Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@z.vrablova diky zuzi, polievku papam tak polhodku pred hlavnym jedlom,aby som sa nastartovala. ja orechy ani semena nelubim,takze to budem musiet nejak vymysliet s tou desiatou-pripadne ked si ich supnem do salatu (tam mi to tak nevadi)tak by to mohlo byt ok?
a ten syr,no tolko zvysilo a bolo mi luto nechat taky kustik v ladnicke,tak som ho poslusne zozrala 😎
a ten olovrant,vecera...no budem musiet nieco vymysliet,alebo fakt len jogurt na olovrant a veceru tiez nejak poriesim...
ale tak myslim ze zaklad je ze som prestala zrat hovadiny a zacala som jest vyvazene a pravidelne. olovrant aj desiatu mam problem do seba dostat lebo nie som vobec hladna.
@adky .... este raz, blahozelam.... sikulka... to aby som si naplanovala aspon dve deticky, aby som ta stihla v porodnici.... 😉
@z.vrablova este raz dakujem 😀 Noo,naplanuj tak ked dostudujem a prijmu ma-snad 😀
ahojte baby..ako sa vam dari?? mne az tak nie..zasa....nestiham jest a zabudam na desiatu....tu nejako nestiham...tak som dnes jedla az po 4 hodinach ☹ ☹ ☹ asi priberiem ze??? ale ked ja mam tolko roboty...teraz som dovarila lekvar....som ako zbity pes...myslite si ze ked ododnes budem 100% posluchat ze dam do pondelka nieco dole???hm... ☹ prosim piste len pozitivne...chcem sa nastartovat... 🙂
@janca13 ja sa uz aj ceresnovat bojim...mam pocit ze priberam zo vsetkeho...ceresne som hodila do lekvaru tak uz nemam..chvala bohu....vcera som ze idem zacvicit...ale tak mi bolo zle..neviem ci zo slnka ci z coho....tak to ani za vela nestalo...dnes to bude vari lepsie.... 😉 a tebe sa kocka ako dari....
@macekovam no ved tie čerešne sa ani mne nezdajú tiež neviem či nemajú vela sacharidov ale sú super 😝 a nedarí sa mi mne sa darilo len ked som sa kontrolovala so stobom a teraz aj ked kilá idú dolu,tak mám strach,že ked skončí melonova sezona tak mi zase všetky vyskočia naspäť 😠 😠 😠 a ešte aj dieťa je nejaké upíšťané a zle spáva a v noci je stále prisatá na cici 😝 😝 😠 😠 už mi až svietia čo ich toľko dudle 😠

@adky GRATULUJEEEEEEEEEEEM 😵 😵