icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

katkav
25. okt 2010

@adky ja ked som mala 22 rokov ☹ nevadi, nic nie je stratene, hlavna vec, ze s tym nieco robime...19 ani 20 uz nebudem mat, ale vyzerat mladsie vdaka stratenym kilam este mozem 😉 inak idem piect chlebik, v tescu ho predavaju v sacku, viaczrnny alebo aj celozrnny, oba su mnam 😉

vejula
25. okt 2010

inač gratulujem všetkym čo ste dali čosi dole

@yennn ty to valiiiš počuvaj... 😉

yennn
25. okt 2010

@moon1979 -0.7 vobec nie je malo, blahozelam, snad sa to nastartovalo a uz to pekne pôjde dole 🙂 Ved uz mas dolu 1 kilo 😀

yennn
25. okt 2010

@vejula ved to je nadhera! Uz mas dolu 2 kila, za 3 tyzdne, parada. Pri tvojej vahe je to perfektne ! 😀 😀 😀

yennn
25. okt 2010

@vejula minuly tyzden som schudla "len" 0.6 a mala som problem s vyprazdnovanim, takze teraz som dohnala aj to, co bolo minuly tyzden v crevach 😉

adky
25. okt 2010

@katkav presne tak,kila nenormalne pridavaju roky na vzhlade,ja chcem tiez vyzerat pekne a mladsie ako teraz,a som rada ze pre to aj nieco konecne robim,ved som sa nemohla obzierat cely zivot,ktovie ako by to potom dopadlo 😀

adky
25. okt 2010

@vejula gratulujeeeeem 😀

yennn
25. okt 2010

@adky a kedy (a kam) sa stahujete? Vies ze som dnes rano na teba myslela? Som si dala dokopy ze byvas s mamou, a sestrou? Je s vami aj priatel tvoj?

yennn
25. okt 2010

@katkav tak to si sa strafila, vyzerat vdaka schudnutym kilam mladsie 🙂
U mna to naozaj plati!

katusradus
25. okt 2010

@yennn zdravím všetkých váha 87,7 nič moc 😒ale nepribrala som - to je hlavné!

adky
25. okt 2010

@yennn este sa nestahujeme,ale od noveho roka dostane priatel zmluvu (teraz je len na dohodu) v praci a podame ziadost o najomny byt od mesta......hypoteku brat nechceme-kto by to platil 😀 - tak nam ostava len ten najomny byt. Mohli by sme ist aj do rodinneho domu na dedinku k jeho rodicom,dom je velky a priestoru je tam ovela viac ako tu kde sme terazv 3 izbovom byte so setrami a mamkou,ale ked uz sa mam stahovat-tak sa chcem osamostatnit a mat vlastnu domacnost.....
Teraz mame jednu vacsiu izbu s balkonou,ja mala a priatel,ale predsa to nie je ono-chcem mat svoje 😎

yennn
25. okt 2010

@katusradus aj to je nieco! Plus, ako vravis, nepribrala si. Tak ber to ako zaciatok, ze sa to konecne pohlo a ver ze sa ti uz bude darit, ked sa do toho poriadne pustis 🙂

yennn
25. okt 2010

@adky no jasne, svoje je svoje. A byvat so svokrou, akokolvek sa mozte mat radi, nie je to prave orechove (ci uz byvate u vas, a teda tvoj priatel byva so svokrou, alebo by ste byvali u jeho rodicov) 🙂
Drzim palce az vam to vyjde. A ked podate ziadost - ako rychlo vam ho pridelia? Resp. aka je sanca?

adky
25. okt 2010

@yennn sanca? Blba.....u nas sa zrebuje kazdy mesiac zo vsetkych zaujemcov :(

marthuska
25. okt 2010

@yennn dobre ranko, hlasim prirastok 0,5kg, cize 85 kg. 😢 gratulujem vam dievcence vsetkym, ste super 😀 a tie co maju rovnaku vahu alebo plus, hlasime a prisahame, ze buduci pondelok to bude ine 😀

yennn
25. okt 2010

@adky aha ☹ a asi tych zaujemcov nie je malo, co? ☹

adky
25. okt 2010

@yennn som niekde citala ze okolo 300 ale stavaju nove byty 😎

michele11
25. okt 2010

Ahojte baby, dlho som tu nebola, ale naskytla sa moznost vypadnut z domu, sice len pracovne, ale potesi. Mam za sebou tyzden obzerstva vo Francuzsku a sranda je, ze som schudla za ten cas pol kila!!!!! Taka som so sebou spokojna, odporucam vsetkym 😀 😀 😀 . Ale nemam sancu vas docitat, tak mi niektora zhrnte, co sa dialo, prosim...

katusradus
25. okt 2010

@yennn dik za povzbudenie,ale ja sa snažím 😵

yennn
25. okt 2010

Dufam ze ma pan doktor nezazaluje, ved je to pre dobru vec, a pravdivo udavam zdroj informacii:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PREČO SA TO NEMÁ PREHÁŇAŤ S PITNÝM REŽIMOM?
(www.akv.sk MUDr. Igor Bukovsky, Phd. )

"Ak pracujete na slniečku, nie je problém vypiť napríklad aj 10 litrov vody bez nežiadúcich vedľajších účinkov. Lenže pri štandardnom výdaji tekutiny (potením, močením atď.) určite neodporúčam vypiť podobné množstvá. Extrémny príjem čistej vody, t.z. od 4 litrov vyššie, znamená jednoducho to, že čím viac vypijete, tým horšie, pretože nadmerný príjem tekutín môže spôsobiť narušenie vnútorného prostredia organizmu tým, že dochádza k nežiaducemu zriedeniu plazmy na jednej strane a na druhej strane k zvýšenému vylučovaniu minerálnych látok. "
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

yennn
25. okt 2010

@michele11 takze vazis 86.5 ? Mam ti to nejako alikvotne rozdelit do oboch tyzdnov?
No a zhrnutie - myslim si ze vacsina z nas ide uspesne za svojim cielom. Niektore babulky maju trosku krizu, ale verim ze sa to este da dokopy. No a pridalo sa zopar dievcat, odkedy si tu nebola.... Staci? 😉

yennn
25. okt 2010

@katusradus teda nie si si vedoma ziadnej svoje "dietnej" chyby?

yennn
25. okt 2010

@adky aha, tak 300 nie je malo, tak potom este otazka na mieste, kolko je tych bytov...
Inac ja som ani nevedela, ze to este existuje, mozno v BA uz ani nie...

yennn
25. okt 2010

@adky inac na grafe ti to takmer ani nevidno 😝

yennn
25. okt 2010

@michele11 - Ty uz pracujes?
inac, vo francuzsku sa takto obzieraju vsetci, a predsa su stihli. Takze, toť živé potvrdenie pravidla -
KU CHUDNUTIU SA TREBA PREJESŤ 😀

lilithka26
autor
25. okt 2010

hellou babulky. Tak sice oneskorene ale predsa sa k vám pridávam. moje miery:
nad prsiamy: 97
cez prsia: 110
pod prsiamy: 88
pás (merala som v naužšej časti 😅 , tak mi poradila krajčírka): 93
cez pupok: 104
v najširšej časti brucha: 111
boky: 111
stehno: 63
lýtko:40 kotník: 24
rameno: 36
predlaktie: 28
výška: 164 cm váha: 81 kg
vysnívaná do Silváča: 70 kg
toť komplexné meranie, tak ma meral osobný tréner keď som predtým začínala cvičiť, poskytne to lepší prehlad o chudnutí, bo napr. prsia u žien dosť skresluju. A tiež ramená, lýtka kotník, môžu prezradit že časť váhy tvorí zadržiavanie vody atď. píšem to sem tak trochu aj pre seba
@yennn zapíš z toho len čo potrebuješ
Držím nám palce, na Silvestra mám už vyhliadnuté úúúúplne úžasné šaty 😉

yennn
25. okt 2010

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWW ! Babyyyyyyyyyyyy, zakladatelka temy je späť ! 😀

@lilithka26 vitaj, uz ta mam aj zapisanu, uz nam neujdes 😀
Inac, nechcem ta demotivovat ale do silvestra ostava 10 tyzdnov, a ty chces schudnut 11 kil. Si si toho vedoma? 😎
Velmi si ma potesila svojim prichodom.

missy97231
25. okt 2010

@yennn ahojte. posielam dnesnu vahu... 62,9kg... 😒 nevadi... nabuduce snad bude lepsie.

yennn
25. okt 2010

@missy97231 nevadi, stale je to ubytok -2.1 za 3 tyzdne! Bola by skoda to zahodit 🙂

yennn
25. okt 2010

Dievcence vidim ze tento tyzden bola asi zla karma na chudnutie.... ☹
Kto dnes rano pisal ze najblizsie dva tyzdne sa bude dobre chudnut??? 😝 Treba tomu verit a zadrapit sa do toho zubami-nechtami. 🙂 Nezahodme to, co sme uz schudli doteraz. Neblaznite, ved ked sa spolocne schudnute cislo za tyzden dostane na nulu, tak tie co schudli nam tu urobia vzburu 😀 😀 😀 😀