icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

kosta123
7. nov 2011

@lubikan - no super výsledky dali 🙂

lubikan
7. nov 2011

baby a ako solite?menej,alebo vobec? ja som prestala solit...iba maso si osolim...

@kosta123 inak nemozem sa nepochvalit,bola som na wc a ze -0,6 kg 😕 😅 😅 😅 🤐 😵 😀 😀 😀 😀 😀 ...som v soku az...to ta sosovica tolka hnusoba 😀 😀

kosta123
7. nov 2011

@lubikan - ja v podstate solím málo,,,vždy to tak bolo,,MM si dochucuje na tanieri.

@lubikan - si ma porazila 😠 😠 😀 😀 😀 😀

zahadka
7. nov 2011

@lubikan @kosta123 no vy mate sutaz 😀 😀 😀
dufam, ze aj my sa tak nafotime a za par mesiacov to tu vycapime 😉

zahadka
8. nov 2011

stagnujem...potrebovala by som do soboty dat este dole, mozno je to pitnym rezimom, trosku som ho zanedbala. Vcera som behala s manzelom po lekaroch, nebolo ani kedy pit a dohanat to vecer tiez nie je vyhra... 😖

kosta123
8. nov 2011

Ja som nebola 3 dni cvičiť a nikdy by som nepovedala že budem z toho na prášky 😀 😀 dnes musím ísť aj keby neviem čo bolo.

lubikan
8. nov 2011

no sutazime 😀 😀 😀

ja som uz prisla na to,preco mi ta vaha v nedelu tak naskocila...som pila den predtym Vincentku a ta je dost slana,tak sa mi urcite voda zadrzala....

vcera som mala cely den na h**....som zozrala tycinky z listkoveho ceta a skoro nic nevypila.....tak zacinam s vahou 66,7kg.....dufam,ze o tyzden bude na 65 😠 😠 😠

dnes som mala na ranajky mix orieskov asi 100g a jednu rajcinu....som po ceste schrumala.....na desiatu si dam activiu bielu,pol jablcka-viac tu nemam 😅 a ryzovo sojovy polystyren jeden platok...dalej neviem co....
dnes som sla zase pesi cca 4 km.........idem vysavat,umyt zem,este mam sluzbu v baraku a ak nepride manzel domov,dam steper...aach jo

baby a jete aj med? idem kupovat,tak ci mozem papat

zahadka
8. nov 2011

@lubikan ja si davam obcas na ranajky do tvarohu s vlockami, aby to bolo prijatelnejsie, alebo ked ma boli hrdlo tak za lyzicku medu pocmulam. A ked nie sebe, tak aspon pre deti kup 😉 Ja dnes na desiatu jablckoa trosku hrozna, na obed fazulu, olovrant syr s rajcinou , vecera neviem, este vymyslim

lubikan
8. nov 2011

@zahadka ok...fazulu,tu si uvarim 🙂

kosta123
8. nov 2011

@lubikan - a lístkové cesto je kalorické ???myslím že ak je na slano tak sa dá,nie?
Med tak max.do čaju ,,,,sem tam inak ho nepoužívam.

lubikan
8. nov 2011

@kosta123 je tam vela tuku + biela muka

ivanka85
8. nov 2011

listkove je aj s lineckym najkalorickejsie

kosta123
8. nov 2011

@lubikan - kokso som ani nevedela .

lubikan
8. nov 2011

baby,pre inspiraciu..kuk vlavo,je tam rozpis na cely tyzden 🙂

http://www.chudnutie-ako.sk/jedalnicek-na-chudn...

kosta123
9. nov 2011

Jáj baby mne je zle 🤐 🤐 ,,,,včera som naposledy jedla o 17,00 potom o 18,00 som išla cvičiť,,,,,už som sa nenajedla lebo som nemala pocit hladu,,,ale bola to chyba,,,,,inokedy si dám nejaké bielkoviny.

Tak som sa ráno zobudila hladá poriadne,,uvarila si 3 vajíčka a 1 krajec čierneho chleba,,,a je mi táááák ťažko....och som ale sprostá,,,už budem vždy večerať po tréningu 😒

lubikan
9. nov 2011

@kosta123 no,treba jest,aj ked necitis hlad...ja mavam tiez take stavy....ked mi nechuti,.potom jem nasilu....

v pondelok som si robila kus kus-len za hrst sucheho som uvarila,do toho 1 mrkvu,1/4 struhanej kapusty..zaplnilo mi to cely hlboky tanier-kopcom...dokazala som zjest asi na 5 sust....ostatne som nemohla,neviem,ci to ten pohlad na to mnozstvo,ci ako

sa mi zda,ze mi vlasy zacali papat..idem postudovat,ake vitaminy mi chybaju...inak papam selezin ACE...a pijem zihlavovy caj-aj teraz mam cca pol litrovu salku s medikom 🙂 pri sebe

na ranajky som mala kaiserku s bananom 😅

na desiatu si dam jogurt,struhanu mrkvu a kalerab,obed fazulova polievka s psenic. vlockami...pobede si asik kupim tofu a s vela kapusty...a vecer nevieeem co

kosta123
9. nov 2011

@lubikan - ja už desiatujem jablko,,,a idem s malou na kožné.

zahadka
9. nov 2011

dnes som to pokazila a vyzera to tak, ze do nedele to bude zleeee. Ako sa da piect bez ochutnavania????

kosta123
9. nov 2011

@zahadka - preto nepečiem 😵
JA som po fitku a papám 100g cotagge syru.

lubikan
10. nov 2011

@zahadka zalepit usta kobercovou paskou a do nosa nieco strcit,aby som tu vonu nezacitila 😀 😖
@kosta123 len samotny?Bez zeleniny?

ja sa drzim,z bokov mam dole 1cm..a stehno cca 0,5cm....pas si ani nemeriam ,lebo ma nafukuje casto,takze mi dost kolise....vcera som tolko toho pozrala,az mi bolo zle,ako objemovo,a ked som to dala do tabulky,na vypocet kalorii este stale to bolo malo 😠 ..nez by som mala prijat za cely den....

inak na ranajky hned skoro rano- o 6 sa najem,ale len malicko,nejde toho viac do mna,zato desiatu mam pestru 😅 ...

dnes budem pol dna sit vianocne darceky 🙂 ....mam toho vela v plane posit.....a potom hadam steper hodim...som dlho nebola...doobeda sa mi nechce,neni cas...a potom ked pride MM z prace..teraz chodi dost skoro ,tak to neni ono....

kosta123
10. nov 2011

@lubikan - samotný.

Práve som prišla z fitka,,,,akosi mám veľa energie,,,,,idem večerať,,,,zase cottage 😀 😀 😀

majka_k
10. nov 2011

Baby ja som sa dala na 90-dnovu dietu, je podla mna super 😵 , uvidim ci aj vysledok bude taky ako si predstavujem 😉

kosta123
10. nov 2011

@majka_k - Veľa štastia aj kamošky to držali a schudli,,,ale ked prestali jesť takú stravu,,,,tak to nabrali...Ja by som to osobne nemohla,,,neznášam presný jedálniček,dnes to a to a to......

majka_k
10. nov 2011

@kosta123 aj moj kolega schudol dost vela ale potom zacal zase jest normal a pribral spat, no ja si myslim ze u mna to nebide problem, to len musis dodrzat co smies a nesmies jest v ten dany den, ale mas na vyber z vela ponuk , nieje to take jednostranne...
a ja som si tiez myslela ze s tym budem mat problemy, zatial som na nej este len od pondelka ale nehladujem - az na dnesok - ovocny den 😖 ale da sa prezit, sak uvidim 😎 😉

majka_k
10. nov 2011

BOZE baby vam chuti cotagge syr ? ja som si kupila 2 kelimky jeden isiel do kosa a s druhym neviem co urobim, alebo poradte ako ho jedavate 😨 s cim, popripade ochuteny alebo...

zuzana84
10. nov 2011

Caute baby, uz par dni mam problemy s travenim, nemam zlcnik, a asi som zjedna nieco tazke, co mi urobilo sarapatu. Chcela by som si dat zajtra ovocno vodovy den. Mate s tym skusenost, moze to pomoct a odlahcenie zaludka? ☹

zuzana84
10. nov 2011

@kosta123 caves, ten syr jedavas na veceru len tak samotny, alebo si k nemu aj nieco davas? Aky je najlepsi ochuteny alebo neochuteny, alebo je to jedno?
🙂

kosta123
10. nov 2011

@majka_k
@zuzana84 - jedávam ho samí, a bez ničoho .obyčajný neochutený.

lubikan
11. nov 2011

@majka_k ze do kosa 😕 ...posli mi ho,ja ho luuubim...uz som si dnes kupila..tak na veceru budem maskrtit s uhorkou...

ja by som tiez nemohla drzat specialnu dietu..ja mam problem teraz ,rozmyslat,co budem jest na obed,na olovrant...atd...

baby,je dobra kombinacia grahamove cestoviny s vajcom???..alebo si radsej dat kazde v inu hodinu so zeleninou?

ten cottage sa dava aj do salatov..neviem,aky mate..tusim na tom Rajo je napisany aj recept....

@zuzana84 ja ked jem viac ovocia (ako miesto obeda,olovrantu) ..ma zduje ako kozu 😅 ...preto ovocie jedavam len na desiatu

dnes som bola v automate na cerstve surove mlieko,uz som si aj dala za pohar..moc ho lubim 😵 ,ale je kaloricke,ale raz za cas....ked inokedy pijem odtucnene

vcera som si kupila 400g balenie rybieho file..dala som na panvicu s lyzickou oleja..tolko vody pustilo,az som musela odliat a ked uz to bolo suche,dala som na vahu,ze 150 g 😀 ...a to si chceli aj ostatny zobnut 😀

atya73
11. nov 2011

Ahoj baby....nedá mi po dlhej dobe nezapojiť sa, čítam to tu už dlho (asi 2mes) a na základe toho som začala pravidelne jesť v malých dávkach. Vôbec potraviny nevážim, nedodržiavam žiadne ovocné, bielkovinové a podobné dni...proste jem hocičo na čo mám chuť...cca za 1,5mes je dolu asi 6kg (sama sa tomu čudujem)
Dnes ráno pri váhe 65,3kg (výška 166) som bola celá happy (predvlani na vianoce to bolo o 10kg viac) Ešte aj takto po takmer 3 rokoch po pôrode mám viac o 9-10kg ako pred tehotenstvom...Dúfam že to nezakríknem, kedže v mojom veku sa už kilečká lepia jedna radosť...