Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Zacina mi byt luto, ze nejdem na stretavku :( Baby, ste uzasne, ako viete cloveka pochvalit 🙂 Dakujem 🙂
Čaute babule, obzvlášť zdravím srnku menom @nanika. 😀 Ja v poslednej dobe absolútne nestíham nieže prispievať, ale ani čítať. Všetci sme totálne chorí - už týždeň. A tak to so mnou aj vyzerá. Váha sa zasekla a keď sa občas aj pohne tak smerom hore. 😔 Už sa začínam zmierovať s tým, že tých posledných 5-6 kíl dolu proste nedám. Asi platí to čo tu raz niekto napísal, že akonáhle tu človek prestane nakúkať a prispievať, je to v keli.
Ozaj, nanika v tých kraťasoch vyzeráš fakt super. ja som si minule vyskúšala v Takku šortky a aj keď mi veľkosť 36 sadla, tie stehniská v nich vyzerali fakt ble, tak som sa rozhodla, že minimálna dĺžka mojich gatí bude po kolená. 😝 😀
@nanika @z.vrablova @janca13 @livia333 baby ĎAKUJEM vám 😵 Už dostávam takú žalúdočnú nervozitu, že ani večeru do seba neviem natlačiť. Zajtra poobede cestujeme, dúfam že všetko dopadne super 🙂
čavte kočky tak ja si vas poslednu dobu aj začinam čitať, lebooo,,, no som sa trocha utrhla z reťaze. neviem mala som dosť dlho blbe obdobie vela som papala. priznam sa mala som take dni že som jedla od rana do večera v jednom kuse a to same čokolady a sladkosti 😔 teda musim sa tu poriadne očierniť nech si vstupim do svedomia, lebo už sa dostavil aj vysledok a ja som pribrala 2,5kg Tak ma tu prosim riadne zvozte, lebo si to zaslužim. Najhoršie je že pred tyždnom ked som zistila že vysledky mojho prejedania sa dostavili som to obmedzila začala som aj cvičiť a prosim pekne moja vaha stoji ako priklincovana, riadne mi to vracia, čo som stvarala. takže terazk vam budem isty čas chodiť nech sa vami troška motivujem. Ešteže sa mam ku komu vratiť 😵
ahojte kocky, mne sa dne vratila dcera zo skoly v prirode. samozrejme, ze ako spravna matka 😀 som jej tam nabalila sladkosti. a predstavte si, ze ona ich doniesla naspat, ze na ne zabudla. preco sa mne nestane, zeby som zabudla na nejaku sladkost ? 😀 😀 😀 Predo mnou nic sladke neutecie 🙂
@katarinasifrova ahoj februarovka 🙂
Baby ja som od vcera chcela vyskusat 28 dnovu detoxikacnu kuru a stravu podla krvnych skupin, ale maleho z toho tak zdulo, ze som uz aj prestala 😀 😀 Ale vyskusam vasu zdravsiu stravu 🙂
@nanika ak by ti nevadilo mozem ti poslat do ip moj denny jedalnicek?
baby sa vam idem "pochvalit" co som vcera spravila, tak teda podla strobu som mala ponahanat este nejake bielkoviny, tak pravdaze podla rad dievcat som nakupila tvaroh 😅 ale ked on mi tak strasne nesiel dole krkom, tak som si donho supla malu lyzicku cukru a to uz bolo potom silne jedlé 😀 😀 😀 takeho by som zvladla aj pol kila , myslite, ze to tak mozem robit? potom som aj cely den hravo zvladla nezjest ziadnu inu sladkost, co je u mna naozaj vynimocne
Ahojte babula!!No u nás bola včera búrka jak das celé poobedie,boli sme bez elektriny tak ma nič iné nenapadlo len vyžierať slané tyčinky no na ms sa už ani nejdem vyhovárať,lebo to je moja pažravosť 😠 😠 😠 😠 😠nie hormony.No a ráno ked som skočila na váhu skoro som z nôh spadla 😠 😠 ale dúfam,že mi to len sol zadržala vodu v tele ,takže som zatopená a nie pribratá 😅 😅 A dneska už budem posluchať.
@vejula Ahooooj 😀 😀 dúfam,že si ma ešte pamätáš!!
@matiniki5 moja ked kojíš DETOX je pre teba veľkéé tabu 😉
@janca13 ak tam nieco nenajdes, mozes si to pridat medzi vlastne potraviny...ja si tak pridavam najma tie, kt. sa opakuju priebezne, aspon nemusim hladat v zozname..
Inak chcela som sa vas spytat, nemate niekto Energ.hodnotu batat (sladkych zemiakov)?
A ako vikendujete? ...ja sa trosku bojim pondelka...dnes som nestihala jest...a pojedla som aj nejake tie hluposti ☹ samozrejme od hladu...kedze sme boli vybavovat nejake veci. Alex spinka velmi zle...uz aj cez den je mrzuty velmi...tak dnes som mu kupila aj jantarovu retiazku, co ak nahodou zaberie 😅 , ale tak ja v to dufam a verim...lebo tu minulu noc by som nerada opakovala prilis casto 😖
@livia333 no veru medzi vlastné som ešte nič nedala a to mám raňajky väčšinou rovnaké 😅 No moja Ninka má tiež také čudné obdobie len na rukách by sa nosila a stále len cucká cici a o polnoci máva nočné dialogy vlastne monology 😝 😝 .A kde ste všetky?? Zase vopchaté v chladničke??Ale šup šup umyť zuby nech vás už nič neláka. No zase som si pokecala tak dobrú 🙂
ahojte dočítavam , čo mate babulky nové ? už je teplučko len keby tých burok nebolo, dnes sme mali grillovať u švagra no nič sa nekonalo , začiatok dali na šiestu aj som pripravila dačo ale o pol šiestej už pršalo a ešte prská stále , otras, a tak dník sme si užili ako rodinka 😀 , zajtra sa ide na bicyklík a k vode , opalovať sa do káááávova hihihihi
ahojte baby...kde ste vsetky??? uz asi 3 hodinky sem nazeram a tu nic nove... 😒 a ja ze pocitam....
ahoj tu som
boze baby, ja som taka nestastna, mne sa po tyzdni aj nieco nepodarilo zhodit ani gram... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
mate tu niektora presny jedalnicek, ktory dodrziavate a dari sa vam to? bola by som stastna, keby ste mi ho napisali.

@macekovam o akom cvičení sa to znova bavíte ??? nemyslím Zorku xexe môžeš mi poslať link na tie videa veľmi pekne prosím 😉