Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@yennn zumba dost robi svoje, vyslapem po sieste poschodie v pohode, potom zacnem nahanat kyslik, asi hodinu nemusime v byte kurit ale je to super 🙂 no pri pravidelnejsom vystupovani pesi zvladnem osem poschodi lavou zadnou 😀 dobrou motivaciou bolo pre mna to, ze ked nam nesiel vytah, isla som su susedom - mimochodom extremnym fajciarom cca 50r hore po schodoch, on byva na siedmom a vobec sa nezadychal a ja nefajciar o 20 rokov mladsia som fucala 😀 tak som si povedala a dost a zacala som zumbou 🙂
baby no čo ako vam ide chudnutie? Ja už som si na to pravidelne stravovanie a male porcie aj zvykla ,len čakam po dvoch tyždnoch už aj nejake vysledky aby som mala inšpiraciu 🙂 Ale citim sa omnoho lepšie a včera som obliekla von aj rifle č.28 a normalne som mohla aj dychat 😀 😀 😀 inak nosim 29č.Ani večer mi sladkosti a slanosti nechybaju asi to je len o zvyku. 🙂
@yennn Ked bude jedno kilo budem happy,tu blbu vahu musim schovat,mam ju pod nosom a nikdy neodolam,som na nej kazdy den. Dnes mam 104,4 -cize dole len pol kila,stravujem sa tak isto ako minuly tyzden,len som polavila v piti vody-neviem ci to nemoze byt aj tym,dnes a zajtra sa idem opit s cistej vody-budem ju pit stale,snad sa to este kus pohne.....a ty ako? uz urcite mas za sebou sobotnajsie prekvapko 😎
no malá zabuvičkala idem napísať jedálniček na dnes,,,,, raňajky activia biela +2PLovsených vločiek, desiata banán, obed zeleninovocestovinový šalát s dvoma kúskami lososa opečeného len na kvapke ol.olej s bylinkami, olovran mam v pláne kaleráb už si robím chute od včera a večera zapekané zemiaky s cibuľkou a rajčinkou a vooooooodúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú 😀
@vejula ved pockaj, ked uvidi vysledky, bude rad ze mohol byt sucastou! 🙂 Len si musis dat pozor, aby si neschudla v tych kozach, jak hovoril 😀 😀 😀 Takze prosim ta v posilke trosku sa zameraj aj na prsne svaly, nieze ti to muz zatrhne! 😝
@moon1979 😀 hehe, ze hodinu nemusime v byte kurit 😀 😀 😀
@nanika daj si tie fasirky so zeleninou, nie s omackou 🙂 A ked budu pecene namiesto vyprazane, ako pise @mimini tak to bude fajn
@bubinko83 ved to je perfektne, ze oblecies o cislo mensie rifle!!! 🙂 🙂 🙂
A mas pravdu, cele stravovanie, pitny rezim, neprejedanie sa, absencia chuti na sladkosti a slanosti - je len otazkou zvyku. Tak super, ze si to takto krasne zmakla. Ak je to tak, ako pises, ja verim ze v pondelok to na vahe vidno bude. A uvidis ako ta to namotivuje 🙂
@adky - prosim nezabudaj, ze pol kila nie je "len" - je to tak ako to ma byt. Ale moze to byt aj voda, ak tvrdis ze si malo pila, telo automaticky zadrzalo. Ved uvidime. Som si ista, ze v pondelok to bude viac, uvidis. 🙂
S tou vahou mas pravdu - aj mna to laka vazit sa castejsie nez raz za tyzden, a pritom som to nikdy nerobievala, musim to zarazit, nie je to spravne. 😒
Mam za sebou sobotnajsie vazenie, jasnacka (!) ale rozmyslala som, ze by som tu nemala to pisat, asi pockam do pondelka, ludia by mohli zabudnut ze sa vazievam v sobotu, nech to tu kazdy tyzden nemyli, a budem sa "akoze" tiez vazit v pondelok.. co ty na to? Ale ked chces, tak ti posepkam do uska 😉
@debbie mne voda zatial este celkom chuti, chvalabohu , nerada by som znovu spadla do sirupoveho sialenstva 😠
Tvoj jedalnicek vyzera ako z ucebnice! Ale ta sprava, ktorou si pisala jedalnicek sa mi tak cudne zobrazuje - ide mi az napravo do reklamy a popod reklamu a potom napravo sa zase zjavi 😀
Ja dnes robim kolozvarsku kapustu, nie je to moc dietne, ale zase ani ziadna katastrofa, dala som chude maso.
Baby je pekne ked sa mala zobudí pojdeme von dne nemam cvičenie tak aspom chôdza a potom pojdem šatník prehodiť muž ma ešte stále v predu kraťasy 😀 jemu je jedno on si svetre bude aj zo zadu ťahať ....chlap , pozriem sa po menších veciach nech ma motivuje dačo , ,,,,
@debbie tu nie je pekne, obloha je zatiahnuta.. tak ale aspon nesmokli 🙂
Inac ty si moja hrdinka - ja ti urobim v domacnosti co len si zmyslis (zehlenie, okna umyt ...) nie je problem. Ale prehodit satnik, to je moja smrt 😔 Tiez mam svetre a letne tielka na jednej tyci este stale zavesene 😎
@yennn vaaaau,parada-si uzasna 🙂 Jasne,zajtra sa neodvazim,az v pondelok ,tak priatel schova vahu a da mi ju az na dalsi pondelok,ale dnes bol zlaty 😀 Jak videl jaka som nasrata z toho chudnutia tak ma riadne prehnal-cvicil so mnou hodinu,same brusaky,cviky na nohy atd....ma boli cely clovek 😀 😀
Prpimerana porcia (ani nie mala ani nie velka)francuzkych zemiakov s cibulou,chudou (obycajnou ci jak sa vola-ta hruba) parkou a vajickom na tvrdo je na obed pre chudnuceho vela? Nemastne,neslane,nepodlievane smotanou ani vyslahanim vajickom-len tak zapecene.....
ahojte dievcata, mozem sa pridat ?
@maya30 skoro kazdy je tu zavislak na sladkom (okrem mna-ja som na slane 😀 ) ...neboj,nie si sama a kazdy tu bojuje s rovnakym problemom-schudnut a odopierat si to co mame radi......ale prinasa to svoje ovocie a o chvilu koncime 3 tyzden,v pondelok zaciname 4 a uz sme spolu schudli nieco cez 23 kil 😀
Staci len napisat @yennn svoju vahu a ciel kolko by si chcela vazit na silvestra. Robi tabulku a kazdy tyzden jej hlasime svoj ubytok vahy (stale v pondelok) Neboj,s nami to uz konecne zvladnes 😎
@adky joj, strasne dufam ze to tentokrat vyjde, ved len vlani v lete som mala o 15 kil menej...ja vlastne viem co treba robit, ja uz 15 rokov striedavo chudnem a priberam, len keby tie sladkosti neexistovali.....Nasla som tu aj temu 90dnova dieta, tak som zvazovala aj tu, len ja som ju uz raz drzala a sice som schudla ale po 2 mesiacoch som skoncila v nemocnici 😔 tak som rada ze ste tu aj vy, lebo viem ze aj takto sa to da 🙂
@maya30 vdaka 90 dnovke si skoncila v nemocnici?
ja som ju tiez raz skusala,vydrzala som asi 4 dni-ten ovocny den ma odradil 😀
Ak mas cas tak si prestuduj stranky Mira Veseleho www.chudnutie-ako.sk Vsetci sa snazime stravovat podla neho-zdravou racionalnou stravou a funguje to -aj bez pohybu-ja cvicim lebo keby som necvicila tak by to za prve slo pomalsie a za druhe koza by mi ovisla jak handra 😀

@debbie jeeej 😵 daj ešte čajik na dobru nocku a do hajan, to zle vyspiš a zajtra bude lepšie uvidiš 😉 len dufam že sa nič zle, važne nestalo 😕
@yennn tak tak.. ale neviem ako často mi ešte mm takto dovoli vybehnuť 😅