Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@bobocka tak to vie človeka naštvať,ale neboj možno je to len voda.Ale aj mne sa už pár krát stalo,že váha sa nepohla(alebo teda aj áno ale hore)ale ja som sa cítila úplne super.Cítila som,že zo mňa niečo zliezlo aj ked som si skúšala veci bolo to lepšie a hlavne mám jedny nohavice na kt.sa strašne teším ked ich budem môcť nosiť a už ich dokonca so stiahnutým bruchom a zadržaným dychom zapnem 😀 😀 😀 😀 😀 a pred časom som ich ledva navliekla takže nechápem (a nie sú elastické) no nechajme sa prekvapiť zajtra... 😝 😅 idem si zaťukať s dievkou begbinton lebo tu dupoce 😉
Ahojte 🙂
Ja inak tiež chodím v dlhých nohaviciach len a to sú u nás iné teplá 😀
Na pláži som mala krátke nohavice nad kolená a priateľ len krútil hlavou že som blázon 😔
A konečne som si skúsila korčule. Budem mať čo robiť do konca leta, aby som sa naučila korčuľovať 😀 Som si istá, že by mi to šlo oveľa lepšie, keby som mala tak o 10 rokov menej 😅
@macekovam asi som prilis dlho zila v Anglicku a preto mam to, co si ostatni myslia dost na haku 😎 nebudem sa predsa potit, ked nemusim, nemam chut dostat ziadnu koznu chorobu zo zaparenych noh 😠
ale dzedzina je dzedzina 😉 😀 Matka, ty sa uz podla mna nemas za co hanbit, vsak pekne sportujes, tak musis mat nozky tisickrat krajsie ako ja.
@bobocka urcite by som im povedala aj ja svoje, keby mali hlasnejsie komenty, ale nemala som chut kazit si peknu prechadzku....viem, ze ked sa zbytocne rozculim, potom to budem doma zajedat, tie nervy, tak na co...
@janca13 my sme sa vo stvrtok vratili od svokrovcov, samozrejme, ze som tam kilo pribrala, zatial to vyzera tak, ze som ho dala dole, takze zajtra budem na vahe asi rovnako ako pred tyzdnom 😉
@bobocka baby, ja ked som svojej dcere nasla na zadku v tretom mesiaci jamky celulitidne, tak som sa isla popucit od smiechu a odvtedy ju neriesim.. ved ked sme ju mali uz ako babatka, tak sa jej teraz uz asi tazko zbavime.. a alicia je caja.. ma na haku cely svet, hlavne, ze jej je dobre.. mate pravdu, ze to len tu sa riesi, ze kto ma co na sebe.. vonku to ma kazdy niekde.. aj ked zas niekedy mam pocit, ze tie zeny akoby ani zrkadlo doma nemali niektore, ale to su vynimky 🙂
inak ja stojim na vahe, aktualne 77,5kg, co je 3.5kg nad predporodnou vahou.. ale nedari sa mi pri malej dodrziavat na 100percent 3h interval medzi jedenim (idu nam zuby a okrem toho ma teraz take obdobie, ze dobreze aj na wc so mnou nejde ;)), tak sa aspon snazim menej jest no... ziadna slava, ale sak pomaly dalej zajdes.. aspon som sa vosla do siat kamoske na svadbu, co som mala na sebe pred dvoma rokmi a este pred 2 mesiacmi som sa do nich nevosla ani s obuvakom 🙂 peknu nedelu este
@macekovam Ahoj tak ja píšem na margo toho pulzomeru z Lidlu. Aj som ho kúpila ale aj som ho vrátila lebo sa mi veľmi zle ovládalo. neviem ako sú na tom zo športového obchodu ale musím si nejaký zohnať . Ty si si už nejaký kúpila ??
Inak kočky priznám sa V8m strašne sa mi znova pokazil jedálniček. 🙄 🙄 znova som nejedla zeleninu hoc ju mám doma v chladničke nejakom som sa nedonútila jesť. Ale sľubujem napravím to . Inak znova som pozerala jste to co jíte a katastrofa ako neápem ženy ktoré sa tam prihlasia a flákaju to . Ja by som tak brala mať jedálniček na každý deň, aj s váhou a inými radami 😵 😵 však nakúpiť a navariť je to najmenej . Strašne som ostala pobúrena, a tie hlúpe výhovorky.... 🤐 🤐 tak už dosť na túto tému ...
Každej držím palčeky aby sme zajtra ráno mali mínusko 😉 😉 😉 😉
babule, take plusko zajtra bude, az sa toho bojim... kruty vikend za mnou, ale slubujem, polepsim sa... 😉 A zakazujem predaj Radler-a na Slovensku.... 😝
baby ja to na nulu zajtra asi nevyrovnam, dnes sme boli na oslave 48 vyrocia svadby svokrovcov a zjedla som 2 kolace...a potom ma cele poobedie bolelo brucho, cize som nepojedla uz skoro nic...a so zachodom sa teraz tiez nekamaratim ☹
a este aj ta nova vaha mi ukazala vyssie ciselko ako mi ukazuje stara 😠
Ale nevadi, inak vsetci ma chvalia ako dobre vyzeram, tak to teraz nemienim vzdat 😎
ahojte baby...idem prave cvicit....no som normalna??ak nie tak radsej nepiste nech nie som totalne v keli🙂 😀 😀 😀 😎
tak nakoniec mi vaha od minuleho utorka stoji, ale kedze som v pondelok hlasila velke plusko, bude teda velke minus... 😉
Ahojte, dlho som tu nepísala, ale sledujem túto tému poctivo, len akosi nemám čím prispieť ☹ . Ja som tehu a tak moje čísla tabulke nepomáhajú, no aspoň si kontrolujem pluká. zatial som pribrala 2 kilečká a dúfam, že to pôjde takto pomaličky celé tehu. Papať sa snažím zdravo, no nie vždy mi to moje "chúťky" dovolia, no dodržiavam aj bezcholesterovú dietu, lebo som ho malá vysoký a tak. Teraz v týchto horúčavách mi ani nejako jesť nechutí. Tak uvidíme.
Baby mám pre vás pár slov. Nevzdávajte to, mne to išlo pekne, kým som neotehotnela, dnes by som bola už na svojej váhe. Bol to super pocit vidieť ako tie čísla klesajú. Tak sa nevzdávajte!!!!! Stojí to za to. Kašlite ten rezeň, chvíľkové potešenie je nič oproti pohľadu do zrkadla v nových o dve čísla menších šatách 🙂 😉
@mykky krásne si to napísala, želám Ti veľa zdravíčka aj obom detičkám 😉
Jedz pekne zdravo a to že máš chute rieš tak že si dopraješ, aby z teba nevyšiel malý nervák 😀 😀 😀 že si mu len samú zeleninu dávala, keď mal chuť na sladké 😵 😵 😵
Krásne tehulkovanie - p.s ja som pri mojom druhom tehu pribrala 7 kg - vlastne 9, ale ku koncu som chudla ( proste mi naozaj nechutilo jesť a mávala som hroznú kyselinu) a skončila som na 7 kg za celú tehu 😉
ahojte,
tak ja uz som tam nahlasila svoje neslavne plusko, ale najviac ma stve, ze aj keby som si odcitala ten 500gr rozdiel medzi mojou starou a novou digitalkou, tak som aj tak pribrala ☹
Ahojte 😉 a verajne sa tu nikto neprizná k číselkam?? 😉 sa mi machruje ked idem dať mínusko -1.5 no ale aby som nebola taká sviňucha tak jedno kilo je určite zadržaná voda,lebo som mala ms takže som schudla asi len 1/5 kg. 😉
takze ja hlasim +300 😖 mala som ms ale to ma neospravedlnuje...cvicila som poctivo..kazdy vecer svalovica z behu....a vysledok na zaplakanie..no co uz...
caute kocky,ja hlasim -400 😵 tesim tesim
dnes celel doobedie sme s mm behali po lekaroch,on si cvakol nejaky nerv na ruke,ja s mojim bedrovym co ma boli uz roky...tak sme obaja skoncili na RTG a budeme chodit na na UZV a muz na nejake rehabky...fasa,co? ako nam ten tyzden krasne zacina...
ale aspon sa dam dokopy,piatok som bola konecne na gynde po 600nedeli,sak nacase...a dnes este na kozne chcem skocit... kokos chuda budem,krasna a este aj zdrava 😀 jaky luxus 😀
btw. ortoped skonstatoval ze 10kilo by bolo dobre dat dole....take musim tvrdo do toho 😠
cafce kocenky, idem sa vam vychvalit som zhubla az -1,6 kg ani neviem ako sa mi to podarilo 😅 😅 😅 ale konecne som velmi rada lebo uz mozem nosit vsetky veci co mam v skrini 😀
Ahojte kocky...tak ja som dala za posledne 4 dni +1.1kg hore ☹ ...musis si zmenit podavanie liekov na skorsiu hodinu ako o 21:00...lebo to jedenie pred tym ako si davam lieky mi nerobi dobre...a pritom som prvy den po podani lieku zvracala...tak sa cudujem, ze to takto vyskocilo...lekarka mi povedala, ze ta kombinacia vsetkych liekov je silna a zaludok musi byt plny aby nerobil neplechu...takze do seba tlacim take veci vecer co som uz pomali 6 mesiacov nevidela...a nie je mi z toho najlepsie...nevadi tie 3 tyzden to vydrzim 😀 a v pondelok zahlasim lepsiu vahu 😀 aspon o to menej co som teraz pribrala...
gratulujem krasnym ubytkom 😀
ahojte zienky, tak ja hlasim -100g, t.j. 53,9kg, ja viem, ze nic moc, ale manzel oslavoval cez vikend 33 rokov, takze na to vsetko je to uspokojivy vysledok🙂
Ja hlásim +500g, ale nevadí, keď budem každý deň korčulovať (resp. snažiť sa 😀 ) aspoň pol hodinu, tak do ďalšieho týždňa to snáď dám dolu, nie? 🙂
Aj keď zajtra mám dostať mrchu, tak uvidím 😢 😔
@damiankad daminka toto som nasla na jednej stranke :
Dobrý den. Mám 8 mesačnú dcerku ktorú stále kojím a chcela by som začať cvičiť ZUMBU. Nebude to mať vplyv na tvorbu a chuť mliečka? Dakujem
Dobrý večer Oľga, zumba je cvičenie ako každé iné , platí to, že neovplyvňuje tvorbu ani chuť mliečka. Naopak, mali by ste sa cítiť lepšie, posilníte organizmus – kardiovaskulárny systém, spevníte telo, budete sa cítiť lepšie, zdravšie, krajšie …. to všetko vplýva pozitívne nepriamo i na dojčenie a tvorbu mliečka 🙂
Kočky chcela som sa spýtať či nemáte nejakú stránku s gramážou potravin na tanieri ... No myslím na to, koľko na raňajky desiatu obed spapať aby toho nebolo málo a ani veľa ... Lebo už mám v tom mix 😠 😠
Ahojte 😉 a kdeže ste všetky?
@macekovam neboj,ono to tie KG prestane baviť a dajú sa na ústup 😉
@kvetka58 no ale si ty šikovnica šikovná 😉 tak pekne porozmýšľaj ako si to dokázala a daj typ 🙂
@ivanka85 každý gram sa ráta 😉
@mia258 tak to máš asi zadržanú vodu,aj ja to tak mávam pred ms 😉 no tak každý deň daj 10 koliečok okolo aifelovky a to pôjdu tie kilá samé dolu 😀 😀
@idris a neskúšala si skontrolovať so stob klubom?
@idris ahoj..prepac ze pisem tak neskoro ale nedalo sa skor...a preco bol ten sport tester zly?? co sa ti zle ovladalo?? nebolo to ako hodinky?? ze das na ruku a ono to snima??? 😒 inak aj ja som ho uz pozerala...pipalo ti to ked si isla pulzami menej alebo viac??? inak...diky ze si sa nezabudla podelit🙂

@janca13 ja som bola vcera gratulovat na dvoch svadbach a ani na jednej som si kolacik nedala.a a tak fajne vyzerali!!!! no za posledne asi 3 dni som zjedla asi 6 fit tyciniek. a to je zle,velmo zle ☹ ale cvicim,vibrujem,vela pijem.ked som sa pozrela do zrkadla,tak som mala pocit,ze som zhodila,postavila som sa na vahu a nervy 😠 nechapem. 😕