icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
2. jún 2011

@macekovam
@mirmaj ja vam to 30.6 pripomeniem,ze na dalsi den papame len vodu 😉

macekovam
2. jún 2011

@adky o.k:) a ja to skusim🙂

yennn
2. jún 2011

@katkav striedavo- oblačno 😒

katkav
3. jún 2011

@yennn este mi povedz, co robis o jedenastej na koniku, si mi slubila, ze budes chodit spat skor, nech nie si na druhy den vycerpana...neposluchas, to je hruza 😉 viem, ze si robila tie brusne tance, este to doma tancujes? ci chodievas niekam si zacvicit? preco mas striedavo oblacno? opakujes po pocasi? No dnes neviem, ci si dame dlhu prechadzku, aby som sa nevratila mokra ako mys, lebo asi to chce prsat, ci co 😀

kvetka58
3. jún 2011

@katkav u nas zatial sviti slunko a mokra budem skor z toho uduseneho pocasia 😅

inak vcera som kupila bylinkový tvaroh mnam mnam mnam je to trochu slansie ale taka pomazanka na chlebik
a nekupila som ziadne mlsnoty pre hosti (teda pre seba ) 😀 😀 😀

mama ma v sobotu narodky, tak to bude morda pre mna a o tyzden su zase oslavy u nas dufam, ze to ustojim a nepodlahnem tym grilovanym pochutkam 😝

katkav
3. jún 2011

@kvetka58 no nam teraz vyliezlo slnko, normalne mam pocit, ze april. Pojdem za chvilku na postu a na prechadzku s malym a poobede zase na tu dlhu prechadzku, ak sa nerozprsi. Ja som vcera ficala na bielych toastoch, aj mi to dost chutilo, kedze som take uz dlho nejedla. Mna caka cca 10 dni jedenia vselicoho, dufam, ze budem tak rozumne odolavat blbostiam, lebo ked sme u nasich, tak si myslia, ze sme roky nejedli ci co 😀 tiez bude grilovacka, takze slane, takze naviazana voda, tak asi bude plusko 😢

kvetka58
3. jún 2011

@katkav ale sa tu nahaname 😀 😀 😀
no to poznam nasi su taki isti furt len znasaju a potom to nejedz, ked mi to az pod frnak donesu, ale pride v nedelu aj segra a co viem, tak sa jej podarilo pekne schudnut,tak to bude moja motivacia "nežrať" tolko
a ake dlhe špacirky si davas?

katkav
3. jún 2011

@kvetka58 😀 😀 veru 😉 no moj tato je taky....take blbosti rozprava ako bude malemu davat stiplavu klobasku a neviem co...ale to si len srandu robi, mu nakupi jogurty a kuracie masko...on ma len chce najedovat 😉
neviem ako daleko to je v km, ale je to taka prechadzka na hodinku a daco, rychlym krokom, ked idem s mm, tak pomaly a ked maly vystupi a chce pozerat travicku, tak to je slimacim krokom 😉 ale zatial to zabera, tak som rada. V stredu som nebola zumbovat, lebo sme boli u nasich, ani dalsi tyzden nepojdem, ale nevadi, behanie po kopcoch a po schodoch mi to iste vynahradi 😉

kvetka58
3. jún 2011

@katkav no s tymi klobaskami a tlacenkami to pozname, svokor by malej hned nadelil z taniera "chudziatko moje, nech si da, ked tak na mna pozera " 😀 😀 😀 ale jasne, ze nedovolim pre nu take dobrotky este je krpka ...
a špacirky absolvujeme kazdy den ale teraz, ked mala zacala chodit tak to nie je o nabehanych km lebo ona si ide svojim smerom a kazdu chvilu na zadku ale aj to je poriadny pohyb pri nej

kvetka58
3. jún 2011

a uz je moj zlatušik hore ideme hamat a potom papa pokial nie je vonku 30 stupnov
pekny den zienky a drzte sa!

katkav
3. jún 2011

@kvetka58 ved aj ja pri malom cvicim a ked sa chce jasit, tak zdvihat skoro 15 kiloveho chalana tiez da zabrat. Ideme aj my za chvilku von. pekny den vsetkym 😉

janca13
3. jún 2011

ahojte 🙂 no tak u nás tiež hrozí zajtra susedská guláš párty 😝 a dneska ráno sa na mňa váha tááák krásne usmievala 😎 prečo sa nenahlasuje v piatok? no neviem neviem či to ustojím 😠 a idem sa pochváliť:Dneska mi moja malá dopratala zo skrine 1 nohavice kt.som nemala na sebe asi 10 rokov.Nosila som ich po prvom pôrode a potom mi boli veľké 😎 😎 no a teraz zase véélmi malé 😠 😠 nosievala som ich ked som mala asi 75 kg.Tak mi to nedalo a vhupla som do nich a ja som ich že normálne zapla (čo teda nechápem)akurát že mi trčalo horné brucho 😝 takže pohľad na mňa z profilu bol asi že :"ááá tá pani asi ide na kupko,ale prečo si dala koleso na plávanie pod tričko???" 😀 😀 ale aj tak sa vytešujem,lebo asi vo februári som ich nepretiahla ani cez boky 😝 Takže brušáky ma asi neminú 😝 😝

yennn
3. jún 2011

@katkav kati chodievam kazdy stvrtok tancovat (takze aj vcera) a celkom sa tam zapotime, ked trenujeme techniku, tancovala som to predtym vyse 2 rokov, teraz uz tiez takmer pol roka, ale mam pocit ze az teraz zacinam chapat, preco sa to nazyva "brušné" 😀 a teším sa až schudnem, a budem mať pás, že to bude konečne aj vidno, že pekne tancujem 🙂
No a po tancovaní som sa bola v eurovei stretnut s kamoskou a dosla som domov o pol jedenastej vecer, tak preto som bola o jedenastej na koniku, vies?

katkav
3. jún 2011

@yennn ok, tak v pohode, som myslela, ze zase kukas nejake videa po nociach 😉 to je super, ze chodis cvicit, som si myslela, ze uz si prestala. 😉 maly nechce spinkat a mne sa v tom horku nechce zehlit 😉

ivanka85
3. jún 2011

http://www.chudnutie.eu/chudnite-podla-typu-pos... dnes mi vybehla tato stranka, poznate?

yennn
3. jún 2011

@katkav prave naopak, k tancu odo dneska pridavam este 2x tyzdenne cvicenie a ak sa mi zadari sa prinutit, tak pojdem aj na briskwalk - aspon raz, alebo mozno sa zadari aj dvakrat ale to este neviem, budem rada ak sa prinutim zatial raz 😀

katkav
3. jún 2011

@yennn super, tak urcite sa zadari, mozes sa hrat, ze Adrianko je tvoj sexi trener 😉 a odmakat si toto leto, nech su ti vsetky veci velkeeeee do konca leta 😉

katarinasifrova
3. jún 2011

@adky a mozem detoxikovat aj ked kojim?

janca13
3. jún 2011

@katarinasifrova no ja som kedysi kdesi čítala že nie - 😉 tak neviem

adky
3. jún 2011

@katarinasifrova uf,to netusim,nie som odbornicka,ale podla mna tiez skor nie 😒

katarinasifrova
3. jún 2011

@adky
@janca13 aj ja si myslim, ze asi nie, ale chcela som sa uistit 🙂

katkav
3. jún 2011

@katarinasifrova nemalo by sa, lebo pri detoxikacii idu do mliecka toxiny a to nie je dobre pre babatko 😉 sorry, ze sa vam miesam do debaty 😉

katarinasifrova
3. jún 2011

@katkav cim viac nazorov, tym lepsie 🙂

marthuska
4. jún 2011

caute kocky, davam si pauzu, nielenze som chora, este ma dnes aj seklo... takze nalada pod bodom mrazu. drzte mi palce, nech som fit co najskor.. drzom vam vsetkym palce) ste perfektne, citam vas

macekovam
5. jún 2011

ahojte dievcata..🙂 ja dnes zacinam naplno bojovat so zapchou...mam jej plne zuby ...moja vaha je ako rosnicka🙂 napriek pozitivnej odozve okolia sa splha na ,,najvyssi schodok,,ale je to koli tomu o com pisem...uz mam nieco nastudovane tak vyskusam...tolka veda okolo jedneho sra.ia...ze??? 😀 😀 😀 😀

katkav
5. jún 2011

@macekovam skus si dat par susenych sliviek, to je prirodne prehanadlo 😉

macekovam
5. jún 2011

@katkav to poznam ale to je namna kratke...

macekovam
5. jún 2011

@katkav budem to riesit cely buduci tyzden🙂

yennn
5. jún 2011

@macekovam este stale s tym zapasis? Chudatko nase ☹ A co ten senny list alebo co to je, co spominala @adky

yennn
5. jún 2011

baby ako pripravujete mrazene rybie file? Nechate predtym rozmrazit, alebo len chvilku alebo co? ... kym ho date na panvicu, hm?