icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

Strana
z101
ratatooy
7. apr 2014

@modrofuzik11 když budeš jíst zprávně mužeš jist uplne normalne večer a hubnout ty tělo hladovíš a nepustí nic,ja mam večeři kolem 19:30hod a mam ji stejnou jako oběd

meleri
7. apr 2014

ahoj, tak ted vikend probehl v pohode, snazila jsem se hybat a taky jist vic ovoce a trochu jsem zhubla, tak uvidim, jak to pujde dal....kazdopadne do leta to urcite dam ty posledni kila...
a v lekarne se na to neco sehnat neda?

luci78p
autor
10. apr 2014

@meleri určite je vela pripravkov, ktore ti pomozu schudnut , samozrejme s kombinaciou zdravej sravy , vyvazenej a cvicenia, nefunguje to tak, ze zhltnem pilulku, dam si slaninu a sadnem na gauč a chudnem, mne napr.pomohol L-carnitin, ale skor na vydrz , ked som bola unavena , vydrzala som viac v posilke aj na pase, inak som skor zastancom natur a bio 😀 tiez mas v tom vselijake ine latky, neviem , uz by som asi nechcela

luci78p
autor
10. apr 2014

@ratatooy ja tiež večeriam kludne aj o 21:00 ked viem ze nejdem spat pre polnocou

ratatooy
10. apr 2014

@luci78p no jasny to bys mela jinak hlad

meleri
10. apr 2014

@luci78p dik, no treba vcera jsem mela:

snidane musli
svacina cerealni houska
obed: tacos s kari a masem a zeleninou
svacina: jabko
vecere: ovesne vlocky s mlikem a bananem

dneska jsem mela
snidane musli
svacina zadna
obed maso s cuketou paprikou a ryze
zmrzlina
na veceri si dam asi zas ty vlocky.

do toho mam menzes tak mam radost ze to pujde trosku dolu....

luci78p
autor
10. apr 2014

dnesna strava - ranajky, desiata, obed, olovrant, večera a druhá večera ešte
naozaj nehladujem

luci78p
autor
11. apr 2014

som si piekla banánové sušienky a chlebík 😵 😵 😵

luci78p
autor
11. apr 2014

food dnes 😀 😀 😀

veru1808
22. apr 2014

Pěkný článek o jojo efektu a jak se mu bránit http://www.atraktivni.cz/clanek/a-jojo-efekt-ne...

gabriellka
23. apr 2014

@luci78p vááážne mňamky sem dávaš, super... len ma inšpirujte ženy, pridám sa k vám...kedže som tehu, tak si teraz doprajem všetko sladké a nezdravé, ale už ked vidím tie fotky tak sa teším ako sa budem stravovať ked bude krpček na svete 🙂
to máš obyčajnú ryžu so zeleninou ten druhý deň na obed? a ten prvý máš pečivko aj ráno aj na desiatu? a cestoviny si robíš nejaké špaldové, alebo obyč?
@meleri vločky a ovocie asi radšej ráno, resp. doobeda, nie? 😕

luci78p
autor
23. apr 2014

rýža je pololúpana natur bio , ano pečivo ráno aj desiata, ako kedy. cestoviny semolinové, dnes som kupila akurat celozrnny kuskus a ryžové rezance, skúsim obmeniť, kuskus som si uz aj dala dnes s tuniakom a rajčinkami. 😉

dolly3
25. apr 2014

@luci78p ahoj len letmo som si pozrela tvoje prispevky a páčia sa mi 🙂

luci78p
autor
25. apr 2014

@dolly3 Ďakujem 😵

luci78p
autor
6. máj 2014

pitný režim 😵 😵 😵
ja som si minerálku v obchode nekúpila uz asi 2 roky , este drahého odvyknúť 😀

luci78p
autor
13. máj 2014

pre inšpi, desiata - celozrnny toust, avokadova natierka, sunka, pomarancova stava

dadka246
15. máj 2014

Baby co hovorite na tieto knihy? Oplati sa ich kupovat? Jídlo jako životní styl a Superjídelníček od Petr Havlicek, Petra Lamschova.

ficksacha
15. máj 2014

@meleri Neviem, neviem, ci zrovna ovsaky su dobra volba na veceru?

lalinka323
15. máj 2014

baby!!!no povedzte vy ci le mne sa to stava,,vecne koliesko,,,co cez tyzden vybeham,,co si odpustim a comu oddolam,,,to vsetko za sobotu nedelu vzdy dobehnem och,,,alebo naj v pondelok...uz som zufala a stracam vsetku motivaciu :(((

lalinka323
15. máj 2014

@ficksacha no ovsene vlocky na veceru urcite nie...ak tak na ranajky desiatu su fajn,,ked sa hybeme

repkaz
24. jún 2014

Dievcata, ktore nekojite a nie ste "dva v jednom" 🙂....a snazite sa schudnut, mozem zohnat uspesne spalovace tukov... Botanical slimming soft gel...urcite poznate koli dobremu menu 🙂...kto ma zaujem, piste IP 🙂

gabriellka
9. nov 2014

@luci78p ako si na tom aktuálne? papáš zdravo?

matkakovacova
22. aug 2015
Používateľ matkakovacova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od matkakovacova.

Mne sa páčil tento článok: http://www.mojavyziva.sk/jojo-efekt-ako-sa-mu-vyhnut/
- jednoducho nejde o diétu, treba žiť zdravo dlhodobo. Vtedy bude aj výsledok dlhoodbí. 🙂

zabuulka
23. jan 2016

Ak by mal niekto zaujem sa pridať do nášho klubu v Leviciach, je vítaný 🙂 Ide o to, že nedržíme dietu, ale meníme svoj životný štýl na zdravší a aktívnejší 🙂

jessicai
2. máj 2020

@miskap2111 pekne si to napísala. Máš veľmi dobre názory a rady. Drž sa. 👍

miskap2111
3. máj 2020

@jessicai ďakujem!

Strana
z101