerám takmer tak dokonale ako ty na svojej profilovke :D A napriek tomu nemám potrebu sa s tým chváliť a zaplaviť to tu mojimi fotkami. Jedno je isté - vyzerám takto aj vďaka super kočkám v tejto téme a bola by som nesmierne rada keby táto téma takouto aj ostala.
@nanika 😉 jasné, že tu budem, mňa takéto cice vytočiť nedokážu. 🙂 A mám také tušenie, že v pondelok od závisti dúpnieť nebudeš. 😀 Ja odvčera vôbec neposlúcham. Dnešný obed pizza a ďalej radšej ani nepíšem. Ale čo je divné som v pohode a nemám žiadne výčitky. Snáď sa zajtra zobudím a idem ďalej a tých posledných 5 kíl nejak dokopem.
@sanym tak to ta obdivujem este viac, lebo ja sa snazim momentalne akurat s tymto bojovat, dat si aj co by som nemala a nemat vycitky svedomia 🙂 Ja som dnes podozrivo vzorna, ale do vecera je este casu dost 🙂
baby, taky obed som mala, ze mnam 🙂 Na troche oleja nakrajane prso osmahnute, ked bolo biele, dve rajciny nakrajane, jedna paprika, jedna cuketa, ked to bolo uz skoro zmaknute, trocha sojovej omacky. Zelenina zostala tak velmi jemnucko chrumkava. Jedla som to s chlebom a co bola teda riadna porcia a som myslela, ze mi zostane na veceru, tak ee, Ema otvarala usta ako vtacatko, potom dorazil Oli, ktory z pravidla neje a vrhol sa na to, aj ked jedol predtym suchy rohlik a spratal taku detsku porciu s chlebom, skoro mi oci vypadli. Zostalo za dve lyzice, tak som to este dojedla, odkladat taku trosku nebudem. Uf, najedena az za usami 🙂
ahojte babule, idem dočítať, prepáčte, že neprospievam borím sa s chorobou, všetci sme, už aj ja, tak idem
mrrrrrrrrtvo tu zostalo 🙂 Ze ste vsetky nacapene na telkaci a pozerate svadbu, haaaa?
ahojte kocky...nestiham sem velmi prispievat, lebo vsetok cas venujem malinkej, domacnosti,zahrade a zvieracim milacikom 🙂 a ked je tak krasne vonku, tak trosku pohybu mi neuskodi 🙂 konecne som dala dokopy to stravovanie...vacsinou papam s malou, alebo ked spinka... a denne vypijem min. 3l vody 😀 dufam, ze v pondelok nahlasim ubytok a nie plus 😀
len v rychlosti som si precitala poslednych 5 stran a vidim, ze sa tu rozvirila debata...hlavne je, ze mi vieme o com to cele je.... a ze nam pomahate babulky ako viete...nejako by som sa nerozculovala nad nejakou fotkou...mozno len chcel niekto na seba upozornit a pochvalit sa...takych ludi je velmi vela... 🙂 ja sa riadim vasimi radami a pomahaju mi...nemienim to zmenit... 😀 a myslim, ze nas je tu takych viac.... 🙂
😀 tak vcera som si dala asi po polroku Langos...tak som mala cely den vycitky...a bolo mi z neho riadne zle 😖 asi som si zvykla na lahsiu stravu ....
keby, ze som schudla uz tolko kil ako ty, tak sa cpem aj ja 😉 a raz za cas neuskodi ani tebe.... 😉
@nanika ... dakujem za radu... dnes som dokonca diskutovala aj na stranke chudnutie-ako, kde mi baby radili zvysit prijem... pri mojej vahe mam teda zasoby... nech nie je ubytok rapidny, kvoli jo-jo efektu...
Tak som dnes navysila na 8000kJ... co vam poviem... po 11 dnoch som nevladala vytravit za 3 hodiny, co som si nalozila na tanier... teraz som vecerala a este ma dnes caka cmar, tvaroh a sunka... neviem, kam to dam... 😀
Dnes som neodolala a stupla si na vahu... zase ubytok... ale konecny hlasim az pondelok 😀
@petaboo... s tou "provokaciou" je to uz na hranici diskusie s admin-om... a netusim ako si prisla na to, ze by si tu mohla pokecat s niekym o športe a dokonca s fanatikmi do športu 😲.... to ti napovedal nazov temy? ci ?
@sevzuz ... velmi mudre prislovie... trefne... 😉
@hella23 ... tiez novacik? to som rada, ze nas je tu viac... velka vdaka vsetkym kockam, ktore nas tu prijali a hlavne podporuju... strasne ste zlate... 🙂
@nanika to nie ja som šla k sestre (žiadnu ani nemám 😀 ), to som len reagovala na príspevok katarinysifrovej....ja som sa bola dnes skrášliť u kaderníčky a dať spraviť gélové nechtíky (konečne) 😀 žiadne korčulky
tak baby hlasim,ze som stihla aj kavu u sestry aj tie korcule 🙂 sice najprv bola kava 🙂 a korcule az teraz vecer. ale zaklad je, ze som odmakala 10 km 🙂
@pandrholka vidis to, blba som, asi som odpovedala na tvoj prispevok, miesto na Katarinku. 🙂
Ked tak pozeram teraz z okna, mozno sa aj vikend vydari, vcera sme tu mali prietrz, ale dnes bude asi slniecko, mozno aj trosicku teplejsie 🙂 Skuste si riadne oddychnut a ked sa vam podari schasnut nieco, co na tom tanieri nemalo byt, tak si to riadne vychutnajte, vycitky svedomia nie su povolene. Vsetky ste nadherne bytosti s cistymi dusickami, to, ze telo troska strajkuje nevadi 🙂 Tymto som ale nechcela povedat, ze treba vylagrovat chladnicku a spratat plech kolaca 🙂 Vsetci sme len ludia a mame narok robit chyby a nasledne sa z nich aj poucit a ako som teraz citala editorial v novej Eve, vstupit dvakrat do rovnakej rieky je bomba kupel 🙂 Posielam vam krasny slnieckovy den, nech vas tieto slova hreju cely cas pri srdiecku a zienky, zite s chutou ! 🙂
Ahojte dievčata všetkym vam prajem krasny dnik,dospela som k nazoru že v pondelok nahlasim posledny krat vahu a dam sa vyškrtnut z tabulky,proste tych svojich 58kg mam a dalej ma už vaha akosi nepusti a navyše pravdupovediac už nemam dako ani sil pokračovat v tom dalej,teraz je krasne počasičko a ja sa chcem naplno venovat detičkam a nie stale mysliet na chudnutie čo možeš a čo nie,ale tak určite sa budem snažit pravidelne jest aj pitny režim dodržiavat a 3x do tyždna cvičit ,ale som na seba strašne pyšna aj vdaka vam babenky že som to dokazala teraz bude doležite si vahu udržiat a ak sa čosi podari nabrat nič to ved už viem zaručeny recept že to ide niežeby som chcela ,nas čaka dneska grilovačka prasiatka tak určite si kusok masička dam a ktomu daku zeleninku 😀 😀 😀
@elen58 mnam take prasiatko je mnamka 😉 ved aj pohybom ti cez leto este mozno nejake to kilecko pojde dole. Super, ze si sa dostala na taku super vahu. Vsak si polovica zo mna skoro 😉 Urcite netreba cez prazdniny rozmyslat nad dietovanim a ked mas takych malych drobcov, urcite nemaju chut sediet doma zavreti. Vzdy si ma vedela super povzbudit, budes mi chybat, snad sem z casu na cas prides nazriet 😉 A to je hlavne, ze vies ako na kilecka navyse a uz im nedovolis sa vratit 😉
@elen58 Elen, budes mi chybat, si jedna z tych dievcat, co to tu tahali a isli krasne na istotu. Takze tymto ti tu verejne blahozelam, moc sa tesim a prajem peknu grilovacku a pozor na tieto slova: Uz sa sem nevracaj, iba ak pozdravit, spat v tabulke ta uz ani vidiet nechcem 🙂 Ale nebojim sa o teba, nestratis sa. Este raz, som z teba taaaaaaaka tesiva 🙂
@katkav
@nanika dakujem vam dievčata tieto vaše slova ma zahriali u srdiečka ,no ved ešte sa oficialne rozlučim v pondelok aj s ostatnymi kočkami a musim hodit dake nove foto ,inak nemusite sa bat ved ja už si tu vahu podržim to by bolo aby sa tak nestalo,a určite ak bude daky čas tak sem nakuknem ako sa vam dari,verim tomu že postupne budu odchadzat všetky stalice a každa z vas dojde do vytuženeho ciela,inak opravdu som hrda na tuto temu a kočky v nej ste opravdu super a keby nebolo vas som uplne niekde inde ,a zato vam velmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dakujem ,ste skvelou oporou v dobrom aj v zlom,ked to človek potrebuje tak vie že ho vypočujete a podporite a tato sa opravdu malokde najde proste ste užááááááááááááááááááásne
poradite mi prosim vas ,nejaku nenarocnu stranku kde by som si mohla ratat KJ ? 🙂 nieco som nasla ,ale pokial sa dopracujem k ysledku ,tak to je straaaaasne dlho...
ahojteeeeeee.dnes som robila pre mm palacinky..odolavam... 😀 ja som mala sojove mäsko s ryžou a zeleninku 😝 a večer dam jablčka...mam ich kopu a nikto ich nechce 😒
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa utoroooooook ideeeeeem cvičiiiiiiť..huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀
konečne tu niečo je 😀 @idris tešim 😵

@fabula kompoty loooooooool