icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

macekovam
19. júl 2011

@janca13 ahoj...no vies co...neviem zatial su vytrvale teda riadne...ale vies..vzdy po behu som mala taku svalovicu ze som ani nohy nemohla zoztiahnut 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no ukazkova svalovica a vysledok?? ze PLUUUUS 😠

macekovam
19. júl 2011

@damiankad aho 🙂 takzeuz si tam bola od nasho posledneho pisania??? ak ano...super si spravila a drzim ti palce
😎

idris
19. júl 2011

@macekovam blbo sa mi to ovladalo a eešte aj to nastavovanie bolo nejaké zložité .. asi starnem, hrala som sa s tým dlho , no musel prísť muž aby mi to nastavil , No a pípalo mi to ale nejako mi to nevedelo uložiť aby to tam bolo stále a aby som to nemusela robiť stále pri každom cvičení . A snímalo to iba cez ten hrudný pás ale keď som bola v kľude tak vôbec nemeralo pulz hoc som pod to dala gel tak ako písali v návode .... Takže nakoniec som to vrátila ale chystám sa do Ke aby som si tam vybrala a aby mi to aj nastavili lebo inak neviem ako budem fungovať ....

macekovam
19. júl 2011

@idris takze to si nemala tie akoze hodinky?? lebo teaz tam maju taky...

idris
19. júl 2011

@macekovam áno tie hodinkové to boli ale bez pásu nemerajú pulz 😠 a pás mi celkovo zavadzal pod podprsenkou lebo ak bol nišie tak nemeral mi pulz

macekovam
19. júl 2011

@idris aha...tak potom este ten hrudny treba dokupit... 😠 😠 😠 😠 ze?? ten nebol v baleni...

macekovam
19. júl 2011

@damiankad ahoj..no musim ti napisat🙂 dnes som sa bola korculovat aj so sestrou....nie sme ktovie co...ale isla pred nami babenka s fakt dokonalou postavickou....nadherne opalena a tie blaboly okolo toho...cestou hore mala pekny predstih vdaka tomu ze isli auta a nedostali sme sa skor na druhu stranu cesta... 😀 😀 😀 😀 😀 v cieli bola ovela skor a na konci trasy pekne oddychovala...ked sme prisli my tak aj sestra zacala spomalovat ze teda asi aj my dame oddych ale ja reku pod ideme dole rovno...a ona to mozno tiez pocula tak isla s nami...najskor som isla prva ja...potzom ma predbehla a potom ked som okukla situaciu reku pridam a skusim co to da🙂 a tak aj ona pridala....al podstata je ze ja s 25 kilovou nadvahou som ju predbehla o pol dediny a kopec🙂 😀 😀 😀 to je pocit...nevzdavaj sa a zumbuuuuuj🙂 😀 😀 😀 😀 😀 nie vzdy ma ten chudsi a vysportovanejsi lepsiu kondicku ako my plnsie zienky 😀 😀 😀 ale taaaak mi je dobre🙂

damiankad
19. júl 2011

macekovam@ super...tesim sa s tebou,,aj ja idem dnes opat utahana 🙂 ano je to superny pocit ked prekonas niekoho kto vypada dokonale,,,a tvoja kondicka je urcite vynikajuca..ked tolko cvivis,aj ja by som chcela cvičiť ešte viacej a asi tiež pridám beh...ale až ked mi skončí ms 😖 s tým sa mi nedá....a už sa teším ked budeme kočky 😉

idris
19. júl 2011

@macekovam nie ono to bolo v balení hodinky + hrudný pás ale ako som pozerala tak neviem či to majú všetky tie merače alebo niektoré merajú len zo zápestia

debbie
19. júl 2011

Ahojte babulky ,dlho som nepísala ,dovolenka za mnou, super odpočinok ,plusko ale malé , čakala som po tolkých sacháčoch niekolkonásobok,tak som happy. ako sa vam darí , chodíte cvičiť? Ja stále mam zakaz už som zufalá ..... 😢 ale tak zdravie je prvoradé nie? Od bud. mesiaca ideme stavať domček , tak som natešená plná elánu a dufam že aj par dkg pôjde dole , pri vybavovačkách hihihi.... ratam že plus nebude zo stresu .Všetkým vám držím palčeky a želám pekné mínus nasledujúci pondelok... 😎

debbie
19. júl 2011

baby tak posielam moje foto aktualne 😀

mia258
20. júl 2011

@janca13 kiežby som tu mla eiffelovku 😀 😀
Mrcha ráno dorazila, pevne verím, že v pondelok bude aspoň malé mínus 😵
Inak veľa pijem a mám z toho dosť vysoký tlak 😒 Posledné dni sa mi z toho stále točí hlava a zatmieva pred očami, asi budem musieť skočiť za doktorom ☹

mia258
20. júl 2011

@debbie ty si aká kočka! 😲 Chlap asi má čo robiť, aby od teba odháňal nápadníkov, čo? 😅 A tie štíhle nohy ti závidím 😉

martinex
20. júl 2011

@debbie vyzeras super!!! jaaaaaj,mat tak tvoju postavicku 😵
@mia258 ja som mala podobne stavy ked som mala nizky tlak..skus si ho merat,nech vies na com si.. na znizenie tlaku je dobry cesnak,na zvysenie kava 😉

mia258
20. júl 2011

@martinex cesnak som skúšala, ale na dlhšiu dobu mi nepomohol 😒 Inak mi veľa ľudí poradilo magnezium a to mi tlak nezníži ani o ... 😅

debbie
20. júl 2011

@mia258 dakujem , si zlata no nohy moje by si nechela to sa len tak štíhlo tvária 😀

debbie
20. júl 2011

@martinex ahoj , no nemam predpôrodnu no na tejto sa chcem udržať a pokračovať dalej, a isto sa aj ty dostaneš do fazy že sa pozrieš do zrkadla a povieš si . .. tak teraz trošku pribrzdím v chudnuťí ide sa udržiavať... a pri začatí chudnutia som mala 104kg takže hodne naukladané kilečka.... 😀

damiankad
20. júl 2011

@debbie jeeeeeeej si kočka riadna...baby ked kukam vaše fotky...normálne ma veeeeeeeeeľmi motivujete...ja som si tento týždeň pokašľala čím sa dalo :( ja viem že ms nie je ospravedlnenie...ale ked si nedam par piškótov alebo keks som zlá a nervózna vrrrrrrrrrr ☹

damiankad
20. júl 2011

@debbie
@martinex
@mia258
@idris
@macekovam baby nemáte skúsenosti s čajom na celulitídu?? našla som čosi na nete...a tá moja sa ma všemožne drží :( ja len reku či nemáte skúsenosti a či aspoň nie čo vidieť a ešte nepomáhala ste si niektorá pri chudnutí s jablčným octom?? vdaka 🙂 😉

macekovam
20. júl 2011

@damiankad ahoj..ja s cajom skusenost nemam...ale znizenie hmotnosti a pohyb urcite pomaha jej odstraneniu..to viem podla seba...neviem ci uplne vymizne...to uvidim casom...ale ked telo spevnie tak myslim ze urcite...pijem len vodu..nie sladene sytene vody,nepijem kavu...sem tam nejaky alkohol 😀 😀 😀 😀 ale raz mi kamaratka vravela ze jej sestra si robi kazdy den..masaze noh s tymi valcekami a ze aj to dobre pomaha...a tiez striedanie teplej a studenej vody zlepsuje krvny prietok...a vraj aj na celulitidu zabera...ja to zatial az tak neriesim..zatial maskujem dlhsimi nohavicami...sortky az na rok🙂 😀 😀 😀 😀 😎 😎 😎 a ten ocot mama mala ked chudla a ze zabera..neviem naco...ale si ho pohvalovala....viac o nom neviem...ale tiez je diskutabilne ci zabral ocot ci dieta🙂som ja teda odbornik co??? 😀 😀 😀 😀 😀

damiankad
20. júl 2011

@macekovam ocot urychluje spalovanie tukov 😉 tak preto či pomáha alebo ho chlípem zbytočne 😀 😀 😀 uvidíme...heh s tým pohybom máš určite pravdu ale ja mám jeden problém ...som hróózne netrpezlivá..ja by som už zajtra chcela mať o 5 kg menej ☹ viem že sa to nedá...radšej už budem ticho 😖 😔 😀 😕 a budem pekne krásne chudnúť pomaly ale isto 😎 a ani ja nepijem ani cafe ani mineralku ani len alkohol a dzusy a malinovky bleeeeee....to nie je moje 🙂

marthuska
20. júl 2011

caute kocky, zajtra musim mat cisto bielkovinovy den, vaha sa mi nejako nehyba ☹ tak mi drzte palce, ziadny chlebik, ani privonat... ziadne jablcko rano... proste len sunka, syrko, acidko a potom uvidim...

marthuska
20. júl 2011

@debbie gratulujem a tesim sa s tebou, proste uuuuzasne ako vyzeras. super. som nevedela, ved ty si schudla celu osobu🙂) si moj velky vzor vratane dalsich bab, ved viete ktore. Si si sla perfektne za svojim cielom a uz tu nemusis s nami spekulovat, ze ako sa chudne... 🙄 (baby, myslim na seba, ze od oktobra doteraz, no uz som mohla mat 50kg, ze ano... 🤐 😔 )

debbie
20. júl 2011

Ahooj @marthuska dik a ano tak som sa aj citila ako keby som niekoho nosila na chrbte,neboj zmaknes to aj ty ale vsetko chce svoj cas... Uvidis ani sa nenazdas a budes aj ty udrziavat,ti poviem je to dost tazke inak a ako sa ti dari?

idris
20. júl 2011

@damiankad nemyslím žeby mal na to účinok čaj, ale čo je dobré a mám vyskúšané je masáž stehien a zadku s krémom ktorý obsahuje škoricu a kofeín 😉 😉 na nete to nájdeš .

damiankad
20. júl 2011

@idris vdaka 🙂

z.vrablova
21. júl 2011

@damiankad ... to by kazda z nas mala rada za noc 5 kg dole... 😉 Ja sa snazim nastavit sa tak, ze nedietujem, proste som zmenila zivotny styl, beriem to ako celozivotnu zmenu, proste beh na dlhu trat... kilecka ubudaju, kym nepriberam, neriesim....
A to sa priznam, ze sa mi nedari nakopnut do cvicenia... tak celulitidu ani zatial neriesim... 😝

idris
21. júl 2011

@debbie super fotka aká si pekná 😵 😵 😵
@adky ako sa Tebe darí dlho som Ťa tu nevidela, ako malá princezná
@marthuska keby ja idem tak ako som išla v januári tak by som už bola o 20 kg ľahšia ale nešlo mi to a som o pár kg ťažšia 😠 😠 😠 n o teraz sa snažím a verím že mi to pôjde dobre len musím mať viacej pohybu, no neviem kedy ho mám mať

vejula
21. júl 2011

baby kava je zla na ceulitidu??? lebo ja pijem a nie malo.. som bez nej mrtva 😒 a fakt že ceulitidu mam tak možno aj z nej 😖 neviem či dokažem sa jej zriecť