Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Ahojte 🙂 🙂 Dá si niekto kávu?? 😉 No včera som tu ani nekukla,lebo som behala po doktoroch a zvyšok dňa som bojovala so zlou náladou svojej Ninuši 😝 No a kedže ja dok. nemusím a bola som rozlietaná tak som mala čisto sacharidový deň 😝 😝 Samé koláčiky mňam-mňam a ráno som skočila na váhu a ten pohľad fúúúú 😝 ešteže sa váha hlási až v pondelok 😝
@livia333 no ja som tiež minule bojovala s olomouckými syrečkami 😝 akože som ich zdolala ale mne sa zdajú moc slané a to ja nemusím a potom som si musela rýchlo vydrhnúť zuby lebo ked som si dýchla pod nos... 😀 😀
@macekovam no ja ťa obdivujem,že sa vieš dotlačiť do cvičenia mne sa vôôôbec nechce a pred tehu som cvičila skoro každý druhý deň 😝 😝
@macekovam no ved hej no mňa by viac bavilo chodiť cvičiť niekam skupinovo,ale kámoška nechce ísť so mnou,lebo sa hanbí a tak sme sa raz vybrali bežať za dedinu no ale to ked sme sa na seba pozreli,začali sme sa rehotať jak šibnuté a bolo... 😀 😀 a doma sa neviem do toho dokopať 😠
@janca13 čaveees. tak ako? chudneme chudneme 😀 😀 😀 ja momentalne bojujem so strašnou nechutou cvičiť. včera večer som cvičila a predvčerom tiež tak po pol hodke, a dnes sa mi taaaak nechce... Tak vraviš sacharidovy den 😀 ja som taketo mavala od velkej noci až donedavna vkuse som žrala a žrala same čokolady sladkosti, no hrozne až mi zle bolo aj tak som len rozmyšlala čo ešte. malemu som všetky čokoladove vajička vyjedla, kedže on ešte čoko nemože.. no fakt jak odtrhnuta z reťaze, teraz 2 tyždne poslucham, ako niečo sladke za den musi byť ale to tak iba jednudve sladkosti aby mi moc neklesol cukor niech niesom na všetkych zlaaaa vrrrr
@marthuska jj prišla kuknuť a troška sa aj motivovať, lebo po velkej noci som sa trocha rozpapala a nevedela nabehnuť do nejakej tej medze, takže tu teraz chodim čitam pišem a motivujem sa už dva tyždne sa držim papam každe tri hodky a snažim sa cvičiť aspon tri krat do tyždna 😀 a ty ako??? dari sa ti?
baby nemate niekto zniženu funkciu štítnej??????????
baby dostala som od @katkav vyborny tip na MTV davaju serial I used to be fat , prave som si online pozrela prvy diel, kočka 18-ročná schudla 40 kíl počas jedného leta, je to neuveriteľné... kto máte 41 minút nazvyš (ja som kukla počas spánku malého, obetovala som poriadok v dome 😀 ) , a viete aspoň trochu anglicky, oplatí sa pozrieť. Idem si nájsť ďalšie časti! Uááááááááá 😀
http://www.watchseriesonlinehere.com/i-used-to-...
ahojte dievcataaaaaaaaaa ..maly zaspal...idem cvicit....kto sa prida???????????nesedme len tak kade tade....trosku sunky preplesknime...ja idem dat ramena......aby boli pekne v tricenku na ramienka🙂 😎 😎 😎
@yennn hihi, vidim, ze sa ti tie ich story pacia 😉 ja som to nasla pred par tyzdnami nahodou a zvyknem to pozeravat kazdy utorok, ked nezabudnem a je to super, vzdy si hovorim, ze od zajtra zacnem sama takto tvrdo na sebe makat, ale tak hold s malym babom sa to neda 😉 asi mam slabu pevnu volu, ale na druhej strane, ak by mi chodil niekto domov kontrolovat, co mam v spajzi a v chladnicke a daval mi denne do tela, tak by som aj ja bola superschlank 😉 a je perfektne vidiet tych ludi, potom ked sa im podari zhodit tie kila, lebo aj sa citia ovela lepsie aj vyzeraju o dost lepsie 😉 tento tyzden davali toho Dominicka z takej talianskej rodiny a tu Gabrielu neviem, ci minuly tyzden alebo predtym tyzden. Super, ze si vedela v restike vypytat jedlo bez soli, tu by na mna asi pozerali, ci som spadla z hrusky, ale tak mozno to raz vyskusam 😉
@macekovam o piatej idem na zumbu 😉 takze sa krasne zapotim aj ja 😉 a po zumbe do tesca po chranice, konecne, nech mozem ist na korcule zajtra 😉
@akika722 ja som stale unavena, nic nevladzem robit ..... potim sa ,ale hrozne /to ma rapi najviac /, bolieva ma hlava a ked mam zle stitnu ,hlavne mi tlaci na oci .... a stale mam v krku ako keby nieco zle preglgnute .... no a z toho aj priberam .... ale teraz mam tak zvysenu davku liekov ,ze uz by som nemala priberat... a hlavne uz ani nechcem ,nemozem lebo v pondelko mame vazenie .... 🙂
ahojte dievcta 🙂 po dlhom case som sem opat nakukla,nejako nestiham,laura sa rozhodla,ze v noci nebude spavat,tak nas priebezne s muzom kontroluje,ci spime a ci nerobime nejake cudne pozy,no poviem vam,hroza 😖 sadne si v postielke,popozera,ked spime tak ok,lahne aj ona,ked nie,tak spusti cirkus na cely dom,no co vam budem rozpravat.uz som v takom rozpolozeni,ze ju prestahujem aj s postielkou do izby k bratovi 😒
@macekovam ja som cvicila vcera zoru a neviem teda,co ma to napadlo zobrat si cinky a dnes mam taku svalovku,ze som rada,ked lauru zdvihnem zo zeme,takze cvicenie nehrozi,jedine ak zumba,ak sa mm dostavi do 6.00 domov 😔
@katkav ja ani chranice nemam a minule som bola korculovat aj s kocikom,no ale to bola ina hroza,chodniky u nas nie su na korculovanie,budem sa musiet vybrat k moru a popri mori trochu pokorculovat,ked uz tam urobili novu pesiu zonu 😅
@katkav ale vieš... je to hodne o tej podpore, tu je niekto, kto je priamo plateny od toho, aby ta buzeroval den-noc. Ja mozem chciet sebeviac, nedockam sa ani spolovice takej podpory (nemam na mysli toto forum).
A ked uz spominas tu restiku, co tam ta gabriela bola s kamoskami, tiez mam tam jednu poznamku.... lubi sa mi ta ich afektovanost. To by ako podpora dost bodla. Ja ked som schudla 24 kil, tak vsetci ze "hm, dobre vyzeras" popod fuzy.
Mne by sa zisli take reakcie typu "Heeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyy, look at yoooooooooouuuuuuuuuuuu", alebo "You look amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaziiiiiiiiiiing" cez polku restauracie 😀 😀 😀 😀 nech sa vsetci pritomni otocia 🙂
ja som po porode, teda po 4 mesiacoch, co som si konecne mohla moju malu zobrat z nemocnice pribrala zo stresov 20kg a nie a nie sa ich zbavit. Uz som z toho na nervy a kedze nemozem od malei nikam, mozem cvicit len doma a na to dako nemam energiu. Naopak cvicenie vonku ako napr. zumba ma vzdy velmi nabilo. Diety som uz skusala, ale je to stale dokola, nie som schopna zmenit si dlhodobo jedalnicek a neladovat sa sladkym na nervy a ked aj par kil schudnem, pride jojo efekt a je to cele v cudu. Ale vidim, ze v tom nie com sama... Vsetkym vela zdaru so stracanim kil
@akika722 ja mam znizenu cinnost stitnej zlazy, uzivam na to lieky
@akika722 tie bolesti hlavy, stavy na zvracanie a unava moze byt aj z chrbtice. Ja mam aj tu stitnu zlatu ale aj problemy s chrbticou. Drzim palce na vysetreniach a nech sa toho zbavis! mim
@yennn to je ina mentalita, Anglicanky su podla mna dost podobne 😉 Vies, ze Slovaci radi chodia zamraceni a vela si zavidia 😉 dufam, ze som nikoho neurazila, ale mam velakrat taky pocit. Vsak na stretku ti urcite vsetci povedia, ze heeeeyyyy, looook at youuuu 😉 ale krajsie je to pocut od niekoho blizkeho, kto ta videl aj predtym.
@monika.c wow, korculovat pri mori, normalne Amerika 😉 ten cerstvy morsky vzduch je perfektny, urcite nemavas deturence vobec chore. Ja sa budem hrat, ze som pri mori zajtra, pri malom Dunaji 😀 😀 😀
idem zumbovat, papa
@mimivikinka no boh vie z čoho to je ale už je to neznesitelne ☹ hrozne stavy..vypijem aj 2-3L denne+kava-no ta sa nepočita 😅 to pišem len že si zvyšujem tlak,aj muž mi ho pravidelne zvyšuje 🙄 ale nič nepomáha...
dnes to bolo celkom ok,sice zavrat som mala 2x ale hlavne že hlava až tak neboli..len sa toči dnes 😒
noooo..a chrbticu mam hrozne krivu od mala,preto som sa teraz dala na to cvičenie-niečo medzi pilates-kalanetika
ale aj pri tom mi včera bolo dosť zle...
a pri zumbe...no katastrofa..to ma hlava z toho bolela 2dni potom 😖 dakujem si zlata
@yennn to sa urcite nestane a ber to tak, ze mas pred sebou este mesiac, kym bude stretavka, to su styri tyzdne, mozno sa znovunakopnes sama 😉 si sprav kalendar, ze 100 dni mas pred sebou a uvidis, kam sa dostanes, o 4 tyzdne sice budes iba v stvrtine toho kalendara, ale mozes sa hrat na I used to be fat 😉 vsak si nieco vymysli, co by ta nastartovalo...jesen sa blizi 😉
ahojte kocky. tak od nedele do dnesneho dna mam minus jedno kilo... nejde to rychlo, ale hadam pojde 😎
@vejula no tak super ze si sa vravila, verim ze sa das znovu dokopy. O tom je zivot - jednou si dolu, jednou nahoře. A udržiavačka 🙂
No nebývam tu teraz uz tak casto veru, mala som kopec starostí, ale aj malý sa veľmi zmenil, už mi nedovolí cez deň si sadnúť za počítač, okamžite dobehne a ťahá ma za nohavice a mraučí 🙂
@mimivikinka ja mam pokazene koleno (prasknuty meniskus) a tak vsetky sporty mam vylucene. Zumbu som predtym milovala, totalny náboj, ako hovoríš ty. Eufória... Teraz som doma, lebo nič nemôžem cvičiť. Tak sa musím spoľahnúť najmä na jedálniček. Ale ide to. Sú tu kočky čo len zmenou jedálnička bez cvičenia schudli tých 20 kíl... Držím palce 🙂

ahojte , je tu niekto?