icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

klauduska
18. aug 2011

@lubikan moja sestra.... 😉 🙂

lubikan
18. aug 2011

@klauduska ..no ten svet je maly...no uplne uzasne vyzera..vzdy si ju predstavim,ked mi je tazko a som hladna 😀

klauduska
18. aug 2011

@lubikan dobra inspiracia!!! 😉 😉 😉

zuzana84
18. aug 2011

@lubikan to je fakt super inspiracia! Gratulujem k ubudnutym kileckam, drzim palce aby si bola inspirovana co najdlhsie... Ja nahlasim zmenu stavu na vahe az v pondelok, kedze som len teraz zacala 🙂

lubikan
18. aug 2011

@zuzana84 dakujem..tak dufam,ze to pojde takto aj dalej..ale nevidim vobec rozdiel v obleceni....

a momentalne som sa dozvedela,ze v maji ideme na svadbu,tak ziadna rezignacia 🙂

zuzana84
18. aug 2011

@lubikan do maja budes uz podla svojich predstav, uvdis, len sa musime podporovat a motivovat navzajom 😉 Ja este sice nemozem citit volajake rozdiely alebo zmeny, ale uvedomujem si, ze sa necitim nafuknuta, a tym padom brucho uz nie je tvrde a velke, ale uz ho viem aj stiahnut... 😀 😀 😀 Velmi sa tomu tesim!

lubikan
18. aug 2011

@zuzana84 ja som ho vzdy stahovala a dokonca som si aj tu slaninu na nom nafotila-ako pre porovnanie rozdielu,ked budem uz ako lan 😀

zuzana84
18. aug 2011

@lubikan 😀 😀 😀 dobry napad. Inak prave citam knihu Tajomstvo a je tam pasaz o chudnuti. Pise sa tam, ze ak budes verit ze chudnes, naozaj chudnut budes. Takze ja uz len pozitivne myslenie a v mysli uz len tu lan 😀

luciaf13
18. aug 2011

@idris no ide o to, ze mas pocuvat svoje telo,kedy je naozaj hladne a jest menej,proste si vychutnat vsetko ale s mierou 🙂

@lubikan ta kocka z MMB ....poslala mi jedalnicek uz davnejsie a bol to dost brutal 😎

luciaf13
18. aug 2011

kocky a ste niektora aj na tej stranke www.chudnutie-ako ? Ja som zacala este pred druhym porodom a naozaj to funguje 🙂 vazit , merat, ratat 😎 😎

martinex
18. aug 2011

Čo je kalória?
Kalorie su male svine, ktoré nám v noci vlezú do skrine, a prešívajú nám veci, aby nám boli stale menšie...
mám tých malých sračiek plný šatník....

martinex
18. aug 2011

kocky mam novu motivaciu chudnut...ak tovsetko vyjde,od februara idem spat do prace....cize dovtedy pekne poleti 20kilo do kosa..... sak nemozem predsa prist v takomto stave 😠 tak som sa tym riadne nakopla,verim,ze mi to vydrzi 🙂

zuzana84
18. aug 2011

@martinex 😀 😀 😀 ja ich tam mam tiez habadej... 😀 😀 😀

lubikan
18. aug 2011

@luciaf13 no sak aj mne poslala...ale teda,cakala som viac od toho.. 😒

lubikan
18. aug 2011

@martinex hi hi,ja tiez a nepomahaju ziadne vonave vrecuska 😀

lubikan
18. aug 2011

@luciaf13 ja nevazim,nemeriam potraviny,nepocitam,by som sa zblaznila,ale sem tam hodim do kalkulacky co to..treba si dat len za malicku porciu,ja si davam za kompotovu misku a vsetko varene....surove

yennn
18. aug 2011

@adky @tinika @bobocka @dominikuska @marthuska @katusradus @zuzuh @katkav @macekovam @michaelapillarova @idris @livia333 @katarinasifrova @fabula @ivanka85 @janca13 @liana81 @zuzub @ada001 @betty21 @elina313 @mirmaj @pandrholka @mykky @tinockaaa @katy30 @xaga @xaga @eva1979 @mima88 @luna22 @sevzuz @katkazabor @monika.c @strasska @hella23 @kvetka58 @damiankad @z.vrablova @martinex .... a ostatné kočky, ktoré neevidujem zatiaľ 😉

nedá mi to nepodeliť sa, toto mi prišlo dnes mailom:
*******************************************************************************************************
ČO JE TO KALÓRIA?

Kalórie sú malé svine, ktoré nám v noci vlezú do skrine, a prešívajú nám veci, aby nám boli stale menšie...
mám tých malých sračiek plný šatník.... 😀 😀 😀
*********************************************************************************************************
až dodatočne som si všimla že už to tu dnes písala martinex 😉

PS1: prepáčte ešte som sa nedostala ku tabulke, už mám spravenú, ale nenašla som čas na tie finálne úpravy, aj to bude, nebojte 😉

PS2: baby asi sa nemám priznávať že až teraz som si všimla, že máme nový názov témy, čo? 😎 Už dlho?? 😝

yennn
18. aug 2011

@martinex sorry že sa opakujem, až teraz som si všimla, že už si to písala 🙂 Opravila som si to v správe

yennn
18. aug 2011

@macekovam tiež si nemyslím že táto zmena názvu bola vhodná. Mohli pokojne premenovať na "ako schudnúť po pôrode" ale toto neviem neviem 😒

elina313
Odpoveď bola odstránená
yennn
18. aug 2011

@lubikan mozno uz mas odpoved na svoju otazku, ale citala som tvoj prispevok o tom ze prvy mesiac ide dolu len voda ktoru v sebe drzis nadbytocna, myslim ze nie az mesiac, akonahle clovek zacne pit 3l denne pitny rezim, voda zlezie v priebehu tyzdna, dalsie kila moze byt objem zaludka (ak to bolo predtym moc zle s prejedanim 😎 ) ale potom uz su len a len kilecka

yennn
18. aug 2011

@elina313 to faakt? kde bymazali 5 dni dozadu? Tu u nas?

elina313
18. aug 2011

@yennn nie otázky pre adminov, ale teraz som sa tam preklikla, tak už to tam zase je... ale je to fakt akože trapne, normálne hlboký socík....

macekovam
18. aug 2011

@yennn myslim ze by sa nemala menit tema ked je taka uspesna ako nasa.... 😠

yennn
18. aug 2011

@macekovam suhlasim, a najma ak to ma zmenit charakter temy.... chapem ze nas nazov uz potom nedaval celkom logiku, a mozno by bolo fajn ho trosku upravit, ale teraz to vyzera skor ako anketa 😒

strasska
18. aug 2011

jooooooooooooj baby, mne akosi ubuda sil, asi som uz unavena, stale sa tocim okolo 75 ☹ Najhorsie, ze aj viem preco mi kg neubudaju, ale akosi teraz nemam chut a ani sil sa znova nastartovat.
Co robit? prejde to?

strasska
18. aug 2011

@janca13 ja asi cifru opat nehodim, tak dufam, ze si na tom lepsie 😉

damiankad
18. aug 2011

@strasska
@yennn
@macekovam
@elina313
@lubikan
@martinex Baby, nemohli by ste ma prísť kopnúť do zadku?? ☹ Ja sa nemám čím motivovať...už som skúšala kadečo...ale nejde mi nakopnúť sa tak naplno ako naposledy...ked som videla foto naniky a sanym 😠 😢
A láskavo mi všetky napíšte...Si taká tučná, že sa na teba nedá pozerať....možno pomôže...vdaka všetkým

damiankad
18. aug 2011

@vanesa77 mne delená strava rozhádzala celý metabolizmus a nabrala som ešte dve kilá.... ☹
takže ja sa na to už nikdy nedám mne najviac pomohol stobklub.cz vážiť a počítať kJ 😉
Snád ma už niečo nakopne aby som schudla ešte to čo mi treba... 😖 😢 😢 😢 😢

stardust
18. aug 2011

@damiankad co chces chudnut? Ved si chuda 😎