icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

macekovam
23. máj 2011

@katy30 jasne ze dam...ale najkor teoriu overim praxou 😀 😀 😀

vejula
23. máj 2011

ahojte dievčence, tak som sa po dlhom čase pridala, kedže som to pokašlala a chcem si to dať do leta do poriadku 🙂 takže ked som sa asi pred 2 tyždnami odvažila mala som 53 kg čo si minepohlo po tyždny napriek tomu že som už tyžden posluchala, tento tyžden sa vaha chvalabohu trošku pohla a ukazala 52.6kg, tak som aj tomu strašne vdačna 🙂 neviem či ma budete zapisovať alebo nie, ale budem to tu pisať aby som sa viac motivovala 😉 Ďakujem za pochopenie a strpenie so mnou 😅

vejula
23. máj 2011

@janca13 jeeeej to si ty 😀 😀 😀 teraz ma napadlo kto si, lebo je to vela janiek 😀 😀 som ti ani neodpisala aby som sa nemusela priznať že neviem o koho ide a teraqz mi to doplo. super tak sme sa stretli na inak ladenej stranke 😀 😀 😀 inak super pol kila je podla mna super 😵

jojina11
23. máj 2011

@katy30 dík, ale u mňa je to ako horská dráha, aj tak sa teším 🙂

livia333
23. máj 2011

@jojina11 tak vidis ako si sa nastartovala 😉
ja hlasim konecne baby ubytok 😵 1,3kg, mohlo to byt viac..ale ja som tento tt nejako pozrala co nepozralo mna 😀
Inak kupila som tu jantarovu retiazku na zubky a verte ci nie, asi to zabera 😀

strasska
23. máj 2011

ahojte, ja hlasim - 1kg, tak a teraz je uz ozaj 20kil dole 😀
Ale tesim sa, ze aj cm ubudli.
Dnes vecer odchadzame na dovolenku, tak vam zelam uspesne chudnutie a dufam, ze vam to nabuduce velmi nepokazim.
papa
@macekovam joj supis - cm, daj recept ako chudnes z ruk

livia333
23. máj 2011

@macekovam aku teoriu? Co to tu citam 😀 s niecim nie si spokojna? Vsak cica chudnes a cm ti krasne ubudaju, nespekuluj 😉

livia333
23. máj 2011

@strasska super gratulujem a prajem krasnu dovolenku. Pekne si oddychni.

bershka
23. máj 2011

ahojte,
tak sa tesim. dnes som skocila na vahu a cuduj sa svete.... ono to pravidelne jedenie vcera prinieslo svoje ovocie. na vahe mam fakt o kilecko menej. no dufam, ze to aj tak pojde dalej. do 29.6. potrebujem dat dole tri kila, 🙂 🙂 🙂

macekovam
23. máj 2011

@strasska ahoj..ti poviem ze som ani neverila ze sa z mojich ramien da schudnut a spevnit ich...mala som ich len take zelatinka 🙂 no cvicim cvicim denne pokial to zdravie dovoli zoralates...cast ramenny pletenec a trup.( trva to 15 minut...)..+ 10 min.taebo...

macekovam
23. máj 2011

@livia333 praveze..zasa priberam...o com to je ked jeden tyzden -1800 a dalsie dva +600...no...ale je pravda ze za mesiac som schudla svoje ,,vycielene 2 kg,, ....tak uz som radsej 🤐

macekovam
23. máj 2011

@livia333 teda...krasne....ze -1300..aj ja chcu.... 😝

livia333
23. máj 2011

@macekovam vsak ja som aspon dva tt stagnovala...prip. pribrala nieco...
inak baby jedna otazka, ak si date zmrzku vonku..ako si to zaratate do stobu 😀 alebo si nedame? 😀 😀 😀

macekovam
23. máj 2011

@livia333 ale tam je aj zmrzlina...

livia333
23. máj 2011

@macekovam ale nie kopcekova 😀 😀 😀

katkav
23. máj 2011

cha, ja obleciem svoj snubny prsten zase 😉 sa vytesujem 😉
gratulujem ku vsetkym ubytkom, snad sa buduci tyzden tiez pridam 😉

macekovam
23. máj 2011

@livia333 niekedy musis doma kopcek odvazit🙂 a nahodit ako tu naaaaajkalorickejsiu 😀 zo zoznami 😀 😀

macekovam
23. máj 2011

@katkav kati buduci tyzden tam uz aj my budeme 😀 😎

macekovam
23. máj 2011

@nanika...nani....a ty si na ktorej strane tento tyzden?? na tej co chudnu s nami ci na tej co priberaju proti nam????? 😀

katkav
23. máj 2011

@macekovam no dufam, lebo uz dost dlho stojim, ale ja viem preco, lebo bud jem ako besna alebo nejem vobec (jem prilis malo) a uz vobec nejem ako by som mala, ani nepijem, ale dnes ma uz hrdlo neboli, tak mozem zacat odznova 😉

strasska
23. máj 2011

@macekovam ked sa vratime z dovci pokukam linky, lebo ja mam teda riadne traslaky...
podobne ako u stehien 😅

macekovam
23. máj 2011

@strasska aj ja mam ale mozme s tym vela spravit....uvidis...na dovolenke si dobre zaplavaj....

macekovam
23. máj 2011

mate niekto skusenost s tym ako by som mohla DVD po stiahnuti do PC hodit sem?? aby ste to mali aj vy?? na internete to nie je...

strasska
23. máj 2011

my ideme do Rakuska, takze si tak akurat zaplavam v uliciach Linzu, Viedne a Salzburgu 😀

yennn
23. máj 2011

caute babulky, ozyvam sa po tyzdni, priznavam bez bitky ze vaha sa mi pomstila za vikend u svokry - nekomentujem, som v tom nevinne 😕
Babulky, ktora ste dnes taka parááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááádne namotivovana? Ze by som poslala tabulky az budu spracovane, a vy to uverejnite aj s nejakym prihovorom? Ja teda dnes nie som bohvieako motivacne naladena... hm? Ozvite sa 😎

janca13
23. máj 2011

@macekovam ja som zistila,že aj ked idem podľa stobu a mám všetky semafori zelené,ale nemám mäso aspoň 2 dni tak váha stojí no a ked dám falát mäsa tak ide dolu mršina jedna a ja moc mäso nemusím 😝 😝 ale tento týždeň idem bojovať a musím sa dostať pod 80 😎
@vejula 😀 😀 no ved ja som sa sem dostala na tvoje odporučanie,ale trošku neskoro.Mala som sem nabehnúť hned a už som mohla byť niesť jak lááňka 😀 😀
@katkav juj moja ja som prstene ani dolu nedala a máš vidieť aké ich mám obrastené ani očko není vidieť 😀 😀 kebyže idem nedajbože na operáciu tak mi musia prst odťať 😀 😀
@livia333 aj ja by som potrebovala takú retiazku Nina ešte 2 očné musí vytlačiť a je hroznááá 😝 drobček moj

katkav
23. máj 2011

@janca13 to su hlasky niekedy 😉 take hrozne to urcite nie je 😉

mam otazku pre tie kocky, ktore korculuju s drobcami....mate kocik s rucnou brzdou? ci mozem korculovat aj s normalnou trojkolkou, ak nepojdem velmi rychlo? chystam sa totiz na hradzu pri Malom Dunaji a neviem, ci to nie je pre maleho nebezpecne.

hella23
23. máj 2011

@janca13 @katkazabor @jojina11 @strasska @livia333 gratulujem k ubytkom 😀
@katkav @macekovam to su take mini pluska 🙂 tie date rychlo dolu... 🙂

ja dnes hlasim - 600g... po tomto dlhom tyzdni pre mna uspech 😀 v sobotu aj vcera sme boli na grilovacke a nemala som na nic chut 🙂 aspon som nic nepribrala 😀
hlavne som sa pobavila na muzovej sesternici...ta na plnu hubu pred celou ich rodinou vypustila, ze aky sme mi dvaja s muzom tlsti....no ja som sa pustila do rehotu ( vsak uz som si zvykla na taketo typy utoku na moju vahu 😀 ) ale moj muz...no tak urazeneho som ho este nevidela 😀 😀 😀 take krce smiechu som uz dlho nezazila... 😀 diplomaticky jej odvetil, ze mi sa mame ako prasata v zite a, ze oni s manzelom vyzeraju ako keby uz roky nejedli....no a potom som ho este dnes rano pocuvala ako je on urazeny 😀 😀 😀 a to som si myslela, ze len mna to takto vie ranit 🙂 a to ma len mensie brusko...inak je chudy... 😔 herecka si asi potrebovala nieco kompenzovat 😀

macekovam
23. máj 2011

@hella23 ahoj...no dufam ze to pojde zasa dolu🙂 a nic si nerob z hlupych ludi... 🙂

macekovam
23. máj 2011

@katkav no toto aj mna zaujima....iez mam len obycajny kocik...korcule v skrini...zatial boli obute len 2 krat...ale ako to robia cestou dole kopcom 😕 ci nejazda dole kopcom 😕 no pockam si na odpoved....