Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
pekne ranko, tak dnes vam to budem kazit, bay, pretoze vaha mi stoji 53,9kg..ale mam na tom velky podiel, kedze vikend som ukazkovo kazila..
-1,3kg.... skacem od radosti.... 😀
ahojte babule tak aj ja stagnujem 86 😖
dobre ranko 😵 -1,3kg... nechapem ale tesim sa 😀 😀 😀
Rýchlo hlásim -1kg, v kúpeľni som skákala ako malá od šťastia 😀
Ale Mia sa dnes rozhodla, že mi privodí infarkt, lezie na najvyššie miesta a odtiaľ dolu, tak musím mať oči na stopkách 🙄 Ale dnes má odpustené, dnes má 11 mesiacov 😵 😵
Tak ja som to asi trochu pokazila, mam len - 100 gr, ale tak vcera na obed knedlik, paradajkova omacka a plnena paprika. Mamka prestala cele doobedie v kuchyni, tak by bola velmi smutna, keby som si nedala 😒
ale tak neva, ideme tento tyzden dalej 😉
@z.vrablova super
@martinex tiez super
@mia258 a gratulujem
sikulky ste 😀
kocky normalne vam zavidim tie gramy,kila dole 😉 ale coskoro sa k vam pridam...inak,aby som vas potesila,ja mam pri vyske 179cm 100kg a moja normalna vaha bola 72kg,takze mam co robit.Povedala som si,ze po 600nedeli sa do toho pustim na tvrdo 😵
@peony tak si na tom ako ja. ja mam 177cm a normalnu vahu som mala 72-74kg...a teraz ze 95,3...ale nevadi,ked si vezmem ze od porodu som dala dole 22kilo,aj to ma tesi 😀 a stale pokracujem....este dvacku dole a budem v pohodicke.... 😎
a ty sa daj najprv po porode dokopy a potom to pekne zhodis...ja som tiez zacala chudnut po 600nedeli-to som mala 106...bleeee 😠
-1,1kg!!!konecne!!!! furt to bolo len par 100g alebo pluska a teraz konecne vacsi ubytok.vrchne brucho -3cm,spodne brucho -3cm,boky -1cm,stehno(vrch)-2cm.asi to vibrovanie fakt nieco spravi 🙂
@strasska ja som si kedysi naberala viac nez moj muz.dokazala som zjest aj kona 😀 ked bola rybkava pomazanka na veceru,tak menej ako 4 okruzky chleba som si iste nenatrela 😀 teraz by z toho bol jeden okruzok,co je ok.ja jem mensie porcie,ale to zas neznamena,ze mam na tanieri jednu paradajku a jeden prtavy zemiak 😀 ked uz je porcia mensia,tak sa snazim,aby tam toho bolo viac.viac surovin.nech mi kazda daco ine do tela doda.dnes som si zas kontrolovala moc a bol uplne v pohode.len bielkoviny boli jemne navysene,no s tymto ja mam problem od detstva.fakt cely zivot.takze ten vcerajsi ketonovy unik nechapem. 😕 no to je uz jedno.strasne sa tesim z ubytku a fakt asi to moje vibrovanie nieco robi,lebo minuly tyzden ked som zacala som sa citila lepsie,ale bol prirastok a tento tyzden sa zas dobre citim a uz je konecne aj ubytok.juchuuu!! 🙂
kocky a kde je nanika?
babyyyy je dnes presne rok od porodu a ja som konečne zacala chudnut este pred 2m. som kupila v CA nohavice krasne a len za 5€ bboli mi male len tak som ich natiahla no a pred 3dnam som ich vyskusala kedze som ich objavila v skrini a su mi ako uliate dokonca na zadku volne to by ma ani nenapadlo ...je pravda ze som skoncila stym ze ked idem von dam si hotdog alebo daco na chrumanie nejem sladke inak jem normalne ziadna dieta a ked niekam ideme na cely den normalne si robim radcej skolsku desiatu chlebik,zeleninka usetrim korunky a v pohode mi to staci ja som taka stastna ze sa to konecne pohlo na vahe su to zatial len 3kg ale ja verim ze to pojde dole je pravda ze aj s malou viacej beham kedze pomali chodime 😀 😀 😀
Baby, nepoznáte ten nápoj zo zázvoru, po ktorom sa údajne dobre chudne? Nemáte naňho recept? Zaberá to?
@mia258 uz to tu Janka spominala....kopirujem...Zázvorový tukožrútsky čaj,je výborným prostriedkom na zdravé chudnutie.2 PL strúhaného zázvoru zalejeme 1I prevarenej vody,lúhujeme 15 minút.Popíjať počas celého dňa.Podporuje trávenie,naštartuje metabolizmus a spaľovanie tukov. 😎
Ci funguje neviem, vyskusaj a daj vediet 😉 ja som si nieco podobne robila a asi som to prehnala so zazvorom, stipalo to 😉
čavte kočky ako???? ja som včera cvičila taka som na seba hrda, som si povedala že ta ceulitida musi isť do fucka
inač kočky so zazvorovym čajom potom s mierou ak kojite 🙂

@z.vrablova 😀 tak drasticka dieta u mna nehrozi 😀 minuly tyzden som dokonca mala prirastok,aj ked maly 😀 ja viem,ze keby som sla spat o desiatej vecer a o siedmej si nieco mini dala,tak by som to nebrala tak,zle ale vo vseobecnsti vedomie,ze o jedenastej vecer mam este daco zmastit-tak to by som uz len tou myslienkou pribrala 😀 ja mam obed aj veceru vydatnu.snazim sa tam mat zeleniny dost.vecere striedam studene a varene.studena je vacsinou paradajka ,uhorka a tuniak-taky salat si spravim.ale masa jem malo.nejak mi nebere 😒 vacsinou len cestoviny,ryby ,tofu,zeleninu,ovocie,jogurt,pohar mlieka mam denne.maso malo,mozno 1-2x za tyzden a ine ako kuracie nemam. 😖
inak tie ketony som mala zvyene len naobed a potom poobede,vecerom uz nie.takze to nechapem preco prave vtedy vystupili 😕