Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@lubikan do maja budes uz podla svojich predstav, uvdis, len sa musime podporovat a motivovat navzajom 😉 Ja este sice nemozem citit volajake rozdiely alebo zmeny, ale uvedomujem si, ze sa necitim nafuknuta, a tym padom brucho uz nie je tvrde a velke, ale uz ho viem aj stiahnut... 😀 😀 😀 Velmi sa tomu tesim!
kocky a ste niektora aj na tej stranke www.chudnutie-ako ? Ja som zacala este pred druhym porodom a naozaj to funguje 🙂 vazit , merat, ratat 😎 😎
Čo je kalória?
Kalorie su male svine, ktoré nám v noci vlezú do skrine, a prešívajú nám veci, aby nám boli stale menšie...
mám tých malých sračiek plný šatník....
kocky mam novu motivaciu chudnut...ak tovsetko vyjde,od februara idem spat do prace....cize dovtedy pekne poleti 20kilo do kosa..... sak nemozem predsa prist v takomto stave 😠 tak som sa tym riadne nakopla,verim,ze mi to vydrzi 🙂
@adky @tinika @bobocka @dominikuska @marthuska @katusradus @zuzuh @katkav @macekovam @michaelapillarova @idris @livia333 @katarinasifrova @fabula @ivanka85 @janca13 @liana81 @zuzub @ada001 @betty21 @elina313 @mirmaj @pandrholka @mykky @tinockaaa @katy30 @xaga @xaga @eva1979 @mima88 @luna22 @sevzuz @katkazabor @monika.c @strasska @hella23 @kvetka58 @damiankad @z.vrablova @martinex .... a ostatné kočky, ktoré neevidujem zatiaľ 😉
nedá mi to nepodeliť sa, toto mi prišlo dnes mailom:
*******************************************************************************************************
ČO JE TO KALÓRIA?
Kalórie sú malé svine, ktoré nám v noci vlezú do skrine, a prešívajú nám veci, aby nám boli stale menšie...
mám tých malých sračiek plný šatník.... 😀 😀 😀
*********************************************************************************************************
až dodatočne som si všimla že už to tu dnes písala martinex 😉
PS1: prepáčte ešte som sa nedostala ku tabulke, už mám spravenú, ale nenašla som čas na tie finálne úpravy, aj to bude, nebojte 😉
PS2: baby asi sa nemám priznávať že až teraz som si všimla, že máme nový názov témy, čo? 😎 Už dlho?? 😝
@lubikan mozno uz mas odpoved na svoju otazku, ale citala som tvoj prispevok o tom ze prvy mesiac ide dolu len voda ktoru v sebe drzis nadbytocna, myslim ze nie az mesiac, akonahle clovek zacne pit 3l denne pitny rezim, voda zlezie v priebehu tyzdna, dalsie kila moze byt objem zaludka (ak to bolo predtym moc zle s prejedanim 😎 ) ale potom uz su len a len kilecka
jooooooooooooj baby, mne akosi ubuda sil, asi som uz unavena, stale sa tocim okolo 75 ☹ Najhorsie, ze aj viem preco mi kg neubudaju, ale akosi teraz nemam chut a ani sil sa znova nastartovat.
Co robit? prejde to?
@strasska
@yennn
@macekovam
@elina313
@lubikan
@martinex Baby, nemohli by ste ma prísť kopnúť do zadku?? ☹ Ja sa nemám čím motivovať...už som skúšala kadečo...ale nejde mi nakopnúť sa tak naplno ako naposledy...ked som videla foto naniky a sanym 😠 😢
A láskavo mi všetky napíšte...Si taká tučná, že sa na teba nedá pozerať....možno pomôže...vdaka všetkým

@lubikan moja sestra.... 😉 🙂