Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Ahojte baby,tak ja mam dnes posilku za sebou,no kondicka v haji...pri rychlosti co robim na pase inokedy,som mala pulz cez 140...mavam cca 130....tak som spomalila,hodinu som vydrzala 🙂 🙂 ..az ma boky bolia....zajtra pridam trochu strojov.......
dnes mam na nieco nervy,tak mi nechuti jest,ale idem cosi dzobnut..aby som si nepohorsila 😀 😢 😠
inak varite tu niekto v pare?ja si zacnem,len musim si zadovazit daky nastroj na to..klasicky parny hrniec nechcem kupovat,a to hlinikove na spodok hrnca nemam.......a sitko neviem,to asi neni dobry napad...
ahojte.... ja som počas tehotenstva chudla a až po čase som priberala, takže keď som išla rodiť mala som to čo asi v 3ťom mesiaci tehotenstva ... tam som nechala cca 6 kg ... ale ja som strašne pribrala až postupne po pôrode, a ja ani netuším ani ako ... doma mi moc nechutí papať, ale sem tam to sladké a slané to bude asi v tom ... no nič uvidíme ... musím s tým niečo začať robiť ale ja netuším čo a ako :(
@simona77 ahoj,hlavne musis zacat pravidelne jest-5-6 x denne..malicke porcie,zdrave veci..vynechat sladke,pecivo len na ranajky...veeela pit...v tom je cely figel 🙂
tak ja som si uz aj zadovazila ten parak na knedle...
http://www.azm.sk/eshop/index.php?main_page=pro...
a mam tam polozenu rybu a brokolicu..vyzera to fajnovo...som zvedava,ako to bude chutit..hlavne,ze vitaminy sa nevyplavia do vody 🙂 🙂 🙂
baby,tak ja hlasim,dnes v posilovni 1,5 hod na bez. pase. 🙂 🙂 .potom zopar strojov....a vobec nie som unavena...parada,tesim sa...snad budem mat aj zajtra taku chut...
vcera som sa dozvedela neprijemnu spravu,velmi ma to vzalo-davno som nemala takyto sok,ze zrela na psychiatriu... 😖 ☹ ..a vaha mi ukazala ze 63,6kg.... ..tu vahu som nestihla vcera dat do pivnice....dufam,ze ta vaha mi ostane 🙂 ...aspon na tyzden
tak bud som schudla cez 1 kg z nervov,alebo normalne,ako treba
ahojte dievcata, tak ja sa hlasim po tyzdnovej dovolenke. strava - katastrofa. este ze sme kazdy den chodili strasne vela. dnes posilka, 45min chodze na beziacom pase. viac som nedala, kedze som asi 30hodin nespala - len dnes rano sme prileteli.
budem kazdy den teraz na beziacom. ani nechcem vidiet vahu do nedele!
ahojte, aj ja sa konecne hlasim, po dlhej pauze... Konecne sme sami s malym a manzelom, k svokrovcom ideme najskor o 3 tyzdne, takze som aj manzela pripravila na zmenu stravy a velmi sa tesi, lebo uz ma tiez dost kadejakych jedal. Takze moja startovacia vaha je 71kg. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Neviem, kolko budem mat pohybu, lebo tie tri tyzdne budem marodovat a nemozem sa pohnut z domu. Doma mam len fit loptu. Uvidim, co sa da robit. 😖
Prosim, poradte, co mam robit z hovadzieho masa??? 😕
@zahadka ahoj moja, posielam ti link na cvicenia na fitlopte : http://www.sportujeme.sk/cviky-na-fitlopte/
hadam tam nieco najdes 😎 juj na 71 ti to vyskocilo? mozno si len zavodnena, nie? neboj, pojde to dole, hlavne nech prva 6tka svieti! 🙂 super je, ze aj manzel ta podporuje, vo dvojici to ide vzdy lahsie 🙂 ja som najprv pred muzom nepriznavala, ze nejako menim stravu, ale hihi aj tak to zbadal 😎 a teraz ma strasne podporuje. a tento tyzden som si dopriala na dovolenke aj snickersku - moja slabost a muz sa na mna dival, ze co mi je, ze ved hentake sprostosti som uz nejedavala. no hned ma po nej presla chut... 😠 ale zozrala som ju aj tak 😝 😝 😝 😝
od dnes som zacala nanovo, takze dnesok zatial super: ranajky a desiata vzdy jedna activia jogurt, teraz obed polievka a trochu cestovin so zeleninou. dnes este dam dalsi jogurt a vecer rybku so salatom. a beziaci. vcera len 45min, dnes dam hodku a pol, ako @lubikan, snad vydrzim 🙂 🙂 🙂
@lubikan wow tak tvoja vaha je mega zavidenia hodna!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 super super! aj ked trapenie neprospieva, ale vahu mas super. hadam sa z toho skoro dostanes a trapenie prejde. drzim palce! ayle cvicenie v tom pomaha, aspon mne.
@zahadka ahoj,neboj,budes v klude a ono to pojde a bude sa ti aj lahsie pripravovat jedla...fit lopta je perfektna..ja niekedy na nej len tak hopsam,citim ako mi pracuju svaly..........dobre je,ked si na nu sadnes a pomaly sa spustas dopredu...super na zadok a stehna..a este ked si pritom aj na nu lahinas.....alebo si na nu lahnes spodnou castou brucha,stehnami ,nohy vystrete a rukami sa opres o zem...potom sa snazis kolena na tej lopte pokrcit...cim budes nakoniec s vypucenym zadkom na nej klacat rukami opreta o zem...je to super cvik na rovnovahu,brucho,hornu cast tela...
@zuzanecka17 ....zatial papam ok,dnes som cvicit nebola,zajtra mam vybavovanie,tak cvicit pojdem v piatok zase...na vahe som nestala ...ale miery mam stale rovnake...moja nalada je zlepsena, 🙂 ..kazdy problem trva 3 dni 😅
Ahojte baby takze od pondelku som zacala aj ja snazim sa formou delenej stravy stym ze uz po 6 nejem... Vychodzia vaha az 76kg ☹ Dufam ze pojde aspon 5kg dole a potom mozem byt opat tehu 😉 Tak sa drzte.
@lubikan pekna vaha a kolko merias??? To sa mi tolko nepodari ale aspon nieco dufam... 😉
dnes mi to nedalo a rano som sa postavila na vahu a ja som bola asi naozaj zavodnena, lebo mi ukazala 70,0kg 😎 😎 😎 Dodalo mi to sily a pokracujem nadalej. Manzelovi strava chuti, takze nemusim varit dvojmo a ani trojmo pre maleho, tomu sa tiez vzdy nieco ujde 🙂
@zahadka no vidis 🙂 🙂 🙂 to vzdy potesi! ja som sa tiez rano chcela na v 🙂 hu postavit, ale nakoniec som to ustrazila a vazim sa az v nedelu. uz sa stravujem dobre. az na to, ze vcera vecer som zrala keksiky 😖 nevadiiii 😅 😅 😅
@martinkaa299 bože na tej fotke ako keby som seba videla 😅
@martinkaa299 ahoj..prosim ta kde si nasla tuto sutaz?? hladam na internete no nechce mi to najst....dakujem...
je to caspopis dieta tu je link na fb
@macekovam http://www.facebook.com/pages/Diéta/12933901710...
ahojte dievcata, ako sa vam dnes zatial dari?
@zahadka ako pokracujes v strave? muzovi stale chuti? 🙂
@zuzanecka17 ahoj, no paradne sa dari, dnes som mala tvaroh a kusok chlebu, ako desiatu som dojedla po malom broskynovu vyzivu, na obed mam pecene sampinony so salatom, olovrant este vymyslim a vecera uhorka, manzelikovi veeeelmiii chuti 😎 a konecne sa citi lepsie 🙂
Ty sa pochval ako pokracujes
@zahadka no supeeeer 🙂 ja tiez fajn, len sladkeho sa akosi pomaly zbavujem, aj vcera som si dala kinder bueno 😎 ale po hodine na beziacom 😅 tak v pohode. ale inak fajn, len malo pijem, musim sa nutit. v nedelu sa vazim, tak hadam nebude viac, ako pred 2 tyznami - to som mala 68,9. tak mam trochu bobky z toho 🙄 🙄 🙄
@zuzanecka17 neboj, pojde dole vaha, hlavne cm aby isli dole 😉 A s tym pitim... nut sa a o chvilu si zvyknes a ked nevypijes svoju "davku" tak budes aj smadna 😀
@zahadka cm si ja nemeriam, to som povedala ze sa zmeriam, ked budem mat 65kil 😀 😀 😀 😀 teraz by som sa len vydesila 😀 😀 😀
@zuzanecka17 by si sa cudovala, kebyze sa na zaciatku zmerias a potom premeriavas, vies aka radost, ked ti ukaze minus 10 cm??? 😎 perfektny pocit 😎 😎 😎

@janicca ja odporúčam, ak sa páči prvý týždeň objednať knihu, potom sú už jedla iné, pestrejšie, prvý týždeň je na rozbehnutie trávenia a hlavne tie jedlá sú naozaj výborné, cviklový šalát je geniálny,tým sa pchá aj môj muž 😀 😀 , teraz som dojedla moje cestoviny s kalerábom, presne ako fliačiky s kapustou, mňam 😀