Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
inak dnes som mala blby den, svokra mala tento tyzden poobednu, to znamena, ze vari ona...tak dnes bola fazulova polievka so smotanou a zemlovka....no nedaj si, ked to mam tak rada. Ale mala som na vyber:vyprazany krafiol (ten mam este radsej)....to ako naschval. 😠 😠 😠
@zahadka - ako obdivujem ťa,,,,keby bývam so svokrou a takto vyvára raz ona, raz ja,,,,tak sa nedopracujem ani k -1 kg proste ja by som si to dala a hotovo. 😀 😀
Dosť čo sa musím ovládať na oslave a cez víkendy u nej.,,,,,,kedysi sme bývali 3m u svokrovcov,,,,,,papaníčko,,,,ráno kávička,desiata do práce,,,proste all inclusive,, tak som sa prosím pekne vyžrala + 8kg až sa ma v práci pýtali či som neni v tom 😀 😀
@kosta123 To presne ako ja, keď sme občas chodievali k svokre na obed, večeru a pod. keď sme ešte nemali deti. Lakomá teda nie je, čo som tam ja pojedla, tiež som sa pekne vyžrala asi + 5kg za rok. Tú slaninu mám doteraz. Ale už si dám u nej málo a hlavne si dám doma predtým niečo zdravé, aby som tam neprišla vyhladovaná, vtedy sa neviem kontrolovať. Občas nazriem do tejto témy, to ma motivuje, teším sa že nie som sama, lebo v práci som mala veľa kolegýň pekne štíhlych, to som sa vždy hanbila za seba, že som na seba nedbala.
joj,no veru aj ja by som to potrebovala 😕
NO tak dnešný deň mám hneď lepšiu náladu. 🙂
Podľa mojich zápisov v kalendári mi vyšlo že som za posledný 10 dní som dala dole presne -2kg 😀
Takže dnes ráno som vážila 71,6 kg,,,,, čo som presne 1.9 mala ešte 75,5kg,,,
tak som rada že sa to pohlo,,,veď sa veru namakám v tom fitku,,,mne by len úprava stravy nepomohla,,,,veď tú dodržujem od septembra a dokedy som nezačala cvičit prešlo 7t a schudla som len 2kg,,,takže jednoznačne fitko to istí 😀 😀
Baby dnes ráno som sa schuti zasmiala,,,,,odvážila som sa pred WC a potom po WC a rozdiel ????
- O,4kg to aká sranda 😀 😀 😀
@kosta123 sak ja viem,mas pravdu,ja mam teoriu v malicku,ale ked ja som taka strasne zvedava...no ja som sa do toho hrozne pohruzila,odkedy mam malu v skolke... 😖 🙂 ....vcera som zjedla za tanier uvarenej sosovice (sucha mala cca 50 g)....mozno ta voda co potiahla....a k tomu hovadzie...a cely den som bola v pohybe...
potrebujem nejako nastartovat, pitny rezim sice dodrziavam, ale to jedenie sa mi nedari tak ako by malo, niekedy jem len 3-4x denne. Zajtra ak nebudem mat o 2 kila viac, tak uz neviem, citim sa divne a hlavne aj preto, ze som vcera mrchu dostala a nic "zdrave" mi nechutilo, nastastie sme mali len zeleninovo-cestovinovy salat s pecenym stehnom a dnes morcacie prsia
Idem sa chváliť😀 teda aspoň pre mňa to je chvála 🙂 mám -4kila za necelé 4 týždne,6 cm dole z brucha,a rifle už nie 44 ale 40 🙂 dúfam že to potiahnem do -20kíl 🙂
@zahadka to som žartovala 😀 tak ja sa zatial držím..pitný režim dodržiavam,teda aspoň sa snažím..niekedy nerátam koľko pohárov vypijem..ale tak 5x2dcl isto dám 🙂 sladké už pomaly ani neviem ako vyzerá 😀 zhrežím jedine tak výživkou(čo dojem za malou) alebo nejakou mussli tyčinkou,či Bebe keksami 😀 uvažovala som že si asi začnem rátať kcal 😀
@iwulka23 - ty kokso supééééér ,,,vidíš a ja aj cvičím ako blázon a zhodila som 4kg za 8t. ide ti to dobre.
No a ja som to ako zvyčajne cez víkend dobre dos----la,,,, samozrejme u svokry,,,boli na stužkovej mužovej najmladšej sestry a doniesli super,mňam koláče a punčové teda ja môžem.,......šup ho 3ks ku káve,,,kača som fakt.
A aby nebolo málo od soboty som chorá,,,prvý krát odkedy máme malú,,,tak nejdem ani cvičiť :/
@kosta123 noo dííík 🙂 tak ja neviem že ako je to možné 🙂 ale zrejme to bude tým že sladke fakt u mňa nehrozí..a uplne som prestala piť sladené a papať biele pečivo..a pohyb mám stále ten istý okolo malej doma..upratovanie,prechádzka cca 3km ..a tak 2-3 dni do týždňa cesta do práce(2km)takmer vždy skoro behom 😀 a 4až 8hodiny v práci pri pokladni..a pohyb tam mám taký že sedím,postavím sa ..sedím postavim sa 😀 a ide to ...oj len idú Vianoce..neviem čoto bude..keď sa chystám robiť 7 druhov..a domáci vajčák..šak to je moja závislosť..fajný sladký domáci vajčáááák..oooch ☹
dievcence,je tu pekny mix vsetkeho....jedna chudne jedna radost,druha hresi.... ,tretia by aj chcela,ale nejde to..😀 ....a ja som tiez taka blba,zozrala som bananovu roladu,co kamaratka doniesla,ked prisla na navstevu....vssseeetku som ju zabalila muzovi do roboty,nakoniec ju zabudol,no a podavala mi paprce... 😖 ..ale len jeden kusok som mala... 😠 🙂
kosta,inak,ja na WC nikdy tolko nedam ako ty 😀 😀 😀
no tak zacinam odznova....dnes mam v plane valit na stepery. 🙄..sa mi nechce,ale nemam inu moznost
baby toto je super clanok...zvlast cast..cim menj,tym lepsie
babyy..pre povzbudenie...v tejto teme si otvorte stranku 297..maju tam nase chudnuce kolegyne fotky pred a po... 🙂

@euphoria 6 kil zatial, je to asi vela za kratku dobu, ale ja som spokojna, teraz to uz ide pomalicky, najrychlejsie boli prve dva tyzdne