Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ahojte dievcata🙂 takze ja som znova zacala behat🙂mam z toho radost🙂 dnes sice nemam s kym ist ale rozmyslam ze aj sama by som isla🙂 a tiez korcujujem ale vsetky moje spolujazdkyne su odcestovane...takze som samaaaaaaaaa.)
@missy97231 no mam ciel dat dole 7kil,to by som mohla zmaknut...a tie kupka,neni to take jednoduche ked mas dve deti,lebo bud som s davidkom vo vode alebo adamkom na deke,cize zaplavat si nemam moc kedy... ja cez obed ked deti spia cvicim,to je moj jediny volny cas... a adama este kojim a dlllho budem,podla toho aky je to zrut 😀
Ahojte. Nemam cas ani citat, preto sa chcem opytat, ci sa moze vecer jest melon, dakujem
@michaelapillarova môžeš,je to zelenina plná vody 😉
@janca13 dakujem super 😀
@macekovam bavila ma zumba kym mi ju neznechutili take vychrchliny co tam chodili cvicit..teraz cvicim doma na youtube a tiez cvicim na fitlopte..nasla som si dobre cviky na brucho..ktore mi treba spevnit a este rada plavam...uz sa tesim kedy niekam pojdem...no nemam moznosť kazdy den 😒
ak mate fitloptu skuste 🙂 http://www.akosatorobi.sk/video/1329/cviky-s-lo...
@macekovam heh poznamenali ze tam nemam co robit ked mam nadvahu ze ci som si nevsimla ze tam chodia cvicit len stihle...ako ja viem ze nie som ako lata(ako oni) mam sice cca 65 kg a to je o 5-10kg vyse ako niektore..ja viem...ale doslova nas odtial (s kamoskou,tiez maminou chudnucou po porode) vystvali...sprostymi poznamkami ze kde sa trepem cvicit a ci budem vladat 😠 a ked som bola naposledy tak bolo na mne vidiet ze mam o par kg menej tak uz len zazerali 🙂 mna to nestve ze su vychrchle len to ze uz ich pomaly nebolo vidiet a rozoberaju ake maju veeeeeeeeeeeeeeelke zadky a ako schudnut cloveka ktory ma trosku kg navyse sa to aj dotkne 😢
@damiankad MOJA ☹ je mi luto ze to tam mate nabite takymi kra.ami...ved im povedz ze zvladas hodinu v pohode a mas pocit ze je to cvicenie na teba ako usite a ze sa im cudujes ze oni zatial zvladaju len to co ty🙂 😀 😀 😀 😀 ...ale ked su take stihle a super by mali pridat na kondicke lebo im uz dychas na zada 😀 😀 😀 neboj len cvic...chod a dopraj im pohlad na tvoje zmensujuce sa telicko...ich aj slak trafi..ked ty schudnes a oni nie🙂to vie pekne nastvat..vidiet ako druhe chudnu a ty nie...(este ti budu zavidiet)
@macekovam radšej ich neriešim už len pohlad na ne mi robí zle..chcem schudnúť ale nie tak katastrofálne ako oni...že ,,ani cici ani rici ,, 😀 😀 😀 😀 ......ono je porucha aj v tom, že sú to úspešné ženy s rozbehnutou karierou vo veku od 25 do 40 s jedinou chybičkou..sú bezdetné...ja som tiež bola pred pôrodom štíhla..neveria že sa teo pôrodom tak formuje..u niketorých žien nie...ale u väčšiny áno a ja k tej väčšine patrím...síce som veeeeeeeľmi hrdá na to že som mamina..má to aj svoje plusy aj mínusy...ako všetko...a takéto nechápavé kozy...len rozoberajú to že ked raz otehotnejú..ich postave to určite neublíži...už si plánujú lymfodrenáže,diéty,cvičenia....choré hlavy....tiež som si vybrala za fitko 😀
@damiankad zavidia ti...byt vychrtla nie je nic uzastne ...a inak neviem pozri si www.zumba-svit.sk precvicuje to moja kamaratka, zacala s tym po porode ....dnes je tiez vychrtla .ale pozri si fotogaleriu ma vlemi malo zienok ktore su stihle a vyrchtliciach nehovoriac !!! to mozno len u vas chodia na zumbu vyrchtlice mna by to neodlakalo ....ked raz moj ciel je nieco a dalsie vec zumba ma byt o zabave a odreagovani ,nie vyslovene o chudnuti!!! nakopat take tavy dozadku !!!!
@chilli dakujem ....ano...už aj ja som si uvedomila že si ich nemám všímať,takže v pondelok hlava hore a cvičím 🙂 dakujem povzbudila si ma...aj ja tam chodím hlavne pre odreagovanie....to len tie si myslia že chcem takto silou-mocou zhodiť....nič to nech si len myslia čo chcú...ešte raz ti dakujem 🙂 hm...ale maminky ktoré nemajú problém s postavou -tým aj tak ticho závidím júj 😉
http://tvnoviny.sk/sekcia/soubiz/prominenti/ali... aha baby.na jednej strane ma to vytocilo,na druhej potesilo 🙂 nastval ma ten idiot co pisal clanok-cele zle.ale tie foto ma potesili.strasne mi je sympaticke,ze alicia neriesi chudnutie po porode ako ine celebritne matky,co hned z nemocnice do posilky utekaju,ale ma to na salame a bude chudnut pomaly,ak vobec.stale je pekna,stale jej to svedci 😉
chilli, damiankad s tou zumbou vo svite mozem potvrdit, ze tam nie su same vychrtnute zeny, a hlavne je tam perfektna atmosfera 😀 😀 😀 bola som tam sice len par krat, lebo moje kolena to nezvladli, ale nikto nema ziadne pripomienky blbe ani nic podobne 🙂
@damiankad ved prave preto som to sem dala.ze aj ked ma nejake to kilecko hore a celula ani ju neobysla,tak vyzera aj tak super 🙂 tam aj to slnko dost "napomohlo" tym fotkam . 🙄 ale ja si myslimz,e aj ked tu zjavne kazda mame nejake tie nervy z postavy a chceme zhodit,tak je fajn vidiet,ze nie sme same a ze aj v celebritnom svete su realne zeny so starostami ake my mame. 🙂 mna osobne to potesilo a aliciu zboznujem ako spevacku a po tychto foto aj ako zenu.vedela,ze si ju fotografi najdu,ze iste nejaka kadejaka foto bude a aj tak si dala sortky.podla mna je to jej statement-dlabem na vas,mam par mesiacov po porode a par kil navyse. a co? 😀
@bobocka citala som si komentare pod tym obrazkom a clankom a vela ludi ma pravdu, ze to iba na Slovensku sa riesi, ci maju vsetky baby v sortkach krasnu a dokonalu postavu, v zahranici je to vsetkym jedno, ja to beriem rovnako, viem, ze aj vcera ked som bola na prechadzke, tak ma take starsie pani ohovarali, ze nie som stihla a som v sortkach, ale bolo mi to jedno, kvoli tomu, ze toto leto este nemam super postavu, predsa nebudem chodit zahalena od krku dole 😉 aj ja si chcem opalit nohy 😉 samozrejme, ze su krajsie stihlejsie a vysportovane nohy, ale do kym ich budem mat, snad nebudem sediet doma zavreta, alebo chodit v 35 stupnovych horucavach v rifliach 😉 ozaj uz nevedia, co by riesili..
@katkav no ja si sortky nedam.necitila by som sa v nich dobre.sama pred sebou.ale saty strihane nad kolena nosim v pohode.a leginy nosim stale.ja som rifle na sebe nemala ani nepamatam 🙂 .a inak tym babkam by som povedala svoje.mne sa nepaci,ze ludia maju byt ticho ak nesuhlasia so starsimi,vsak treba mat uctu.prdlajs!!! ti starsi uz maju byt natolko dozreti,aby vedeli co sa patri a co nie a pokial ich cely zivot nik nenaucil slusnemu spravaniu,tak zjavne musi nastupit mladsia generacia a naucit ich to.samozrejme ,ze mam uctu k veku,to vsak neznamena,ze musim "drzat hubu a klok" len preto,ze ma niekto viac odzitych rokov nez ja.slusne a vhodne spravanie si vek nevybera.to by malo by v kazdom veku.dedkovci vek niekedy zneuzivaju a to ja tolerovat nemienim.jasne,ze by som ich nenapomenula drzo,ale povedala by som im svoje a veru ze by sa babeny hanbili za svoje spravanie. 😠
Ahojte 🙂 tak ako sa vám darilo tento týždeň? Dúfajme,že to bude veselšie ako pred týždňom 😉
@macekovam a čo blázniš,že dlhé nohavice v takom teple ... no vieš čo ma všetci môžu 😎 ... mať radi!!!!!!!!!!!!! ale ved aj u nás je to tak ,že každý každého rieši no čo už je to tak ako píše
@katkav na slovensku je to tak 😝 😝
@bobocka u mňa to tiež včera bolo lepšie,ale grilovali sme susedia a ja som sa vždy sťažovala že sa griluje neskoro a ja musím odísť dať malú spať a večer už nejem také veci a tak včera sme začali o 15:30 a normálne som si musela dať ,lebo sa do mňa pustili že kvôli mne sa v takom teple...a bla bla bla ...a tak som si dala aj klobásku(kusoček) ale koláčov som dosť spratala 😠 😠 😠 tak dneska som si už len rybu na zeleninke ukuchtila a dúfam,že to bude lepšie 😝

@janca13 jeeeeeeeej si zlata, tak nebolo to velmi slavne, nova vaha ukazovala vcera rano presne o kilo viac, ako som hlasila v pondelok. takze dufam, ze to pondelka vyrovnam na nulu 😉
@macekovam ja som sa vzdy bala, ze ked schudnem, tak nebudem vediet ci ma muzi maju radi iba pre vyzor, alebo pre mna. cize som rada, ze som sa s MM dala dokopy ako tucna a chudnem az teraz. A aj on je rad, lebo kazdemu tvrdi, ze na mne vidno ako mi manzelstvo s nim prospieva 😀