Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
kvalita je slabsia, ale da sa posudit myslim
@bershka no neviem neviem mne sa to zdá tak trošku málo,ale podľa toho čo dáš na raňajky a obed,vieš ja si to rátam cez ten stobklub.cz a niekedy večer mám problém zjesť večeru čo som sýta 😝 a chudnem a tiež už nemám 18 teda duchom a rozumom som sa na tej 18 zastavila,ale telo telo a metabolizmus ako píšeš neoblafneš 😀 😀 😀
@janca13 ja myslim, ze som to uz tu s bershkou prebrala, ze je malo, neviem, ako mozem este pomoct. Inak sproste 3 kg je o mnoho tazsie dat dole, ako schudnut 20 kg :(
@bershka to mi nepovedz, ze neoblecies to iste, ako ked si mala svoju idealnu vahu, podla mna si si za ten rok musela vybudovat nejaku svalovu hmotu a to mozu byt kludne aj tie 3 kg 🙂 Ako si na tom s cm, oblecies tie veci, ci nie? Lebo u tak malej cielovej cifry by som sa do upravy jedalnicka nedavala vobec. Len vyformovat postavu, len si treba pri cviceni pocitat pulz, aby si troska tie tuky vypotila a nie ich len potlacila svalom hore. Ak nechudnes, moze to byt tym, co som uz pisala, jes malo, telo nie je blbe, aby ti este aj svalstvo budovalo a pustalo tuk, ked hladuje.
jaj dievcence,nemam sem cas ani nazriet,som bez internetu,teraz len na 5min mozem,neviem co sa to deje,ale vaha namiesto klesania,stupa 😖 nechcem sa vyhovarat na ms,aj rebra mam narazene vdaka mojmu synatorovi,mladsi ma problem s prerezanim stolicky,tak po nociach nespime,caka nas chirurgia,normalne som rada,ze sa stihnem aspon 3x najest a to je asi malo... robim co mozem a hlavne nevzdavam to 🙂 🙂 🙂 ,vsak mozno o par dni bude pohodaaa,lebo ten stres mi asi nerobi dobre.Drzkajte sa,vahu mi ako posledne tyzdne nahlasi sestricka,este ze ju mam 😉
tak sme dnes boli na prechadzke na Drazdiaku, krmit trosku labutky a normalka tam hrozne vela ludi vycapenych a uz sa aj grilovali, zatial su vsetci bieli, takze este nemusim mat komplexy 😉 Len som si pripadala prilis oblecena, v trojstvrtovych nohaviciach a tricku 😉 hrdlo ma boli, potvora, tak som si na veceru dala zmrzku 😀
inak baby,po dnesnom dni, co som si napisala ako jest a kedy a co vam poviem, ze je to super... nezrala som kedy tedy, ale len v tych casoch, co som si napisala.. a poviem vam, ze som si tymto uvedomila, ze predtym som zdobla bar co bar kedy a veru, asi to nebolo s krestanskym poriadkom... som si neuvedomila, ze som hockedy dzobla do briosky, do piskoty, do bar coho.. takto som si dala len to, co som mala napisane a tesim sa, ze to bude zajtra zasa tak..
ak sa vam to nedari, tak fakt si napiste a odkontrolujte, co jete a kedy
Ahojte, ja teda nemam problem s priberaním, ja len rada radím čo pomáha mne nepriberat. a to je lenivost a lakomost - som lenivá ist si niečo spravit na jedenie len tak mimo hlavných jedál, a som v obchode príliš lakomá kupovat si blbosti hoci by som to z fleku zozrala.
po víkende u svokry sa idem pochvaliť 😀 ani kusok sladkeho som v sebe nemala,niiiiič a ani štipka jedla navyše 😀 😀
dobrééé 🙂 a zase som tu prvá??tak hlásim -500g 😝 no není to zázrak,ale po tom čo som minulý týždeň popchala do seba ,je zázrak,,že sa vôbec tá ručička pohla 😝 ALE!!!-6cm dolu pás a boky a to je že 😀 😀 😀 😀
ahojte...takze ja klasicky...naskor schudnem a potom priberiem...takze...+200...ale miery tesia.. prsia--6,pás-5,boky-2,stehno asi+1 ale najviac ma tesi rameno -2...v celku som spokojna...tych 200 uz zajtra moze byt minulost ale cm su vydrete.. a tie sa hadam udrzia a nesklamu 🙂
a este takto...takto to uz dalej nejde...chce to novu strategiu... 😀 😀 😀 vymyslim ,vyskusam a ak pomoze tak sa pochvalim...
dobré ránkko dievčatá vobec sem nestíham chodiť.len tak zbežne som prečítala... 😀 ja dnes mínus 1.3 tak sa vytešujem ako malé decko 😀 😀 😀 .a dnes sa posielajú aj miery??ani neviem..držte sa baby...
@nanika a na fotkách vyzeráš neskutočne,gratulujem máš super postavu..ach jáj hned by som takú brala.a to bruško...joj 😀 😀 😀 😀
ahojte tak ja dnes - 1,4, vrátila som sa do kola 🙂 všetkým prajem príjemný deň
ahojte, ja vam to dnes pokazim, plus 200 gramov. Miery zostali rovnake. Mam velmi cudny ms, taky skoro nijaky, mam z toho uz par dni nervy, tak som dnes musela testovat, nech sa zase ukludnim, takze je to ok, baby este na ceste nie je 😉 Kocky, prosim posielajte mne aj Janke aj svoje miery, dnes je pondelok, kedy sa aj meriame, ak teda nezabudnete, dakujeme 😉
dobré ránko. Dnes -0,3. Mne sa vaha stale kruti dokolecka dokola okolo 65kg 😠. Vonku je krasne a my budeme trcat doma. Maký ma teplotu ☹
@janca13
@katkazabor
@jojina11 moc gratulujem.
@macekovam ak niečo vymysliš daj potom vediet 😉

@nanika ja som si napisala, ako sa budem stravovat.
8.00 ranajky
10.00 polka jablka
12.00 obed / polievka a druhe/ samozrejme do polosyta
14.30 salat so syrom, pripadne tuniakom
17.00 polystyrenovy chlebik s natierkou a uhorkou
a to vsetko zalejeme postupne 2,5 litra cistej vody