Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Som zabudla, ze dobre ranko prajem 🙂 Ten post je lepsi preto na nov a spln, lebo vraj sa to da lepsie vydrzat, ako v ine dni. Na mna mesiac silno vplyva, na spln a nov mavam teda bludne sny a cely den som aj ako mechom udreta.
@nanika @bobocka ....tak mojmu sa paci ked sa takto sexi obleciem,co uz posledne 2 roky nerobim-kedze v nicom nemozem vyzerat sexi 😀 Ale sak to sa zmeni,nahodou som na tu stranku natrafila a presne takyto styl sa mi paci,nie je to vystredne a je to sexi 😀 Len tie dostupne velkosti,ze 34,36 a 38 ......kus male 😀 😀 😀 😀
ahojte kočky tak v prvom rade držim všetkym palčeky a chcem sa podeliť ked som otehotnela važila som 55kg pred pôrodom som mala 75 a v nemocke som nechala len 5kg vôbec to nešlo dole hroza držala som dietu taku že mi byvalo na odpadnutie potom som sa nato vykašlala jedla všetko len pri malej som niekedy nestihala ani nič zjesť obmedzila som len jedlo po 5 zrazu šup začala som chudnuť teraz mam 58 kg ale už stojim na vahe snad ešte niečo pôjde dole ....tak ešte raz vam všetkym držim palčeky aby ste vyzerali jak ked ste mali 18 rôčkov heh 😝 😝 😝 😝
@yennn no ved som pisala, ze som bola dlho odmlcana, net som nevidela ani omylom kvoli problemom, ktore boli :( ale napisala som dodatocne ze ked uz nic tak aspon 300g potesilo ... a pisala som aj, ze najvacsi problem spociva v nepravidelnej strave co je vseobecne zname ze takymto stylom stravovania sa nie je co cudovat, ze clovek pribera ... takze vsetkeho som si vedoma, ale za to vcera som bola poriadna a dokonca som si odpustila aj vytah - takze na osme som si pekne vyslapala 🙂
Dievcata,jak to dokazete? Ja som si prave zacvicila-zatancovala 20 minut Zumby a som hotova-si neviem predstavit hodinu 😀 😀 😀 Ale ved na prvy pokus celkom fajn,nie? 😀 😀
samozrejme, ked mam cas citat, vsetci su niekde het a poobede sa tu zliezate ako svaby na pivo ha ha ha
Vynikajuci recept-stoji za vyskusanie,ja urcite vyskusam-co poviete? Je to dietne 🙂
http://www.e-kulturistika.cz/view.php?cisloclan...
Čaute kočky 😀 😀 😀
Dievcence ja mam teraz nejake drobne starosti a vybavovacky, takze sa sem cez den asi len velmi zriedkavo dostanem. Ale cely den na vas myslim, samozrejme ze ja sa drzim tak ako sa patri 😉 no a vzdy sa tesim, az sem zbehnem. Sa bojim, kolko ste toho popisali. A dnes kukam - a nic moc 😠
Dufam ze vsetky usilovne chudnete, ked nemate cas pisat 😀 😀 😀
@adky no, ja naozaj nebudem musiet varit oddelene, to sa strasne tesim. Moj muz sa stravuje v Poluse, takze samy junk food, snazi sa nieco normalne si vybrat, vyprazane neznasa.... takze ked uvarim doma nieco zdrave, zeleninove, tak vobec neprostestuje, naopak - je rad. Ale musi sa mi to podarit, nesmie z toho byt ziaden maglajz 😀 😀
@moon1979 - tak len pre kontrolu, teraz mas 79.7 ? Urcite ze aj 300g potesi! 🙂 Lepsie nez nic, alebo nebodaj pribrat, nie? 😉 A vyslapat si na osme poschodie? Wooooooooooooooooooooooooooow !!!! Tak to by som ja nezvladla, resp. ano, ale bola by som cervena a zadychcana este dve hodky. 😀 😀 😀 SUPER ! Odpustit si vytah je z dlhodobeho hladiska vyborne rozhodnutie 🙂
@adky no a ako sa ti pacila ta zumba? Ja si stale myslim ze na hodine je to uplne ine, ked je nas tam viac... nez doma v obyvacke, podla mna v obyvacke chyba ta spolocna energia. My sme mali takeho maleho chalana, chudy a strasne vrtky, ten ked skoncil hodinu, tak teplaky aj tricko mohol zmykat - doslova ! Tak ale to je len o pocite, namakas sa doma urcite rovnako, ako na hodine. Tak ako sa ti to paci, ako sport?? Inac super ze si sa odhodlala 😀 😀 😀 😀
Ten recept inac vyzera chutne, ale mam obavu, ze tie kukuricne lupienky nie su zas az take dietne. A co toto -
kuracie (morcacie) rezne naklepat, osolit, namocit vo vajicku, obalit v lupienkoch nastruhanej mrkvy zmiesanej so struhanymi mandlami (alebo struhana cuketa s vlasskymi orechmi) a osmazit. 🙂
@adky @nanika @vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @missy97231 @smarti @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @maatkka @michele11 @katusradus @bubinko83 @zuzuh @sammy
@debbie @moon1979 @ivca17 @gabka24
****************************************************************************************************************************
Dievcata mam pre vas prekvapenie - piatkovy update tabulky 🙂 Kedze niektore udaje som dostala az teraz (niektore vobec ☹ ) tak vam posielam novy link na tabulku, PRETOZE:
1.) Za minuly tyzden sme spolu schudli neuveritelnych 13,9 kg !!!
2.) Spolu sme od zaciatku schudli uzasnych 23,6 kg !!!
TAKZE .... URCITE TUSITE CO VAM CHCEM POVEDAT:
Nevahajte a vyuzite posledne dva dni pred pondelkom na to, aby ste zahladili stopy po akychkolvek prehreskoch z tohto tyzdna. A poctivci ktori nezhresili - zvyste si skore! Drzim palce, tesim sa na pondelnajsie cisla. 😀 😀 😀
*****************************************************************************************************************************
https://docs.google.com/fileview?id=0B5uYMK7ed-...
******************************************************************************************************************************
@yennn a tie francuzske boli s vajickom a s hrubymi telacimi parkami takze neviem....neni to moc dietne??? som si dala len raz na obed...dnes som mala kuracie stehna a varene zemiacky na obed rano celozrny rozok s pastetou a na veceru troska rizota...medzitym len doobeda banan,,,takze celkom fajn nie? 🙂 a deticky mam chore Misko teplotuje a ani Lucka od toho nema daleko a popritom sme dneska robili zabijacku...byka, takze roboty habadej 😒 jaj som hrozne smutna z tych deticiek mojich 😢
@lusia_99 myslis to, ked pisem hromadnu spravu? Prepac este som nestihla aktualizovat svoj "adresar" ale neboj sa, hned ako mi v pondelok nahlasis novu vahu (a verim ze to bude ubytok 😝 ) tak by som si to vsimla, neboj. 😀
Neboj sa, deticky budu ok. Bohuzial je jesen a je to take obdobie, chore su vsetky deticky, a takmer vsetci dospeli. ☹ Aj tu kolko kociek je chorych, mna to neobislo ☹
Ale viem ze ked su nase dietky chore, tak nemame ani my vela energie... Ale o par dni to bude fajn, neboj. 🙂
@yennn presne presne... jemu sa pačia take kozate, on na tie vychrtliny v telke ani nemože pozerať a to doslova... ked prednedavnom v talentmanii tancovala ta baba okolo tyče tak to v momente prepol, a misky tiež prepina, jemu je z toho doslova že zle, take ploche ženske s lavorom namiesto brucha... Takže vychudnuta ani byť nechcem, ale taka a kurat 😉
Inač dnes som normalne že stihla isť do fitka 😵 som bežžala na pase a nejake posilovačky, ale asi som to trocha prehnala lebo ma ku koncu začala blieť jazva čo mam po CS 😖
@yennn no ako....pokrajam uhorku(normalnu uhorku polku),pokrajam aj paradajky(zo tri) a vykydam do toho odstaveneho tuniaka z konzervy a pomiesam a je.rychle a superfajne.kedysi som si do toho kraqjaka aj fetaky syr ci mozarellu,no od toho som uz upustila.vacsinou si to na veceru robievam ,aby som sa najedla ,no aby som mala dobry pocit z toho,ze zas uplne hluposti na vecer nejem 😉 a teraz varim polievku zo zelenych fazul.len fazulky mrazene,zemiaciky a trosken vegety a octu (ocot je vraj dobry,pohlcuje tuku ci co som dakedy daaaavno citala) a nakoniec dam do toho dve polievkove lyzice kyslej smotany.ta je sice tucna.(mam 10%,su aj viacpercentne)to mi je jasne,ale zas nemozem uuuplne len na strukoch zit a korienky obzuvat 😀 .ta smotana je len trocha a je to take mensie zlo.kysla polievka bez smotany nie je ono.a vsak nie je to ako keby som si dala milku na veceru 😀 😝
@vejula tak to ti blahozelam, maly ma len 6 mesiacov a ty si stihla do fitka, ja som to nestihla doteraz 😠
Tak super, len tak dalej! 😀 😀 😀 A samozrejme, davaj na seba pozor 😉
@lusia_99 hej viem presne co myslis, je to zufale, vidiet take male deticky chore, bezmocne... a to sa zvacsa bavime len o teplote. A je mi luto tych maminiek co maju naozaj naozaj chore deticky, vzdy ked v MAMA A JA citam taky clanok, tak sa vacsinou rozplacem ☹ a podakujem bohu za to ze mam zdraveho syna ktory ma obcas sopliky... ale to uz je do inej temy 🙂
@bobocka 2 PL 10% kyslej smotany ta nezabije, ked budes inac posluchat, neboj 😉
Inac, ja som zacala dost zeleninove polievky papat a vobec - pridala som oproti mojmu standardu dost vela zeleniny - a mam pocit ze maleho akosi viac naduva ☹
Mate tiez niekto podobnu skusenost? 😒

@missy97231 no presne ako pise bobocka, lebo v takych veciach by som mohla akurat tak po dome chodit ha ha ha