Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@macekovam a povedal niekto ze by @nanika nemala ostat v teme?? To som nezaregistrovala... Nanika ty si sa vratila do temy prave vcas, v case ked ja som uz z casovych, rodinnych a inych dovodov nemohla na fore travit tolko casu. A tak aj vdaka tebe sa to znovu rozbehlo, podchytila si vsetkych novacikov, poradila im co a ako. A bez ohladu kto si co mysli o tej-ktorej diete alebo sposobe stravovania, myslim si ze toto forum nam pomohlo vsetkym k tomu, aby sme sa nakopli, motivovali. A myslim si ze su ti vdacni mnohi... babulky, ktore vlastne ja uz ani poriadne nepoznam, lebo som tu nebola ked prisli, a pytali sa. A vacsina odpovedi ochotne prisla od teba, co je uzasne - pretoze si si nasla neuveritelne vela casu na to, a znovu a znovu si trpezlivo posielala novacikom tie iste info 😉
Aj ked toto bola uz tretia hadka na tomto fore (nakoniec - nie je to zle, na to ze uz mame 689 stran 😉 ) tak myslim ze by sme sa proste mohli poucit a na niektore prispevky skratka nereagovat a hotovo. Alebo - ak nas niektory dvihne zo stolicky, tak radsej to nechat dozriet, ist sa prejst a reagovat na to az za par hodin... hm? 😔
Takze baby myslim ze by sme z toho nemali robit velke halo, som myslela ze sa to vcera dodiskutovalo. Kto chce odist, nech ide, nebudem ho presviedcat, nech uz ma dovody akekolvek.
A tak už konečne šup šup - sem s infoškami, ako sa vam dari v chudnuti (či v čomkoľvek inom) - už to neriešme. Nanika čo ty na to?
PS: ak moj prispevok v niekom vyvolal chut na inu reakciu nez "jasne, mas pravdu" tak mi radsej napiste IP a uz to tu na fore neriesme, ok? 😉
Ahojte tak ja som už 5 DEN ZELENA a ak mi neda NANIKA páči sa mi to tak sa mi to nebude rátať!! ☹ no neviem či som použila dobrého smajla ale ja ich hádžem tak ako to cítim práve v tej chvíli ked píšem a teraz mi je asi takto ☹ a takto 😠
@macekovam mne tiež večne chýbajú tuky a tiež si dám orechy,inák to neviem dopasovať 😠 no a dneska som si dala taký riadny banán na desiatu a ešte som aj po malej dojedla a sacharidy mi vyskočili až. do ..... 😠
@yennn môžeš mi popri zariadovaní domčeka pripraviť miesto v tabulke už na 100% dneska som tak potajomky skočila na váhu a asi sa sňou začnem kamarátiť 😀
PIATOK TRINASTEHO 😠
@janca13 blahoželám k zeleným, že wooow, ja stobujem len tretí deň ale neviem si predstaviť mať všetko zelené (zatiaľ) 🙂 . Ohľadne tabuľky sa mi ešte ohlás, ak by som zabudla. Každopádne mi pošli do IP váhu, výšku, cieľ do konca júna... môžem si pripraviť zatiaľ.
Ja na piatok trinasteho neverim. Pre mňa ako pracujuceho človeka to vždy skôr znamenalo pozitivnu spravu - že je výplata 😀 😀 😀
ahojte babule, tak som tu na chvílu idem prečítať, čo ste popísali od kedy som tu nebola 🙂
@sevzuz jasné že som pochopila 😉 Neboj sa, neodradia. Každý kto sem príde sa hneď spýta ako to tu fičí, málokto si číta tému dozadu, takže dohadovačku nenájdu, neboj 😀 😀 😀
PS: napadajú ma takí, čo si popularitu stavajú na obezite... zopár českých herečiek napr. (jedna už nebohá)... nič proti, mám ich rada
@macekovam @yennn vsak ale @nanika tu predsa ostava.o jej odchode nebolo ani zmienky 😉 kamze by ta sla?vsak teraz to tu riadne drzi a odpisuje co jej sily stacia 😀 cele to bolo podla mna zbytocne a podla mna aj dost nafuknute uz,lebo to bolo medzi tutulkou a ńanikou a potom sme sa do toho so svojimi nazormi zamiesali aj ine kocky a uz to bolo brane ako hadka storocia a pritom to zas take strasne nebolo. 😉 tak si kocky povedali co im jedna na druhej vadi a co? vsak to je ok. nie kazda je tu "krvna kupina" tej druhej 🙂 @tutulka12mohla ostat kedze svoj ciel este splneny nema.ale ked uz tu viac byt nechce,tak je to jej rozhodnutie a basta. @nanika no kde si tak dlho? 😉
@bobocka @elina313 baby neuveríte mi, ale ja som sa k tej zore ešte ani nedostala. Sú dve možnosti na čo sa vyhovorím - buď ešte stále mám toľko roboty a vybavovačiek, alebo ešte vo mne tá myšlienka nedozrela a neviem presne kedy by som to cvičenie do svojho programu denného zaradila, a či s malým alebo bez, alebo ráno alebo večer, kedy jesť či predtým alebo potom - skrátka veľa otázok na ktoré som si nenašla čas sa zamyslieť... 😔 (mrtvý brouk 😀 )
PS: obe výhovorky sú pravdivé ! 😎
Baby mala som málo mäsa na obed ,tak som si s ním opiekla TOFU biele a je to super ešte nikdy som nemala tepelne upravené tak vyskúšajte.Ja som ho len pokrájala na kocky a opiekla s mäsom mňam. 😀
ja milujem Tofu ... ja ho milujem na sucho opečené na panvici na plátky... mňáááááááááámka veliká 😝 😝 😝 😝 dnes som mala sojové kocky na zelenine a 3 malé zemiaky na pare ... gramáž neviem ... nemám váhu 😖
@macekovam zvyknem cvicit pred zrkadlom, nech sa trosku na sebe pozabavam 😀 ale ked cvicim podla nejakeho videa tak som v obyvacke a velke zrkadlo mam na chodbe....
@yennn tak ja sa v zahrade odreagujem....je tam ticho a to si vychutnavam plnymi duskami 😀 chodim tam vzdy, ked mala spinka...pri nej by som tam nic neurobila...je to maly neposed 🙂 co si taky stravy,tak som poslucha tvoju radu, lebo ked som sa na druhy den rano postavila na vahu no nebolo to najlepsie...

babulky....som za to aby @nanika zostala v teme 😎 dufam ze je nas tu viac.....viete nanika kazdemu ochotne pomahala a verim ze keby kazda ..hociktora poziadala o pomoc tak ona by pomohla...