Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@yennn @adky @tinika @bobocka@dominikuska @marthuska @mimini @katusradus@zuzuh @debbie@ivca17 @maya30 @katkav@ivana82 @fatulda @jojina11 @oacka @macekovam @michaelapillarova @idris @lilithka26 @livia333 @katarinasifrova @fabula @ivanka85 @tunylyk@sanym @zuzub @ada001 @betty21 @akika722@elina313 @mirmaj @pandrholka @mykky @nanika @son1cka @sonya16@tinockaaa@katy30 @xaga @katikatika @awalancha3 @xaga @eva1979 @mima88 @luna22 @tutulka12 @monikapalo @zuza80 @sevzuz @katulkaaaaaa @katkazabor @monika c. @strasska @hella23 @kvetka58 @damiankad @z.vrablova
Babulky dnes som dala oznam ohladom stretka, budem rada ak mi to nebudete písať na forum ale do ip aby som to mohla spísať a poriešiť podla miest či učasti , a budem ešte radšej ak mi baby date vedieť všetky , ak viete že nemôžete napíšte len nick a nie neprídem aby som to vedela že sme sa vyjadrili všetky .. dik moc 😀
Dobre ranko, som sa minule docitala zaujimavu vec a zabudla som sa podelit. Vedeli ste, ze 1g soli zadrzi v tele az 100g vody? Zaujimave 🙂
http://www.akv.sk/index.php?option=com_content&...
tu som nasla s popisom svoje oblubene sojove natierky, francuzska je moj favorit, davam do pozornosti tym, co by uz nevedeli, co od dobroty 🙂 Na rozteku, ci na hrianke, nema to chybu a pozor, obsahuju pre nase telicka len same dobre veci 🙂
@nanika to s tou solou je zaujimave, ale urcite to tak je, lebo ked zjem nieco slansie, tak vidim, ze vaha nechce ist ani za svet dole. Tie natierky, raz som nejaku skusala, lebo moj tato na nich fici, ale take dobre ako to on opisoval to veru nebolo. 😅 Vraj ked kojim, tak sa sojou aj tak nemam ladovat 😉 ja mam v mrazaku este cicerovu natierku, co som minule robila, tak si dam z nej 😉
@z.vrablova
@katkav jááj no tak my sme zatiaľ taký problém nemali takže môžem sojovať dalej 🙂
Ahojte. Dlho som neprispela, tak uz si ma ani nepamatate, teraz ked je uz tak teplucko, tak uz tu chodim pomenej, ale vahu hlasim stale. Blahozelam tehulkam, nech sa Vam dari. Konecne sa u nas zacala cvicit zumba, tak to je super, vcera som bola, velmi sa mi to pacilo, dufam, ze sa bude cvicit dlho, lebo u nas nic dlho nevydrzi. Uz sa neviem dockat pondelka. Zatial ju mame len raz do tyzdna, ale ked sa osvedci, tak bude aj dvakrat. Aj som sa cudovala, lebo ta co o predcvicovala, nebola chuda a to kazdy den chodi niekam predcvicovat. 🙂
@janca13 dnes som si robila tie fašírky. Boli super, urobila som ich viac, aby mi zostali aj na zajtra 😉 A k nim zeleninový šalát a obyčajné varené zemiaky.
Dnešný príjem - 5467kJ. A všetky semafóriky (okrem pitného režimu) sú červené na znak nedostatku ☹ Čo už, to tak vyzerá, keď je človek v strese a nemá čas jesť...
Ahojte, akurat ide na mtv Komplex xxl, trosku o chudnuti 😉 a na stv2 ide o 21.35 Uvarte si stihlost, pre trosku inspiracie 😉
no baby dnes som nakorculovala 20 km, som hotova 🙂 len keby sa to odrazalo aj na mojej postave ☹
@adky ... mam chranice, buduci vikend testujem... 😉
@ivana82 tak ako, dala sa natierka, ci nie? Pravdu 🙂
@katarinasifrova ja by som dusu vyplula. Ja neviem, ak si toho aj nejako moc nespalila, co myslim, ze spalila, spevnene telo vypada o mnoho lepsie, ako traslava slanina, preco ten smutny smajlik 😉
inak pozeram to, lebo ma to vzdy tak nastartuje, vidiet ako niekto uplne inak vyzera, ked da dole tie kila a citi sa znovu atraktivne a zdravsie 😉 vcera schudla jedna kocka zase z 113 kil na 72, co je podla mna perfektne, aj ked ona to schudla velmi rychlo, ale pre mna je dolezite to, ze sa to da 😉

@debbie to by bolo celkom fajn na take jednodňové by som možno aj ja prišla 😉