Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@bobocka ahoj, mrzí ma, že ste boli svedkom našej slovnej prestrelky...odchádzam z témy lebo už by sa mi tu dobre neprispievalo, stále by bolo medzi mnou a nanikou isté napätie si myslím, ke´dže sme si názorovo nesadli. no a ona je v téme dlhšie ako ja, tak sa stiahnem ja. ale chudnúť budem ´dalej určite aj keď iným spôsobom ako píše nanika. prajem ti aby si sa čo najskôr dopracovala k svojmu vysnívanému cieľu 🙂
a inak tiež si myslím že nie každá tu rieši kilá, ktoré pribrala po pôrode, ja som po pôrode nepribrala ani gram, rodiť som išla s váhou 101,5kg, s pôrodnice som prišla s 94kg a momentálne mám 82 čo som mala presne aj ked som otehotnela takže ja už mam tehu kg zhodené, ale to neznamená že som so sebou spokojná a môžem sa vypapkať na "hausnumerá". Vďaka tejto téme si pomaličky chudnem, aj ked neprispievam každý deň, snažím sa aspoň ako tak držať aby som každý deň nezjedla všetko čo nezje mňa, lebo si vždy spomeniem že v pondelok treba vyjsť s pravdou von a treba nahlasiť ako sa mi darilo 😉 Vďaka tejto teme som sa dozvedela aspoň čo to o zdravšom stravovaní o ktorom som predtým nemala ani šajnu a hlavne mi dáva motiváciu nezabaliť to cele a neotvoriť si každý večer ku telke chipsy a colu, lebo je to taký "super zvyk"!!! 😠
@mirmaj no ja som na tom asi tak ako ty. ja vás sem tam prečítam, raz za čas niečim prispejem, ale nie moc. a hlavne sa snažím dodržiavať naše zásady a nepriberať, aspoň nepriberať. ale pomaly , ozaj pomaly to ide dole. nikam sa neponáhľam. do konca roka je ešte nejaký čas a ak sa mi niečo podarí dať dole budem iba rada. som spokojná, že som vás tu objavila a hlavne ako ty, ma brzdí v papkaní pondelkové hlásenie váhy. ešte že sú tie pondelky🙂))
@akika722 zasa si nemysli že som tam videla 60kg alebo niečo také 😀 😀 to mne tak skoro nehrozí 😝
@yennn ja tiež využívam max 4 smajlíkov a ostatných neviem čo znamenajú 😀 😀
No a ešte si doplním svoj vlastný predchadzajuci príspevok, že po pôrode som nepribrala ani gram, asi som zabudla na vianočne sviatky kedy som stihla pribrať skoro 3kg 😀 😀 😀 no ale tak tie rýchlo odišli spolu s vianočnými dobrotami, takže z takého celkového hľadiska som to myslela 😉
@elina313 ... alli si urcite nekupuj ..... ked si to kupis ,neprejdes ani krok bez spinaveho zadku .... ked chces viac info napis mi do ip... nechcem to tu pisat ,je to fakt nechutne....
inak dobry vecer, dnes som bojovala statocne ,ani gram coko.... a tak sa tesim .... uvidime pondelok.
@akika722 dom, ale hrozne maly - do jednej izby sa nam zmesti bud manzelska postel alebo vstavana skrina. Tak sme dali postel do jednej a skrinu do druhej. A tak sme si tu krasne nazivali bez problemov s muzickom, kym neprislo nase male prekvapko-zlaticko. No nemozme mat predsa skrinu s nasim oblecenim v jeho detskej izbe, nie? 😀
@betty21 ja už som uvažovala či by nebolo lepšie hlasiť vahu v piatok, ale lepšie su tie pondelky lebo by som sa cez víkend ešte viac utrhla z reťaze a do piatku by som mala čo robiť aby som sa vratila aspoň na piatkovu vahu 😀 😀 dobre to tie kočky vymysleli 😀 😀
@yennn 😀 😀 😀 že 100-ročnu nadváhu 😀 😀 😀 ja "len" 10-ročnu, ja som dovtedy patrila k štíhlym, pokiaľ som sa nezoznámila s mm a nevypapkala som sa do momentálnej nadvahy 😠
@tutulka12 no veru ozivili ste to tu len co je pravda 😀 😀 😀 ja prispievam tiez raz za uhorsky rok.vacsinou som v sukromke,ktora sa venuje mojmu syncekovi 😉 ale citam si ako sa kocky maju,ci sa im dari chudnut,alebo stagnuju,ci chodia cvicit,ako dietuju...ked mam nejaku vychytavku co mne pomaha(resp novinku o ktorej dufam,ze mi pomoze),tak sa s tym podelim,ale myslim si,ze je nas tu tolko,ze keby sem kazda naozaj aktivne prispievali,tak nehrozi aby bolo mozne to docitat a netusili by sme ktora na koho dany prispevok reaguje 😀 ty a @nanika uz asi najlepsie kaaamosky nebudete 😅 ,ale kludne si mohla ostat ,nechat sa inspirovat inymi kockami a proste by ste s nanikou na seba nereagovali.ciel mame vsetky rovnaky.no nie? 😉
@yennn no na vysvetlenie....
ahoj 🙂 ako sa darí bol ex... 😉 ?nie??? ☹ škoda ale zaslužila si si 😒 , asi bol unavený aj ked nič nerobil 😠 ale ved nevadí pohodááááááááááááá 😎 ale zahrať si to mohla ..... 😖 , nezabralo???čooo??? 😲 aj mne je to luto 😢 ale ved nieje jediný na svete, nie 😀 😀 čo taký maslááák 😝 , psssst už som ticho 😔 , aj tak na neho mylím 😅 ,nepočul ma mm??? 😕 , kašlem na neho .... 🙄 ale čoto , zeby mal predsa len chuť ???? 😨 radšej budem ticho , nech 🤐 nech to nezarieknem , uffffffffffffffffffffffffffffffffff .... už viem prečo ho milujem a vzala som si ho .................. 😵 😵 😵 😵
😀 😀 😀 😀 😀 ak 😀 by 😀 nie 😀 kto 😀 mo 😀 ju správu pre yennn nehápal , nevadí...
vysvetlenie sa týka smajlov
😀 😀 😀 😀 😀 😀
dakujem ------- 😵
@debbie moja, najprv som sa v tvojej správe úplne stratila 😝 , mala som pocit ze ani nepatrí mne 😖 , a co som sa ta take pytala, ked mi takto odpovedas 😲 , a co s tym vsetkym ma spolocne maslak 😉 , nikdy si nevravela ze sa ti paci 😎
A teraz ked uz viem 😅 tak mi tu chyba jeden smajlik s ťukajúcim prstom do čela, že jaká som blondýnka 😀 😀 😀
Dobréééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé !!!

@yennn kurnik,chyba tu smilik s palcom hore.hned by som ti ho dala 😀