icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

mia258
23. jún 2011

@adky GRATULUJEEEEEEEEEEEM 😵 😵

martinex
23. jún 2011

@z.vrablova diky zuzi, polievku papam tak polhodku pred hlavnym jedlom,aby som sa nastartovala. ja orechy ani semena nelubim,takze to budem musiet nejak vymysliet s tou desiatou-pripadne ked si ich supnem do salatu (tam mi to tak nevadi)tak by to mohlo byt ok?
a ten syr,no tolko zvysilo a bolo mi luto nechat taky kustik v ladnicke,tak som ho poslusne zozrala 😎
a ten olovrant,vecera...no budem musiet nieco vymysliet,alebo fakt len jogurt na olovrant a veceru tiez nejak poriesim...
ale tak myslim ze zaklad je ze som prestala zrat hovadiny a zacala som jest vyvazene a pravidelne. olovrant aj desiatu mam problem do seba dostat lebo nie som vobec hladna.

martinex
23. jún 2011

@adky gratulujem 😵

adky
23. jún 2011

@mia258
@martinex dakujeeeem 😀

janca13
23. jún 2011

@adky Gratulujem 🙂

jojina11
23. jún 2011

@adky 🙂 🙂 🙂 🙂 supeeeeer . teším sa s tebou

ivanka85
23. jún 2011

@adky aj ja sa pripajam ku gratulaciam🙂keby sa stalo ze budem rodit v Presove, pytam si k porodu len Teba 😉

adky
23. jún 2011

@janca13
@jojina11
@ivanka85 DAkujem baby 😀

z.vrablova
23. jún 2011

@adky .... este raz, blahozelam.... sikulka... to aby som si naplanovala aspon dve deticky, aby som ta stihla v porodnici.... 😉

macekovam
23. jún 2011

@adky ahoj adky...aj ja ti gratulujem🙂 tiez som nastupila pred 5 rokmi na porodnu asistenciu ale zrusili nam po pol roku odbor tak som presla na osetrovatelstvo...🙂je to krasna praca....ale este viac sa mi paci novorodenecke....

adky
23. jún 2011

@z.vrablova este raz dakujem 😀 Noo,naplanuj tak ked dostudujem a prijmu ma-snad 😀

macekovam
23. jún 2011

ahojte baby..ako sa vam dari?? mne az tak nie..zasa....nestiham jest a zabudam na desiatu....tu nejako nestiham...tak som dnes jedla az po 4 hodinach ☹ ☹ ☹ asi priberiem ze??? ale ked ja mam tolko roboty...teraz som dovarila lekvar....som ako zbity pes...myslite si ze ked ododnes budem 100% posluchat ze dam do pondelka nieco dole???hm... ☹ prosim piste len pozitivne...chcem sa nastartovat... 🙂

adky
23. jún 2011

@macekovam dakujeeem 😀 Po porodnej asistencii sa da potom studovat Mgr odbor Ošetrovatelstvo-aj nad pokracovanim som uz rozmyslala,ale to je este daleko,uvidim ako bude 🙂

macekovam
23. jún 2011

@adky dialkovo to leti ani nebudes vediet ze uz po....

katkav
23. jún 2011

@adky gratulujem, perfektneeee, tak si sa dockala, len mali tych 24 hodin nejak dlhsie 😉

janca13
23. jún 2011

@macekovam no tak to je potom stíham jesť aj za teba 😠 našťastie len čerešňujem a melonujem ,ale v kuséééé ústa sa mi nezatvoria 😠 😠 😠 neboj do pondelka daleko a určite sem hodíš mínusko 😎 🙂

adky
23. jún 2011

@macekovam ja idem na denne 🙂

adky
23. jún 2011

@katkav dakujem krasne 😀 to teda hej,im to trvalo,ale dockala soms a a stalo to za to 😀

macekovam
23. jún 2011

@janca13 ja sa uz aj ceresnovat bojim...mam pocit ze priberam zo vsetkeho...ceresne som hodila do lekvaru tak uz nemam..chvala bohu....vcera som ze idem zacvicit...ale tak mi bolo zle..neviem ci zo slnka ci z coho....tak to ani za vela nestalo...dnes to bude vari lepsie.... 😉 a tebe sa kocka ako dari....

macekovam
23. jún 2011

@adky aj ja som bola...tak to sa trosku povlecie ale zasa sa viac naucis🙂

macekovam
23. jún 2011

@adky amala ako?? ci uz bude skolkarka od septembra??

katkav
23. jún 2011

@macekovam jasne, ze hej, vsak mas pred sebou este tri dni 😉 urcite bude minusko 😎 ten moj synator je unaveny a hajat ani za svet, ma z neho porazi

janca13
23. jún 2011

@macekovam no ved tie čerešne sa ani mne nezdajú tiež neviem či nemajú vela sacharidov ale sú super 😝 a nedarí sa mi mne sa darilo len ked som sa kontrolovala so stobom a teraz aj ked kilá idú dolu,tak mám strach,že ked skončí melonova sezona tak mi zase všetky vyskočia naspäť 😠 😠 😠 a ešte aj dieťa je nejaké upíšťané a zle spáva a v noci je stále prisatá na cici 😝 😝 😠 😠 už mi až svietia čo ich toľko dudle 😠

macekovam
23. jún 2011

@katkav 🙂 moj haja tak reku pocitam co je nove🙂 a ty ako po minulom tyzdni?? uz mas minus?? pochval sa trosku🙂

macekovam
23. jún 2011

@janca13 ja uz ceresne nejem...ani som ich nejedla...ja som ich zrala a nevedela som sa kontrolovat..tak som s tym sekla... 😉

katkav
23. jún 2011

@macekovam zatial hej, ale take dost smiesne 😖

adky
23. jún 2011

@macekovam nie,este nebude skolkarak,az od dalsieho roku,ale zatial byvame aj s mm u mojej memky,takze ona mi pomoze,postara sa,ked dostudujem a najdem si pracu-lahsie sa osamostatnime 🙂

katkav
23. jún 2011

@janca13 ta posledna veta nema chybu 😀 😀 😀 😀 😀 mna tiez nenecha vyspat ten moj, ale to vacsinou ked mam ms, tak je nejaky hladnejsi a teraz sa smeje, lebo sa ja smejem na tej tvojej vete 😉

damiankad
23. jún 2011

@adky Supúeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer tak to blahoželám..a vela uspechov a chuti ucit sa 🙂 a ja FB nastastie nemam..tak neviem moja 😉

damiankad
23. jún 2011

@macekovam Ty si zdravotna sestricka?? Fakt 🙂 Aj ja 😉 A neboj sa ja tiež niekedy desiatu nestíham..ale jem popri varení ...postojačky aspon jablko alebo hrusku a za 2 hodiny si dam obed...robim to takto uz 3 mesiace a vaha zatial ide dole...neboj sa ziadne plusko nebude!!! 🙂