Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
dievcata,tak ja sa hlasim,cely tyzden som bola doma s malou,dieta nic moc,ani posilka nebola,do toho bolave zuby 😠 😠 mam + 1 kg....malo vody vypitej,vikend bol "slivovickovy"...tak zacinam odznova ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@martinkaa299 a si nejak posilovala nohy? 😀
ja aj po dovolenke a návšteve rodičov-čo je mimochodom diétny zabijak -0,5 kg, tak som sa tešila 🙂
Inak som zabudla povedať že som samozrejme ako inak bola cez víkend u svokry a zožrala som 7 šišiek ,normálne som sa neovládala,,,lebo mám mať mrchu tak asi preto 😠 😠
Po mesačnom meraní len -2 cm pás inak všetko zostalo ako minulý mesiac.
@ellysa praveze si myslim ze to mam vsetko tak vyrovnane v cviceni.. tak to vooobec nechapem 😢
@martinkaa299 možno si naozaj trochu zle merala, to spadne, neboj 😉 , ja som si dnes dala sveter, čo som asi mesiac nemala a celkom na mne plandal-dobrý pocit 😀
raz za čas to nezabije hádam , zasa sa na to stravovanie nemôžeme pozerať ako na trest, malá zhrešenie nie často je podľa mňa OK
Môžem sa spýtať, ak budem denne cvičiť hodinu zumbu a 5-krát denne papkať čo treba, schudnem rýchlejšie, alebo ako? Alebo mať ešte pridať polhodinu na orbitreku, či??? Asi mi už začína zašibávať xixixi ale keď ja teóriu ovládam, horšie je to s praxou, ibaže tentokrát by som to chcela dokázať... ☹ 😉
baby ja neovládam ani teóriu 🙂 poraďte mi aspoň základné tipy ale už musím čosi so sebou robiť.Zatiaľ sa snažím obmedzovať sladké asi 2 týždeň a budúci začínam cvičiť.Ale vôbec netuším ako na to.Som po 2 sekcii a neviem či môžem cvičiť brušáky a tak poraďte čo viete prosím
a čo zvyšok dňa to pečivo ?
ahojte, pridam sa k vam aj ja. Teoriu o chudnuti ovladam odpredu - odzadu... ale prax je hrozna ....po porode som 12tt, po sekcii, doktorka povedala ze jazva je OK, ze mozem zacat... tak som zacala. Po porode som schudla vsetko az na dve kg, potom prisli vianoce a pribrala som 4kg... Do maja by som chcela dat dolu 8-9kg. Celkovy plan je tak cca 15kg. Viem, ze je z coho chudnut, ale dietami sa zatial nemozem trapit - stale kojim, aj ked dokrmujem UM.
... minuly tyzden 2.2.som sa pomerala, odvazila ... a hroza ... zacala som orbitrek - no ale kondicka nikde, vydrzala som na prvy krat 12min - na najlahsom stupni... tri dni po sebe pilatest - 20min, nejake brusaky, vcera som bola na zumbe.... a dnes som kupila nutelu - no a samozrjeme som si dala, pizzu na veceru... takze jedlo zatial som nedokazala upravit - to bude asi najvacsi problem...,

@martinkaa299 - tie stehná sa mi zdá dosť,,ale tak všetko je možnéééé 😀 super !!!!