icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

bershka
22. máj 2011

@nanika ja som si napisala, ako sa budem stravovat.

8.00 ranajky
10.00 polka jablka
12.00 obed / polievka a druhe/ samozrejme do polosyta
14.30 salat so syrom, pripadne tuniakom
17.00 polystyrenovy chlebik s natierkou a uhorkou

a to vsetko zalejeme postupne 2,5 litra cistej vody

bershka
22. máj 2011

@janca13 jaaaj kiez by si mala pravdu

babenky dakujem za povzbudenie. je pravda, ze 18 som uz davno mala a ten metabolizmus pracuje pomalsie. ja vam poslem foto a zhodnodte , ze kolko by ste mi tipli

bershka
22. máj 2011
bershka
22. máj 2011

kvalita je slabsia, ale da sa posudit myslim

janca13
22. máj 2011

@bershka no neviem neviem mne sa to zdá tak trošku málo,ale podľa toho čo dáš na raňajky a obed,vieš ja si to rátam cez ten stobklub.cz a niekedy večer mám problém zjesť večeru čo som sýta 😝 a chudnem a tiež už nemám 18 teda duchom a rozumom som sa na tej 18 zastavila,ale telo telo a metabolizmus ako píšeš neoblafneš 😀 😀 😀

janca13
22. máj 2011

@bershka TY KOKOS A TY CO CHCEš???????????????????????????????Ved ja takto vyzerať tak sem ani nečumnem!!!Teda hej ale len kvôli partii aká sa tu zišla.Kolko chceš schudnúť??

bershka
22. máj 2011

@janca13 nevedela som o tom stobklube... fiha, idem to kuknut

bershka
22. máj 2011

@janca13 tri kila... minimalne...vies, dva roky som bola na 61 az 62... teraz drrrrb 63.. trapim sa na zumbe uz skoro rok.... a vysledok?

janca13
22. máj 2011

@bershka teda ja neviem skôr by ti vedela nanika povedať ale ja si myslím že to ozaj len trošku stravu upraviť a pôjde to 😉

bershka
22. máj 2011

@janca13 no ja viem, ale ja som sa vystrasila, pretoze ked som takto este par tyzdnov dozadu zredukovala zradlo, tak to islo. teraz som sa do toho pustila fakt bez prehreskov a hen!

janca13
22. máj 2011

@bershka no to je podľa mňa jasné.Telo vie, že ide obdobie ked dostane menej,tak robí zásoby teda podľa mňa. 😉

bershka
22. máj 2011

@janca13 ved to.... no skusim dodrziavat presny cas jedenia, hadam sa nadstavim a pojde to.

zatial papa. idem ZRAT 😀 😀 😀 😀

nanika
22. máj 2011

@janca13 ja myslim, ze som to uz tu s bershkou prebrala, ze je malo, neviem, ako mozem este pomoct. Inak sproste 3 kg je o mnoho tazsie dat dole, ako schudnut 20 kg :(
@bershka to mi nepovedz, ze neoblecies to iste, ako ked si mala svoju idealnu vahu, podla mna si si za ten rok musela vybudovat nejaku svalovu hmotu a to mozu byt kludne aj tie 3 kg 🙂 Ako si na tom s cm, oblecies tie veci, ci nie? Lebo u tak malej cielovej cifry by som sa do upravy jedalnicka nedavala vobec. Len vyformovat postavu, len si treba pri cviceni pocitat pulz, aby si troska tie tuky vypotila a nie ich len potlacila svalom hore. Ak nechudnes, moze to byt tym, co som uz pisala, jes malo, telo nie je blbe, aby ti este aj svalstvo budovalo a pustalo tuk, ked hladuje.

bershka
22. máj 2011

@nanika cm? furt rovnako asi.... ja sa priznam, ani som sa nemerala.... ale na zumbe nas kocka merala v januari a buduci tyzden bude premeriavat. tak uvidime

debbie
22. máj 2011

Baby
@janca13
@macekovam ved nenazerajte ale píšte aby sme mali čo čítať tie ostatné, čo nazrú po vás až...hihihi 😀

janca13
22. máj 2011

@debbie juj moja ale ked to neni ono kecať sama so sebou aj ked ja mám tréning pri tej staršej dievka aj sa opýtam,aj si odpoviem 😀 😅

tunylyk
22. máj 2011

jaj dievcence,nemam sem cas ani nazriet,som bez internetu,teraz len na 5min mozem,neviem co sa to deje,ale vaha namiesto klesania,stupa 😖 nechcem sa vyhovarat na ms,aj rebra mam narazene vdaka mojmu synatorovi,mladsi ma problem s prerezanim stolicky,tak po nociach nespime,caka nas chirurgia,normalne som rada,ze sa stihnem aspon 3x najest a to je asi malo... robim co mozem a hlavne nevzdavam to 🙂 🙂 🙂 ,vsak mozno o par dni bude pohodaaa,lebo ten stres mi asi nerobi dobre.Drzkajte sa,vahu mi ako posledne tyzdne nahlasi sestricka,este ze ju mam 😉

katkav
22. máj 2011

tak sme dnes boli na prechadzke na Drazdiaku, krmit trosku labutky a normalka tam hrozne vela ludi vycapenych a uz sa aj grilovali, zatial su vsetci bieli, takze este nemusim mat komplexy 😉 Len som si pripadala prilis oblecena, v trojstvrtovych nohaviciach a tricku 😉 hrdlo ma boli, potvora, tak som si na veceru dala zmrzku 😀

bershka
22. máj 2011

@katkav cica, ja som sa dnes cele poobedie opalovala. prvykrat po dvoch rokoch som bola bez malej. mm mi ju zobral het... ja som splyvala s osuskou 😀 😀 😀
riaditel vapenky moze ist do riti. ja mam okrem ineho nizky tlak a som chudokrvna, takze som jak mrtvolka

bershka
22. máj 2011

inak baby,po dnesnom dni, co som si napisala ako jest a kedy a co vam poviem, ze je to super... nezrala som kedy tedy, ale len v tych casoch, co som si napisala.. a poviem vam, ze som si tymto uvedomila, ze predtym som zdobla bar co bar kedy a veru, asi to nebolo s krestanskym poriadkom... som si neuvedomila, ze som hockedy dzobla do briosky, do piskoty, do bar coho.. takto som si dala len to, co som mala napisane a tesim sa, ze to bude zajtra zasa tak..
ak sa vam to nedari, tak fakt si napiste a odkontrolujte, co jete a kedy

lumimi
22. máj 2011

Ahojte, ja teda nemam problem s priberaním, ja len rada radím čo pomáha mne nepriberat. a to je lenivost a lakomost - som lenivá ist si niečo spravit na jedenie len tak mimo hlavných jedál, a som v obchode príliš lakomá kupovat si blbosti hoci by som to z fleku zozrala.

akika722
22. máj 2011

po víkende u svokry sa idem pochvaliť 😀 ani kusok sladkeho som v sebe nemala,niiiiič a ani štipka jedla navyše 😀 😀

janca13
23. máj 2011

dobrééé 🙂 a zase som tu prvá??tak hlásim -500g 😝 no není to zázrak,ale po tom čo som minulý týždeň popchala do seba ,je zázrak,,že sa vôbec tá ručička pohla 😝 ALE!!!-6cm dolu pás a boky a to je že 😀 😀 😀 😀

macekovam
23. máj 2011

ahojte...takze ja klasicky...naskor schudnem a potom priberiem...takze...+200...ale miery tesia.. prsia--6,pás-5,boky-2,stehno asi+1 ale najviac ma tesi rameno -2...v celku som spokojna...tych 200 uz zajtra moze byt minulost ale cm su vydrete.. a tie sa hadam udrzia a nesklamu 🙂

macekovam
23. máj 2011

a este takto...takto to uz dalej nejde...chce to novu strategiu... 😀 😀 😀 vymyslim ,vyskusam a ak pomoze tak sa pochvalim...

katkazabor
23. máj 2011

dobré ránkko dievčatá vobec sem nestíham chodiť.len tak zbežne som prečítala... 😀 ja dnes mínus 1.3 tak sa vytešujem ako malé decko  😀 😀 😀 .a dnes sa posielajú aj miery??ani neviem..držte sa baby...

katkazabor
23. máj 2011

@nanika a na fotkách vyzeráš neskutočne,gratulujem máš super postavu..ach jáj hned by som takú brala.a to bruško...joj  😀 😀 😀 😀

jojina11
23. máj 2011

ahojte tak ja dnes - 1,4, vrátila som sa do kola 🙂 všetkým prajem príjemný deň

katkav
23. máj 2011

ahojte, ja vam to dnes pokazim, plus 200 gramov. Miery zostali rovnake. Mam velmi cudny ms, taky skoro nijaky, mam z toho uz par dni nervy, tak som dnes musela testovat, nech sa zase ukludnim, takze je to ok, baby este na ceste nie je 😉 Kocky, prosim posielajte mne aj Janke aj svoje miery, dnes je pondelok, kedy sa aj meriame, ak teda nezabudnete, dakujeme 😉

katy30
23. máj 2011

dobré ránko. Dnes -0,3. Mne sa vaha stale kruti dokolecka dokola okolo 65kg 😠. Vonku je krasne a my budeme trcat doma. Maký ma teplotu ☹
@janca13
@katkazabor
@jojina11 moc gratulujem.
@macekovam ak niečo vymysliš daj potom vediet 😉