icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

macekovam
1. júl 2011

@sanym ahoj...ja som tae bo v minulosti cvicila 5 rokov... 😅 ale teraz pri tych mojich kilach apo pribudnutych kilach je to tazsie ale ten pocit ked uz viem ze bude pomaly koniec tak to je uuuuuzasne....tiez kapem pomaly....ale chytilo ma to chvala bohu..ja tam mam 8 minut take kazdodenne kardio...ale ani to nie je lahke...potom je tam zaciatocnici a zaver je pokrocili...a to cvicim....trva to 1 hodinu cele...a niekedy vidim vsetkych svatach...najma ked som unavena uz zo dna ako takeho 😅 ale hovorim ...super je to...

macekovam
1. júl 2011

@sanym a este toto...ono to nemusime zvladat v pohode...potom by to uz nebolo ono ...keby je to v pohode🙂 museli by sme hladat nieco lepsie...takto musis prekonavat samu seba a to je podla mna spravne 😀

janca13
1. júl 2011

Ahojte 🙂 😉 Aké ranné vtáčatká tu máme.Ja som si dneska potiahla až do 8 😅 😅 no prázdniny 😎 😎 len to počasie ma sééé..

kvetka58
1. júl 2011

ahojte kočeny, tak ako dnes? dari sa vam? ja si dnes davam vodovo cajickovy den ked mame ten nov som zvedava co to spravi s mojou vahou 😅 zatial sa drzim statocne ale pojdem spat asi uz o 18 aby som si to nepokazila 😀 😀 😀

kvetka58
1. júl 2011

@janca13 to aj mna serka to pocasie, tu chčije v kuse už od včerajška 😖

janca13
1. júl 2011

@macekovam 😀 😀 😀 život dieťaťa je správna voľba sociálka musí mať z teba radosť 😀 😀 😀 no ja som sa skúšala na korčuliach aspoň udržať a .... volila som svoj život 😀 😀 ale bicykel je už OK takže len čo vykukne slniečko začnem šliapať a bol by v tom čert aby tie kilá nešli dolu 😀 😀 😎

janca13
1. júl 2011

@kvetka58 ahoj aj u nás je to na riadnu depku 😠 no ja by som asi nevydržala len piť tak som si uvarila totálne dia brokolicovú polievku a muž mi donesie nááájväčší melon kt. uvidí a vari prežijem

kvetka58
1. júl 2011

@janca13 vsak ani ja neviem ci vydrzim len pit ale dnes dorazila tetka z ameriky 😀 takze zatial mi to nevadi nemam chut na nic a ked tak zhltnem banan ten ma zasyti hadam vsak uvidime ako to dopadne hlavne nech je zajtra cosi vidiet aj na vahe lebo neviem sa akosi dopracovat k tomu co potrebujem 😖

janca13
1. júl 2011

@kvetka58 ja som si kedysi robila všetky piatky zeleninové a vôbec mi to tak neprišlo, jednoducho bol piatok aj som zeleninovala.A ani kávu som v ten deň nepila a dneska už druhú 😅 a zajtra idem na oslavu tak dúúúfam,že to nepreženiem no a tá polievka je fakt DIA,lebo mi ju Lucka práve ofrflala ako sa len dá 😀 😀 😀

elina313
2. júl 2011

ahojte kočenky, tak sa hlásim 🙂 takže v stredu či v štvrtok ? .... no nejak sa mi pletú dni som začala s Norbi update a musím sa pochváliť, vôbec sa neobmedzujem akurát si dávam pozor, kedy čo jem a perfektný pocit, brucho spľaslo, fakt sa cítim dobre aj váha sa posúva... ale nechám si hlásenie až na pondelok. Mám hroznú radosť 🙂 snáď sa mi konečne podarí dosiahnuť svoj cieľ 😉

macekovam
2. júl 2011

ahojte baby🙂 tak ja so prave dopozerala ste to co jite🙂 a uz sa neviem dockat kedy pride muz a pojdem si ocvicit moju hodinku🙂 tak som sa namotivovala a zasa viem ze robim spravnu vec🙂pozdravujem vas 😀

janca13
2. júl 2011

Ahojte 🙂 tak my sme dorazili z oslavy,uložila som dieťa buškať a idem sa posťažovať ☹ ráno raňajky ako vždy,potom až o 14:00 hod. troošku gulášu,ozaj len čo som tanier zašpinila a potom asi 5 ks slaných tyčiniek ,takých z lístkového cesta no a voda?? a čo je to voda?? 😠 😠 😠 😠 😠 😠 asi tak 1/2 L no nezabili by ste ma??? tak som zvedavá čo v pondelok povie moja váha

janca13
2. júl 2011

@elina313 teším sa s tebou,že sa ti tak dobre darí 🙂 😉

janca13
2. júl 2011

@macekovam ty cvičíš to tae bo či ako sa to volá pravda?? a tam sa aj kope pravda??tak pridi mna nakopať do za... za ten dnešný deň a spojíš príjemné s užitočným 😠 😠 😠 😀

elina313
2. júl 2011

@janca13 ďakujem, som z toho systému strav. úplne nadšená 🙂
ale Tvoja váha a hlavne telo sa Ti poďakuje, dnes si ho vyhladovala a ešte aj vysmädila - tak šup šup nejaký šalát, bielkoviny a ešte nejakú vodičku !

macekovam
2. júl 2011

@janca13 ahoj moja...prave som docvicila a nevladzem ani pisat.... 😀 😀 😀 😀 uz som konkretne vybila baterky...idem radsej spat🙂 ale mam dobry pocit...

macekovam
3. júl 2011

@janca13 o ahoj...tak uz som cerstva🙂tak ako si prezila nov??? o.k???a zajtra ako??? hrozi ubytok??, u mna uvidim🙂

fabula
3. júl 2011

Ahojte dievcata, tak sa hlasim opat nazad... kedze bol moj pc mimo provoz ...tak aj tie kj boli neratane ..ale nastastie som vahou stale rovnako. ako nalepene keby je na mne . tak a od zajtra idem za vami nazad. moc sa tesim . len mi prosim vas napiste tu stranku kde sa rataju tie kj kde je ten nas zazrak ...nie flora.cz ale ta ina... uplne mi to vypadlo 2 tyzdne dovolenka a 2 tyzden mimo net .... tak som ratal iba na kalkulacke ,ale to je figa ....

janca13
3. júl 2011

@macekovam ahoj 😉 no ja dneska otras deň teda ani jesť nejako nestíham a ani mi nechutí neviem čo sa deje,ale môj zázrak dneska nie a nie spať 😠 zaspala až teraz a to chodí o 11:30 😝 no som zvedavá kedy pôjde večer. No nov bol až do 17:00 celkom ok ale potom ma našla moja pažravá kámoška a 😝 😝 no nezvládla som to úplne na 1.A zajtra???? No dneska som skočila na váhu a vôbec to nevyzeralo tak ako som mala v úmysle no ale ešte do večera vari niečo zo mňa zíde a čo ja viem ... vypijem kapustovú vodu nech ma dobre preženie 😀 😀 a večer ešte oškriabem chlpy na nohách a kilo vari nazbieram 😀 😀 😀 😀 no a toto depri počasie 😠 😠 😠 ... no ved uvidíme ZAJTRA JE HODINA PRAVDY!!! 🙂

janca13
3. júl 2011

@elina313 no veru som už nestihla ani jesť ani piť a zle som spala lebo som bola hladná no čo už na budúce budem múdrejšia 😉

dzanka25
3. júl 2011

no podla mna na nas, co nesithame dodrziavat rezim, vplyva to hnusne pocko.. des, clovek sa nemoze prejst vonku, tak len sedi doma a doma je chladnicka a kopa jedla :( nam do toho prisla v sobotu kamoskina svadba, tak som kusok porusila casovy harmonogram, ale vykompenzovala som to tym, ze som nezjedla vela (aj tak som vela nemohla, kvoli malej, nech sa nevyhadze alebo ju neboli brusko z tych novych veci, co tam boli na tanieri 🙂). tak uvidime, vazit sa budem az v strede tyzdna, nech ma neklepne pepka z tych cisel, co by som tam teraz uvidela 🙂 drzte sa kocky a bojujte ;)

bobocka
3. júl 2011

baby dam vam link,mozte pozerat extreme makeover weight loss edition http://www.free-tv-video-online.me/internet/ext... ja som videla len tu prvu rachel ale akoze klobuk dole pred kockou.oni chudnu pocas roka. a kzdeho stvrtroka maju prevazenie.kazdeho stvrtroka maju svoj ciel,tak ako my 🙂 ak nepoznate project free tv a ako to tam funguje,tak si len kliknite na ten link co som vam dala.tam sa kazda nova epizoda vola menom chudnuceho.pod tym mate linky cez ktore si to mozte otvorit.na to kliknete,date play a pozerate.pri niektorych linkoch mate napisane oranzove average alebo zelene fast a to znamena s akou rychlostou to nacitava tu epizodu.niekedy treba stlacit play,pockat kym nacita jednu dve sekundy,stopnut to na par minut a teda pockat kym sa to trosku dopredu nacita.ja na project free tv pozeram kopec filmov a serialov a reality shows.je to super. 🙂

macekovam
4. júl 2011

ahojte baby....takze som prva...konecn emozem nahlasit minus...tak hlasim -500...ale priznam sa ze som cakala viac....ale zasa vcera som si nezacvicila...ked som sa uz konecne vymotala ze idem cvicit tak sa man pokazil pocitac. a tos om si aj tlakomer pripravila ze si odsledujem pulzy ci to je premna dobra aktivita...ak to bude vela tak si dam radsej ten program basic....nie je to sice to tempo ako to co cvicim ale zasa ak mam popri tom schudnut tak to urcite uprednostnim...dnes mam den dost nabity a tak znova neviem ci stiham zacvicit...mm pojde na nocnu a budem s detmi sama...no uvidim.....

janca13
4. júl 2011

Ahojte 🙂 tak ja mám tiež mínus 1 a ja som čakala menej ale potešííííííííííííííííí 😀 😀 😎

elina313
4. júl 2011

Kočkýýýýýýýýýýýý -2,6 kg 😀 😀 😀 😀

martinex
4. júl 2011

ahojte,ja hlasim ze po tyzdni obzerstva na dovolenke som na 0,cize som celkom rada ze nemam kilo-dve hore.... 😠

z.vrablova
4. júl 2011

Ahojte, hlasim sa aj ja po dovolenke.... hlasim minus 300g.... co ma max tesi... so stravou to bolo super, kedze sme mali polpenziu, prisposobila som to podla zakladnych principov a nebol problem.... horsie to bolo po veceroch s popijanim... zalubila som sa uuuuplne do Radlera... sem-tam vinecko a tiez kostovka Rakije... 😝
Ale to patri k dovolenke...
Denne som si odplavala niekolko kol, prechadzky po promenade 4km.... super pocit.....
S Kikuskou sme krasne cokoladovo opalene, len som smutna z pocasia na SVK, kedze cez dlhe rukavy to nevidiet.... 😉

mia258
4. júl 2011

Ahojte 🙂 Ja som si spravila čaj, idem si prečítať vaše príspevky a pri tom mi zaplo, že som sa zabudla odvážiť 🙄 A už som po raňajkách, oblečená v dvoch vrstvách...

@bobocka vďaka za motiváciu, malá mi zaspala, tak pozerám akurát prvú časť 😉

Už si musím vstúpiť do svedomia, čo na tom, že som chorá, musím sa dostať aspoň na 60kíl, proste MUSÍM!!!

mia258
4. júl 2011

A ešte som zabudla, gratulujem všetkým k úbytkom! 😵 🙂

idris
4. júl 2011

@elina313 to je super ;)

tak ja som - 200 g ale stále lepšie ako nič 😀