Problém s chudnutim
Baby Poraďte mi prosim ako schudnúť bez hlúposti ako sú nápoje, kapsule alebo proteínova dieťa..
suhlasim s tym ze 20% je pohyb a 80% je strava...aspom teda u mna...denne sa kocikame 4 hodiny...dve doobeda, dve poobede (aby som neklamala, tak niekedy uz poobede nejdeme, lebo sem tam treba doma upratat, takze len 2 hod) a to tlacim polske hebedo 12kg + maly ma 10kg ... a kedze som neschudla ani deko a zaroven neupravila stravu (okrem toho ze nejem pecivo) je to jasne...tu stravu budem muset rozumne obmedzit, casom by sme chceli dalsie babo...a teda ja mam co zhadzovat :(
@jajka2407 poviem ti, ze aj ja som si kedysi myslela, ze dlhymi prechadzkami s kocikom schudnem, ale teraz ked chodim do fitka, viem ze takto sa schudnut neda, lebo s kocikom nejdes dostatocne rychlo, aby si mala tep, pri ktorom sa spaluje
mam 4 hodiny kardia tyzdenne, a zo mna leje, a pri kocikovani som sa nikdy ani nespotila
takze to chudnutie kocikovanim, je len taky mytus, rovnako ako pohyb pri detoch
@liz_lemon ... veru...s tym mozem suhlasit...ale ja som teraz v stadiu minimalnej kondicky...my mame vsade kopce, takze ked kocikujem s kamoskou tak som normalne zadychana...ale evidentne to nestaci...fakt aspom 2x do tyzdna do fitka alebo aspom zumba a mala by som jest s malym, lebo on papa pekne pravidelne, len ja sa pri nom najest nejako nestiham 🙂
Ono je aj rozdiel ci mate viac svalovej hmoty alebo menej. Ja som vyuzila kedysi daaavno sluzby v zdravotnom centre, na meranie podielu tuku. U mna je celkova stavba tela ina rozumej urastena, s velkym podielom svalstva cize mne ta hora spalovala tuky ucinnejsie. Moj priblem bol ze v svaloch som mala popretkavany tuk z nekonecnych diet a hladoviek, riesila som to pravidelnym papanim 5-6x za den 3x do tyzdna fitko ale nerobila som kardio len silove lebo akykolvek kardio pohyb neznasam 😂
@tiper24 brucho je tiez moj "kriz" cize tam len a len s vlastnou vahou, skor viac opakovani ako so zavazim. Ked som sa uz zacala venovat tomu viac, myslim celkovo fitku, ked som uz bola schopna potrapit aj to brucho zistila som ze som tehu. A kedze niesom profi bala som sa ze ublizim babu tak som s tym sekla. Ale uz sa tesim na druhe kolo po porode, planujem este 10-12 kil zhodit
Uf zeny ale nakladate. Moj nazor. ... ....... ja nejem pecivo co mi dost pomohlo si myslim. Nie preto ze nemozem ale akosi som si odvykla a nechyba mi. Mam len jedno dieta aspon zatial a 175 a 57-58 kg. Niekedy aj menej. Viac som nemala. Nechodim cvicit. Mam akcnu dcerku spolu skaceme a tancujeme. Som ucitelka na prvom stupni v specialnej triede plnej romov. A tak si na telesnej zabeham spolu s detmi zaskacem. Nemam problem robit to co oni ako motivacia. Ide o pohyb a pravidelnu stravu ale aj o genetiku. Zenicky prosim vas nenakladajte slusna otazka si ziada slusnu odpoved
@tiper24 ked ti chyba tak si ho daj, ranajky chlebik so sunkou mozes pridat syr, zeleninku, alebo vajco a nebudes mat zbytocne chute.
Samozrejme v rozumnom mnozstve nie pecen chleba 😂
"Dieta"je zla uz len preto lebo si umelo zakazujes vela a potom raz prasknu nervy a zozeries pol chladnicky al nie celu 😂 aapon ja som bola vzdy taka
Nerozumiem tomu, ako môže nejaká žena pri malom dieťati pribrať .. veď stále je čo robiť, treba lietať okolo atď...a dobrý spôsob, ale samozrejme neprajem, je silná migréna

@deti95060810 Ty o kom píšeš?! Prečítaj si čo píšem. Ty "medveď".....Ja mám tak ďaleko od medveďa ako ty k odborníčke aby si tu mohla dávať rady ako schudnúť....
Ešte raz - a čítaj pomaly - aby si aj ty pochopila - ja sa hýbem! Svoju postavu som si "odmakala" a stále cvičím.... A btw. ani mne nikto neverí a dokonca ani vek.... 🙂 A to sa nepotrebujem vychvaľovať ako niekto po 4 pôrodoch... 😂Takže si nájdi niekoho iného. Pekný deň.