Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Baby tak ja som dnes ukladala ďalšie foto do albumu a kukám na sebe spred 8rokov som mala asi 52kg tenká ako prútik,,,úplna kočka,,aj mužovi som to hneď ukázala,,normálne neveril že som taká mohla byť.
A to som sa cítila tlstá a škaredá baba,,,,ach kde som mala rozum pubertiačka 😀 😀
Musím sa dostať do takého štádia opäť !!!!!!
@kosta123 od tohto augusta-skoro 3 mesiace-preco?? sa ti zda kratko?? 🙂
@zahadka pokial nezacnes "hltat" bez rozmyslov 🙂 tak nevrati-
ja mam 66,4kg..teda vcera rano a dnes 66,6...kde sa nabralo tych 20 dkg neviem...ani som nehresila 😠 ..asi preto,ze som nebola na WC..a v sobotu ano...inak ja mam fakt problem s WC...idem len 3 x za tyzden asi 😖
inak baby o tom vela x spominanom jojo efekte,ja si myslim,ze proste ludia ked schhudnu kolko chcu,potom im uz netreba dalej chudnut,tak pokracuju v povodnom stravovani,prejedani....proste ten kto mal vzdy problem s priberanim,ci chce,ci nechce,musi po schudnuti stale sledovat co zje a kontrolovat vahu,aby sa nedostal tam kde nechce.......
ja verim tomu,ze aj ked sa schudne velmi rychlo za kratky cas,pokial ma potom vyrovnany prijem-vydaj,nemoze zase vsetko nabrat naspat...ved fyzika-logika...nie??
alebo sa mylim 😕 😅
ja mam dnes lahky den...dnes som mala len suchu celozrnnu kaiserku,co som nestihala rano jest,tak som zjedla po ceste z obchodu a potom som si dala pol mozarely a teraz si idem robit stavu z mrkvy,jablk,cvikle--no vidim to asi tak na 1 liter...a pobede si dam kyslu kapustovu stavu...
mamine som pisala,ze mam dole 10 kg uz,ma dlhsie nevidela,sa tesi na vikend,ze ako vyzeram-normalne nechape,kde sa to vo mne naslo-sak ma pozna ,ze co som bola zac 😀
potrebovala by som aj nove nohavice uz,ale este pockam mesiac a potom kupim...
@lubikan ja si tiez pojdem kupit nohavice a inspiracne kupim take dost tesne 😉
konecne som sa naucila varit si oddelene bez oprazenej cibule a so zahustovanim, horsie bude, ak nebudem varit ja. Vcera sme mali debatu u svokrovcov a vela sme si vysvetlili, takze k nim budeme chodi t castejsie ako som si cez vikend myslela 😀
@lubikan - sa mi to zdá strašne veľa 10 kg za 3 mesiace,,,inak ako super,,,to by som brala 😀 len aby sa ti to nevrátilo.
Tak ako som sa držala cez víkend tak som to aj pekne posrala 😠 😠 😠 práve som bola u kamošky na káve a hned som zožrala 2 koláčez bebe keksov a smotany,,,ach kača som,,,,,aj malá to chcela papať tak som jej dávala ale viacej som tlačila sebe 😠 😠 .
Večer sa musím zodrať vo fitku!!!
@kosta123 no ja som bola v tom,ze pojde 1 kg za tyzden..vychadza to tak na cca pol kila asi za tie tyzdne...ja ti zavidim trochu tu posilku 🙂 ...ja furt nemam botasky na cvicenie...som chcela tento tyz. plavat,ale mala je chora,tak neda sa mi...
este musi ist dole minimalne 6kg..stale mam ritisko a stehniska-boky..vrch moze byt..ale dole som ako hruska.. ☹
ide sa plavat 😎
Tak sa som po fitku....na páse som konečne aj bežala,,,,ale je to naozaj brutáááál,,to mám za tie dnešné 2 koláče 😠 😠
akosi som nevladala vela plavat, ale aj trocha sa pocita, zajtra idem s malym, skoda, ze este nevie plavat, by sme dali preteky 😀 😀 😀
baby tak ja by som si zasluzila par faciek aby som sa konecne zatala...ja sa nejak neviem odstartovat 😠 stake niecoo sladke podvedome hladam - ako dora 🙄 asi potrebujem psychosa 😲 jooooj, zajtra rano, povazit, zapisat a konecne so sebou zacat nieco robit 😅 poradte aspon jednodnovu vasu stravu co a ako? ranajky....pre inspiraciu 😉
@majka_k tak tak,treba casto papat,telo potrebuje spalovat kalorie aj pri traveni
ja som dnes vypila cca 3/4 l - 1 l stavy z jablk,cvikle,mrkvy,kyslu kapustovu stavu 4dcl...nic som nejedla,len kaiserku,a kyslu kapustu a myslite ze chodim na WC ??Ani nahodou 😢 ☹ a ze zdravo zit a pojde to..
@majka_k tak ja si dam zajtra na ranajky za hrst vlociek zaliatych vriacou vodou, ked zmaknu, tak pridam 125 g nizk. tvarohu (polovicka, vacsinou byvaju 250g) a trosku medu
desiata: nejake ovocie
obed: kuskus s masom a zeleninou - aka bude
olovrant: biely jogurt s jednym knokenbrotom
vecera: mozarela so zeleninou
ja si tiez mansie kupim 🙂 a tu kabelku co som inak davnejsie kupila,ze na buduce leto ka farebnemu peknemu oblecku,neviem,ci nebude vacsia nez ja 😀
teraz maju v lidli mozzarelu za 55 centov...tak zajtra budem papat...tiez budem mat zajtra na obed kus kus s maskom 🙂
@zahadka zajtra je dost vhodny den kupovat oblecko 😀

@kosta123 mi na (ne)stastie k svokre nechodime,ani ona k nam..takze tie pokusenia si robim vlastne sama,alebo MM...a moja mamina ta no,na obed ze lahku zeleninkovu zdravu polievku a vecer v posteli ze 3 pastekove rozky-no ale to uz som doma.. 😀 o takom case
ja som dnes chcela si spravit s detmi tanecny den,MM mal byt v praci,ale ostal doma..tak z tancovacky,natriasacky nic neni.. 😠 😅 ..tak zajtra snad