Recenzie na seminár Denisy Sihlovcovej: Varovanie pred nebezpečenstvom
Ahojte,
Moja mamina bola teraz cez víkend na seminári na chudnutie u pani Denisi Sihlovcovej a rada by som sa k nej vyjadrila, pretože je to jedna nebezpečná žena, ktorá zarába ťažké prachy na hlúposti a nevedomosti ludí s nadváhou a obezitou, ktorí nemajú vedomosti o zdravej strave a sama ich nahovárala aby informácie ktoré sa tam dozvedia nevraveli vonku okoliu - aby pani Denisa mohla naďalej zarábať a ničit zdravie a metabolizmy aj vašim známym.. ;)
Na dvojdňovom seminári o jej zázračnom chudnutí sa dozviete nasledovné: že máte konzumovať maximálne 1100 kilokalorií denne a neprijímať absolútne žiadne tuky, oboje po dobu troch mesiacov ( pokial sa niekto vyzná v zdravom životnom štýle tak vie, že toto zničí a spomalí každý jeden metabolizmus, hormóny, človek príde o svalstvo, atď atď! Je to velmi nebezpečné a nezodpovedné a táto osoba je jeden zakomplexovaný človek ktorý zarába na hlúposti druhých! Chvalabohu že som tam nebola Deniska, lebo ak to teraz náhodou čítaš, hanbi sa aj s Polákovou a mali by ste ist sediet alebo byt trestne stíhané za širenie nebezpečných a zdraviu škodlivých dezinformácii. Potom ste jej dali každej do knižočky ktoré ste tam s radostou predávali aj nejaký extremny spalovač tukov, tak aby toho nebolo málo, kedže vaše telo nebude mať po mesiacoch hladovania ani silu starať sa správne a poriadne o fungovanie vašich orgánou, tak to máte zaklincovať spalovačom tukou aby vas už uplne že drblo o zem! 🙂 je mi luto tych 250 nevedomych ludi ktori ju tie dva dni počúvali a uverili týmto bludom. Dúfam, že tento príspevok uvidí dostatoo ludí a nenechá sa odrbať. Ludia, nebudte blbí, toto nieje chudnutie! Ak chcete zdravo chudnút musíte prijimat viac ako je vás bazálny metabolizmus inak vam bude telo vynechávať, to je ten základný minimum ktoré vaše aj každe jedno telo potrebuje na správne fungovanie. A tuky sú po bielkovinách to najpodstatnejšie, čo do svojho tela dávame. Tie ktoré nevedia nič o makrách, hodte to do google alebo chatgpt a vzéávajte sa, prosim neverte takymto anorektickym nespokojnym kravam ktore na vas chcu iba zarobit a znicit vam zdravie.
Skvelá ukážka toho ako niektoré úpravy pridávajú vek - podľa Obch. registra bude mať v máji 39 rokov, ale tipovala by som jej o dosť vyšší vek.
@anonym_40cadc Má 39.Ockova princezná to vždy bola.Odtiaĺ sa sypali peniaze. Vždy sa líčila prehnane, na hlave natupírovaná a netozčesateĺná guča.Okolo seba hlúčik obdivovateliek a vždy sa páčila chalanom.Tak prečo by o sebe pochybovala.
Kto chce raz takto vyzerať ako ona tak si to kúpi 😄 tuky sú dôležité pre človeka. Pod 1400 kalórií je to nebezpečné. Z čoho má telo fungovať? Čudujem sa ze vôbec vládze žiť keď ma taky príjem hmm,, nie naozaj možno to bola pekná baba ale na tej tvári vidno ze je sama kyselina botox plastika atď, to nie je vzor ženy ako by som chcela niekedy vyzerať.
@anonym_c786a9 mama vravela ze okolo 200€
@livia234234 čo na takom seminári ešte ponúkajú?však takéto info sú bežne dostupné na internete a netreba za to toľko platiť.
Ja nechcem byt zla, ale co cakate od zeny, co da na IG fotky s 20 filtrami? Dnes na mna toto vyskocilo a neverila som! Prva foto je jej upravena a druha je zaber z videa bez filtra….. som zo ZA a viem ako realne vyzera, stretavam ju.
Jej program na chudnutie nepoznam, ale toto o jej autenticite vypoveda dost…
@anonym_c786a9 ty brdo to je takýto rozdiel?? OMG :O Ivanka Christová , darmo že má kilá navyše je to kráásna žena prekrásna by som povedala dokonca🙂
@edinka126 Christová je ešte z éry,keď bola v kurze prirodzená krása.Tá nezmizne ani vekom.
@anonym_cb9066 nie ona vravela na seminari ze prijima okoo 2000 ale tie co vhcu schudnut maju byt 1100, krava 🙏
@anonym_e97cec bolo to teraz zo soboty na nedelu, bola tam moja mama keby som tam bola ja vyplachnem jej zaludok pred vsetkymi za tie bludy
@livia234234 to bol ten seminár myslím v Senci aj s Adrianou Polakovou?
Ja som sa jej normalne zlakla, som myslela, ze ma dosla strasit ta Barbie, co so. Jej v roku 92 vydrapala vlasy do takejto podoby 😂😂😂🙈🙈🙈 Ak sa toto stane po prijme 1000kcal denn bez tukov, tak si idem otvorit cokoladu
Jej program na chudnutie nepoznam, ale toto o jej autenticite vypoveda dost…
@anonym_c786a9 preboha ,neviem ktorá foto je horšia či ten filter či tá reálna .
čudujem sa aj Polákovej (teda Kneissl), že sa dá nahovoriť na takúto propagácu. Vždy som ju mala za normálnu, nuž, ale asi zmením názor.
@btus Polákovej asi tiež dobre preplo. Kedysi normálna baba a teraz afektuje, žena dokonalosti.No je tam toho, vydala sa do Rakúska. Nie je prvá ani posledná
@esther100 toto je dôkaz toho, ako ľudstvo osprostelo.
@anonym_c1e6e7 cvičí?? Ja nevidím žiadne svaly
Strašný zjav😨
@rozculena ona je samý sval, nemá hádam ani gram tuku. Ale ona vyzerá tak choro, anorekticky, priam ako odpudzujúca výstraha. Nejdem kritizovať krásu, každý z nás nejak vyzerá. Ale to, čo ona so sebou dorobila a ako vyzerá je dôkaz toho, že to nemôže mať v hlave v poriadku
Akurát som kukla to video. Jedno sa jej musí nechať.Na nič sa nehrá,takto milo a nasladlo sa vždy s každým bavila. Nebola ten typ,že som hviezda a chovám sa povýšenecky voči druhým.
@anonym_c786a9 je ešte škaredšia,ako som si myslela😨
@anonym_c1e6e7 Ročník 1987
@anonym_1b93f5 vyzerá ako obživnutá múmia
@anonym_1b93f5 akože ona nemusí byť zlá povahou,ale prepnutá je určite
@anonym_1b93f5 akože ona nemusí byť zlá povahou,ale prepnutá je určite
@rozculena práveže prepnutá asi nie je, keď dokázala oblbnúť toľko ľudí 🙂
Každý kto si od takejto osoby niečo kúpi nemá všetko v hlave pohromade. Takým budeš zbytočne vysvetľovať.
Kriste, som sa zlakla, uz len tie opisy, ze vysoka skola chudnutia a neurolingvisticke programovanie mysle a psychiky 🤭
A Polakova teda normalna nie je a ani nebola, tak priserne afektovana falosna zenska 😒
@livia234234 vsetky tieto "seminare" su len čistý kecy ako odrbat ludi o peniaze, v dnešnej dobe si mozes precitat radsej niečo na internete alebo v knižke a nie pocuvat akusi "celebritu" co trepe blbosti, ale ludia su sprosti a budu to platit🙄
@livia234234 Nezvyknem ludi skatulkovat,ale uz ked ju zacala propagovat Polakova,tak som si dala tu namahu pozriet,co je to za osobu. A teda ostala som sklamana,ze Adriana Polakova naletela a navyse verbuje svojich priaznivcov k tejto kreature. U mna aj Polakova skoncila. Takto ludom vymyvat mozgy.
Preco nosi tu parochnu, neviete?

Baby, aka je prosim cena toho seminaru?
@anonym_c786a9 mama vravela ze okolo 200€