Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
kocky , ja tiez patrim k tym priestorovo vyraznejsim, a som sa rozhodla ze po dvoch rokoch pojdem konecne na kuapisko. ale dilema ze ake plavky si mam kupit , nasla som jedny super tankiny ale neviem. poradte mi ake plavky by sa mi hodili, ved snad niesom sama
@grenadinka ahojky, no ja by som Ti poradila, vykašli na na ostatných... nikto nie je dokonalý a aj tie 90-60-90 majú zo seba mindráky... kúp si plavky, v ktorých sa ty budeš cítiť dobre a ostatné nerieš... 😉
ale si ma pobavila že priestorovo vyraznejším 😀 😀 😀 😀
@elina313 ja sa sice nehambim za to ze som viac ako moletka, ale priestorovo vyrazna je predsa krajsi vyraz. 😀 ja viem ze zalezi vo vybere plaviek hlavne na mne ale sa neviem rozhodnut. na nieco urcite pridem. dakujem
@grenadinka tankini su pekne ale ja mam stale pocit, ze cim viac sa zena zahali, tym viac poukaze sa nedostatky, ze ked si cele plavky alebo okolo bokov satku, tak podla nedocieli, to ze ich zakryje ale ze na ne uputa pozornost..ale to je len moj nazor🙂verim, ze si vyberies pekne a pohodlne plavky🙂
@ivanka85 inak mas pravdu ja som si hlupa skusala cele, no ale som vyzerala ako jaternica 😀 , sice v tankinach trochu vytrca brucho ale nebije to az tak do oci. kupim , odfotim sa a ukazem 😀
@grenadinka ja som si kupila cele,ano vyzeram ako jaternica,ale to pretrcajuce burcho som nevedela predychat,takze toto bola pre mna lepsia volba...ale suhlasim s elinou,kup si take aby si sa v nich citala fajn a sexy 😉
@martinex ja teda neviem ako ty , ale mne tiez trosku nechutne ovisa brucho, ale aj tak sa najviac hambim za moje biele celulitidove stehna. ale ja sa urcite prekonam a po par minutach sa budem pri vode citit super. 😀
@grenadinka stehna ma as tak nestvu ako to brucho.keby som nevyzerala ako idiot chodim sa kupat len v neoprene 😀 😀 😀
cawte baby...nepisala som uz asi vecnost...ale myslim na vas to nemozem povedat🙂...za tieto 2 tyzdne som cviceniu moc casu nedala...ale zasa take hrozne to nie je...mam toho doma vela....a trosku mi to prerasta cez hlavu....pristihla som sa ze zasa malo piojem...vlocky som uz nejedla ani nepamatam...ale odhodlanie chudnut ma teda neopustilo... 🙂 takze dnes pekne napustim flasu a pijeeeeeeeeeeeem a pijeeeeeeeeeeem...tiez idem sacharidy skusim znizit a uvidime co prinesie pondelok...
@macekovam zajtra je zase nov, takze mensie porcie a viac vodicky 😉 ja som tiez zacala cvicit, ale mam pred ms, takze prezieranie je silnejsie ako ja, som zvedava na pondelok, ci bude prirastok, dufam, ze nie. Uz mi leze na nervy toto pocasie, ale od stredy ma byt pekne, tak budem mat zase dobru naladu a budeme moct chodit viac von 😉
ahojte kocenky, mate sa? mne sa v celku dari a mozno aj ciel splnim 😅 konecne sa vaha pohla zelanym smerom, zajtra sa chystam tiez na taky lahky den nech sa toho brucha rychlejsie zbavim 😀 😀 😀
drzte sa nech sa dari aj vam, papa
Ahojte babulky... tu nam to nejako uticha...
Mne konci zajtra ms, tak snad to ani nepocitim na vahe... modlim sa za pekne minusko... ale kedze som cez tyzden nekontrolovala vahu, snad nebudem nemilo prekvapena..
Vcera som zacala cvicit 30days Shred od Jillian Michaels.... som sa namotala poriadne... svalovka riadna, ale pocit neopisatelny... tak snad mi to vydrzi 😵
zdravim kocky.my mame zajtra vyrocie svadby,ale kedze nam zajtra nema kto strazit maleho,tak ideme na veceru dnes.som pripravena na zeleninovy salat,len dufam,ze moje oci nezachytia v menu nieco ine,fajnejsie,lebo zle bude 😀 dufamz,e zajtra bude minus a nie plus teda.cely tyzden som sa snazila,no preventivne som sa nemerala ani nevazila,tak neviem co mam zajtra cakat. 😅
ja stojim, v piatok este o pol kila menej a vikend to zabil..
dobre ranko,hlasim -700g 😵 😵 😵 tesim sa,ze to tak pekne ide..... 😀
-500g
ahojte, dnes po dlhej dobe -0,5 kg, ale ideme na chatu 🙂 takze neviem ako to dopadne ☹
ahojte, ja tiez hlasim - 400gr, ale inak mne vzdy tak lepi, co mi ukaze ta vaha, ze ja sa v pond. rano nedokazem ani vytoto 😀 az ked zistim ciselko. asi opadne aj stres a potom to ide 😅
Ja zostávam na svojej váhe, ale som rada, lebo koniec týždňa bol katatrofa 🙄
A to ani nechcem pomyslieť aký bude tento, lebo v piatok idem na rozlúčku so slobodou a v sobotu na svadbu 🤐 😀
ja viem,ze neskoro a asi uz aj neskoro do tabulky,no mala som riaden den,uplne som zabudla.vcera sme boli na vyrocnej veceri s drahym a zhresila som.ani nepoviem co som si dala,lebo dostanem od vas virtualnu facku. 😅 no vaha napodiv -300,co na ten moj vcerajsi obzer vykon,nie je zas take zle 🙂 tento tyzden uz budem sekat dobrotu 🙂
ahojte kocky, uz mate isto po obede, dnes mam rybu a brokolicu opecenu na cibuli a sampionoch, celkom sa da🙂) ako sa vam dari?
@grenadinka ten hlod ze priestorovo vyraznejsie, no parada vyraz🙂) inak moja mama zacala chudnut pre 8tyzdnami, no nieze chudnut, neje sacharidy, len tie zdrave, a schudla 10kg. som na nu hrda🙂)
napr co sa ryze tyka, idealna je celozrnna (ja kupujem vo varnych vreckach, inak sa vari dlhooo). alebo celozrnny rozok namiesto bieleho, ked cestoviny, tak nie obycajne ale celozrnne (kupujem spaldovu a celozr. muku a mam stroj na cestoviny). alebo strukoviny su super. mama neje biele pecivo, prilohy, ani zemiaky ani knedlu ani cestoviny, sladkosti, sladke a tucne jogurty atd. ked ma chut na nieco dobre, da si tvaroh s medom alebo skoricou (to tak raz do tyzdna). doteraz zboznovala jedla typu ryza a maso, alebo sulance s makom, alebo spageti s omackou a stale bola hladna. potom si dala rozok s dzemom. za hodinu bola zase hladna, dala si jablko a vecer bola taka hladna ze dovi. (ja som bola vpodstate rovnaky pripad). no a moj oco si dal poriadny kus masa a ok, k tomu aj knedlu, ale medzi jedlami isto nejedol rozok s dzemom, a nebol hladny (no toto je na dlhu diskusiu)
baby, tie co kojite, pouzivat nejaky krem na prsia, nejaky push up? moze sa to? ak ano, aky? diki (viem, ze tu niektora z vas pisala o tom, ale nemozem to najst)
baby, kde ste vsetky?

@vejula potom ti dám vedieť, keď budem v cieli 😀