Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Ahojte , tak ja som dnes v takom strese ... po lekaroch behame ...na rychlo -800 gramov 🙂
joj babule, bola som tu, citam vas tak jednym okom, stale riesim a dorabam s bratom jeho bakalarku, ema bude asi spat na svateho dindiho, oli mi tu lieta nahaty, lebo sa chcel velice kupat v lavori na balkone a uz ho to preslo. Vsetkym vam blahozelam, ste velke sikulky a su to nadherne cisla, ak sa dnes k tomu dostanem, odpisem vam menovite.
No, co ja. Hm, nechcem to tu rozoberat, ale radsej nebudem isty cas, kym sa dam do kopy hlasit vahu, kym aspon neuvidim, co dalej. Som momentalne na takych liekoch, ze pol tyzdna nejem skoro vobec a druhu sa to snazim dohnat, co robi riadne skoky na vahe, samozrejme smerom hore. Nechcem sa este aj tabulkou uplne psychicky odrovnat, tak mi to prosim prepacte. Taktiez nechcem byt vymazana z tabulky, lebo som za chvilku s vahou tam, kde som bola. Takze tak :(
ahojte kocky, ak mate CT1, tak tento tyzden maju v SAMA DOMA, temu obezita, ak chcete pozerat. 😉 len pre info.
babulky dakujem. Konečne mam trochu cas idem si Vas docitat. Maly teplotuje a vracia 😢 . maĺi sme ist stredu rano do BA a asi nepojdeme 😢
@hella23 tak ja som tlsta uz roky, a viem ze ma za ten cas mnohi za to odsudzuju, ale nikto si netrufol to predomnou povedat nahlas "tlstý" ... fuha, neviem co by som jej povedala. Ale muz jej to dobre nandal...
Hm, teraz cez vikend som u svokry chytila do ruky zaujimavu knizku, vola sa "Najväčšie urážky" http://tracker.cztorrent.net/torrent/najvacsie-...
Celkom som sa pobavila na niektorych hlaskach... tusim by stalo za to precitat si to, aby si nabuduce vedela na sesternicu zareagovat ako sa patri 😀
@nanika a myslis ze sa nebudes vazit vobec? Alebo budes ale nechces nahlasovat?
Kazdopadne drzim ti palce, nech sa das coskoro do poriadku. To je ta narocna liecba, ktoru si davnejsie spominala? Nechcem byt moc zvedava, ak je to nieco osobne, nemusis mi odpovedat... alebo radsej ip...
Drz sa!
@sevzuz nie,svokuša nevari skoro vobec 😵 v 8.m sa ma opytala čo budem jesť lebo pre mna neostalo nič 😵 a teraz som tam bola po pol roku,chceli sme grilovať,,tak som musela isť nakupiť veci+piva pre všetkych..za vlastne 😵 asi tak...
hlavne že mido decka pcha sladke od rana do večera 🙄
@akika722 aspon je navsteva u svokry relativne bezpecna ale draha 😒 , moja svokra tiez nevari extra ale ak upecie nejaky kolac a podari sa tak dovidopo 😵 to sa neovladam, u mna je to horsie s mojou mamou ktora vari a pecie fantasticky a my tam chodime kazdy vikend alebo "len" na nedelu a to zaklincujem cele chudnutie zranim a este k tomu ma tam lakaju malinovky vsetkych chuti (kofola, fanta, sprite, cola, vinea) 😠 😠 😠 😠 tak to aj pitie vody ide hajde 😠 😠
inak gratulujem k vsekym minuskam aj ja mam konecne minusko -0,7kg a to sme boli od soboty u nasich 🤐 🤐 🤐 ale namna 100% zabera ked aspon dodrzujem pitny rezim, z masa ma stale napina takze bielkoviny zhanam kade tade 😝
a pluska uz sa tesim ako nam to buduci pondelok natriete 😉 tie velke ubytky 😵 😵 😵
@sevzuz @akika722 moja svokra do mňa furt niečo láduje... niekedy až fakt žasnem, či je naozaj presvedčená že máme kravský žalúdok... riadna porcia polievky + ešte riadnejšia porcia druhého, a hneď na to zmrzlinu alebo zákusok, najlepšie oboje... isto ešte vládzete, dajte si! Uff... našťastie chodíme len raz mesačne, ale potom kukni jak vyzerá váha...
Ahojte,mňa dnešná váha velmi milo prekvapila-ukazala 77,9 -pre istotu som sa na nu postavila 5x,stale ukazala to iste 😀 Cize som za tyzden schudla 1,6 kg 😲 😀 Dala som si ciel ze do svadby by som chcela mat na vahe 77 ....asi sa mi to splni,snad to nedodrbkam 😝 😎
caute kocky, tak ja stale 55kg ale v bokoch a pase mam o 1cm menej, aspon nieco🙂
@yennn no dufam ze ich dam dole,aj ked nie-nevadi-ved 77 tam na zaciatku je,to je hlavne-len si to musim udrzat. Vacsinou to mam tak,ze ked dam v jeden tyzden take velke minusko,na dalsi tyzden je plusko-asi take velke ako polovica z toho co som schudla minuly tyzden-tak snad sa tomu vyhnem,prisne dodrziavam bez prehreskov-zatial 😎
@janca13 jaj chybal mi tvoj humor 😀 😀 😀 ty jedna laňka, tak vraviš že večerne vyjazdy do chladničky sa už nekonaju??? no ja som už bola na svojej vysnivanej vahe a vidiš chvilku tu niesom a rozjem sa jak blazniva 😖
@yennn ahoj moja tak ma tu zas vidiš, troška som sa nechala unisť svojou pažravostou a hned +2kg, takže do leta tu budem bačovať s vami nech som do plaviek kočka 🙂
dievcata, ja som sa dnes nestihla vazit, ani merat... ak nevadi, doplnim udaje zajtra... alebo az buduci tyzden.... od rana sme rozlietane, boli sme s Kikou v Kosiciach, teraz sme dosli domov.... ☹ idem vas docitat...
@z.vrablova daj zajtra,ja som zvedava ako sa ti zas darilo 😀 Ste boli na vylete v Košiciach? Milujem to mesto 😎
@adky ... hejhej... sme mali stretnutie z MK.... boli sme SAD, zabava velika... Kika je od piatku bez plienok, tak som sa bala, ale vydrzala celu cestu.... tak sa tesim.... 😉
Tak zajtra sa odvazim, aj ked do tabulky sa uz nezapisem, aj ja som zvedava ako tento tyzden prebiehal...
@adky... pozeram, ze tento tyzden si lamala rekordy.... skvele, blahozelaaaaam, sikulka
@livia333 @janca13 @macekovam @yennn @sevzuz aaale clovek ju vidi raz do roka, tak to potom takto dopadne 😀 nerobim si z takychto ludi nic 🙂 casom som sa naucila, ze su aj takyto " dobroprajni" ludia....a nech 😀 mna nahodou pobavila... 😀 skor by ma to ranilo od mm, ale od neho taketo reci nehrozia ....on je rad, ze to pomalicky ide dole... 😀
@katkav ja nemam brzdu, ale mam stvorkolesovy kociar. ale ide to super. vyskusaj 🙂
@macekovam ide to aj dole kopcom 😀 len musis brzdit brzdou na korculi. ale hore kopcom je to tazsie 😀

@hella23 no taka uprimnost nadovsetko vie riadne "potesit" 😠
@nanika kde si ????? Ty si tu dnes este nebola 😨
@janca13 da sa objednat cez net...no ja som dufala, ze pomoze...a naozaj pomaha, v noci sa uz aj vyspime 😀
To s tym masom si musim odsledovat aj ja...lebo ja maso tiez moc nemusim...ale tak dam si, len mne nechyba...ja som bola vzdy viac cestovinova, napr. take domace pesto so spagetami by som mohla denne...
@macekovam hehe 😀 😀 😀 ale vsade ti daju iny kopcek 😀 my sme objavli teraz v Hainburgu taku fantasticku zmrzku...ktora sa trosku priblizuje tej sicilskej 😀 Vcera som inak dobre vynadala zase mm, lebo zase dotiahol domov sladkosti... 😕 snickersky...kt. ja samozrejme zboznujem a kamaratka nam doniesla z GB zase karamelove cadbury...no a teraz sa doma ovladaj, ked vies, ze sa to na teba zo suflika usmieva 😀 😀 😀