icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

ivca17
18. okt 2010

@yennn ahooj. sorry, ze pisem vahu az vecer mno nedalo sa mi skor.. takze bola som u svokry a ta ma digitalnu vahu tak som sa teda odvazila a vysledok? no 76,7kg.. takze nic moc, ale aspon nieco 🙂 aspon par dekami prispievam 🙂 tak pekny vecer a co najmenej chuti prajem vsetkym nanoc.. ja uz mam pokusenie na cokoladu,ale vydrzim do rana aspon dufam 🙂

dominikuska
18. okt 2010

Ahojte, dufam, ze este stiham nahlasit stav 🙂 . Vaha 82.7 ( ubytok -0.8 kg), Obvod prs 105 cm, obvod pas 102 cm, obvod boky 106 cm. Vecer nakuknem a docitam, idem dat veceru malemu a aj sebe, varim cestovinu s pestom a syrom. Dufam, ze to nieje prilis kaloricke na vecer 😕

maatkka
18. okt 2010

@tinika dakujem za ospravedlnenku 😉 😀
@nanika velmi drzim palce na vysetrenie!!! nech ti to dobre dopadne...

adky
18. okt 2010

@katusradus Dakujem. silna teda som,taku pevnu volu som nemala este nikdy-asi mi ju niekto pozical 😀

tinika
18. okt 2010

@maatkka vdacne len neviem kde ja si pohladam za dnesnu večeru, 🙂 ale od zajtra uz sekam dobrotu slubujem

debbie
18. okt 2010

@yennn 80,5kg ved som napísala

adky
18. okt 2010

Ach,chlebik vo vajicku-sestra si robi....ako to krasne vonia 😅 @yennn to je sado masooo 😀 😀 😀 Nedotkneeem sa ho 😀 😀

debbie
18. okt 2010

@gabka24 ahol L- carnitin je účinny spalovač ak pravidelne cvičíš užíva sa podla percent koľko obsahuje ....a či tabl. alebo v tekutom stave.... nieje doporučené dlhodobé užívanie a už vôbec bez cvičenia vo fitku alebo bez aerobnej činnosti

debbie
18. okt 2010

😀 @marthuska dakujem moooc

debbie
18. okt 2010

@bubinko83 psyllium je 98% vláknina teda to moje , úžíva sa pri problémoch bud zápcha alebo to opačné 😀 behačka. Inak sa neodporúča lebo ak si telo zvykne na tak %vlákninu nespotrebúva ju s potravín 😒

elvera
18. okt 2010

@yennn poctivo hlasim vahu 84,5 😒, tak som si myslela, ze to bude lepsie vzhladom k tomu, kolko sa teraz okolo maleho nalietam. no co uz. 😠

baby ja nic nestiham, maly mi sustavne teplotuje, takze mam co robit. esteze muza napadlo stravovat sa v rotobe, aspon nemusim kazdy den varit a nebude ma nic pokusat. 😝

missy97231
18. okt 2010

@elvera ako pokracujes teda? ja sa priznam,,, ze som nehresila az tak moc 😀 ale zato aj vysledok bol na vahe 🙂 ale dnes mam "zravu"... takze miesto vitaminoveho dna som si dala sladky den 🙂

yennn
18. okt 2010

@tinika este si mi nenapisala tvoju dnesnu vahu, nevadi daj aj ked bolo viac 🙂

@moon1979 @sammy @michele11 @mimini @smarti @pink_lady
Kocky zabudli ste na nas? Dievcence uz isto netrpezlivo cakaju na finalnu tabulku a ja stale nemam vsetky vysledky 😢

debbie
18. okt 2010

@lusia_99 ahoj super že si prišla a odvážila si sa napísať a tešíme sa že si s nami 😀

adky
18. okt 2010

@yennn sak zrob tu tabulku,ved potom ich pripises,nie?

debbie
18. okt 2010

@yennn pjosííííííííííííííííííííím tabulkuuuuu , tak sa teším že aj ja tam už budem... 😀
Všetkým čo mali mínus Gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, čo stagnujú - no bud . tt bude lepšie , čo pribrali .....no ospravedlnenie len tie čo kojíte , ostatné šup šup polepšiť sa a ruku na srdce......nebolo to ono ..... 🤐
Baby bud.týžden to určite bude lepšie 😀

tinika
18. okt 2010

@yennn uz som pisala asi si prehliadla 73kg

debbie
18. okt 2010

@nanika drž sa si super mamina a super ženská plná energie, sme tu ak budeš chcieť posťažuj sa ak len pokecať vyventilovať super...... 😅 sme tu

lusia_99
18. okt 2010

dobry večur 😀
tak som nakukla a hlasim miery...pás 105 cm. boky 110cm, prsia 105cm a stehno 65cm....sa hanbiiiiiiiiiim 😅 ale ja verim ze spolu s vami sa mi to podari...uz ma to nebavi plna skrina vecia ja chodim furt v tom istom do ostatneho nevojdem... ☹ a skoro som zabudla...moj ciel do Silvestra...dostat sa aspon pod 80 kg 😵

bubinko83
18. okt 2010

@debbie ,ja som si o psylliu niečo naštudovala ked som si to kupila ale dakujem za radu a aj tu je niečo http://www.vemica.sk/psyllium.php?sekce=10

yennn
18. okt 2010

@tinika prepac prosim ta, dnes som rozlietana 😉

debbie
18. okt 2010

@bubinko83 ja nezháňam info asi si sa sekla
😅

adky
18. okt 2010

@lusia_99 Podari,urcite....juj aka som rada,ze sa rozrastame 😀 Slovensko bude krajsie a stihlejsie aspon o 20 zien 😀 😀

debbie
18. okt 2010

@yennn zlatinečko naše šikovné a kedy bude tabulka neviem či dnes či zajtra aby som nečakala kôli tomu len,. mala poplačkáva, ale tak som si myslela že pozriem tabulku ked minule bola skoro a pojdem za nou....hm???

debbie
18. okt 2010

@adky si úžasná a super si to zmákla a si riadne musela zabrať

lusia_99
18. okt 2010

@adky 😀 snááááád...
baby mne robi problem ta voda neviem tolko pit....a ani cviciiiiiiiiiiiiiiiiit...som lína jak to prase 😀

debbie
18. okt 2010

@lusia_99 Lenivé sme všetky no každá ma v šatníku vec do ktorej sa chce dostať a makáme bud zumba alebo fitko alebo len skrátka úprava jedálonička a pitného režimu a ver nikto to tu za teba neodcvičí alebo neodpije,v prvom rade musíš chcieť ty 🙂

yennn
18. okt 2010

@debbie uz uz, daj mi par minutiek, intenzivne makam 🙂

lusia_99
18. okt 2010

@debbie ale jasne ja viem .....sak ja sa polepsim..SLUBUJEM 😉 a na jedalnicku pracujem....ziadne sladkosti slanosti a biele pečivo a odkedy vas citam zmensila som porcie jem viackrat za den a dbam na bielkoviny 🙂

debbie
18. okt 2010

@lusia_99 a napíšeš neviem piť...ako každy vie od narodenia piť , skrátka ak sa ti to nedarí a nemaš chuť pomôže telefon a budík , nadstav si každú hodku zvonenie a nalej do seba dva deci vodičky neochutenej....počase si už ani na telefon nespomenieš, pomôže ti ak si temu prečítaš aj toto tu už bolo napísané ..... 😀