icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

llluckaaa
26. nov 2012

@pavla2424 Tu stránku taky znám a používám. Je super, že si tam člověk najde to své, co ho baví. Já zkoušela hlavně step aerobic 🙂

mimikyky
26. nov 2012

@pavla2424
aj ja mám túto stránku obľúbenú medzi takými podobnými 😉

mimikyky
26. nov 2012

dnešný obed - kurací špíz v jogurtovej omáčke 😉 ... podávané s ryžou

luci78p
autor
26. nov 2012

@mimikyky čím to je poliate - smotanou?a čo to tam máš ponapichované???? 😀 😀 😀 😀

luci78p
autor
26. nov 2012

dnes vo fitku super,ten nový nápojik od nutrendu je super,ma riadne nabudí.......kardio a v posilke som zničila nohy a chrbát......ale cítim sa geniálne, kočky,mám problém s raňajkami - kolko toho zjete?ja som za 2 hodiny hladná ako vlk,proste rožok s neakou nátierkou a ovocie mám málo,ja neviem,potrebovala by som riadnu bombu,žeby som si dala raňajky tak o 7:00-8:00, potom okolo 10:30 neaké ovocie,alebo kúsok syra,jogurt,alebo tak a obed okolo 12:30.žeby som do toho obeda nebola hladná.....

miskap2111
26. nov 2012

@luci78p ja to tak robím- raňajky cca 8.00, desiata 10.00-10.30, obed okolo 12.30. Potom olovrant okolo 15.00 a večera cca 18.00. Mne ale na raňajky až tak veľmi nechutí- jem ich, lebo musím. Ale na desiatu mám vždy chuť- vǎcsinou si dávam ovocie a biely jogurt.

pavla2424
26. nov 2012

@llluckaaa Taky dobrý 🙂 Ty její videa jsou fakt super. Kolikrát se k tomu vrátím, když něčemu nerozumím nebo si to chci zopáknout. Sama bych se k tomu těžko dotlačila a ani nevím jaký cviky bych třeba měla dělat. Hanychová je super ženská!!! 😀 Dneska mi ale nejedou ty její stránky 😒 Je tady někdo komu to jede???

pavla2424
26. nov 2012

@mimikyky Můžeš tady prosím hodit recept s postupem? Předem moc děkujiiii 🙂

llluckaaa
26. nov 2012

@pavla2424 Hanychová? Já myslela, že se bavíme o Kynychové 😀 Mně se ty její videa líbí, že jsou kratší a dá se to pěkně nakombinovat a zacvičit si, na co člověk má chuť. Takto jsem hubla hlavně po prvním porodu. Ráno jsem vstávala v 6 (dítě vstávalo kolem sedmé), pustila si hejbejse a ráno se pořádně zahřála a nabudila na celý den. Teď jsem ráda, když děti vstanou po šesté a já se na vstávání v 5 kvůli cvičení určitě nedokopu 😝

mimikyky
26. nov 2012

@luci78p jogurtom 😉
k tým raňajkám: ja som zistila, že dlhšie vydržím po tých ovsákových palacinkách, a najdlhšie po proteinových 😉
inak kľudne desiatujem maximálne 2,5hodiny po raňajkách 😀

@pavla2424
na špajlu som napichala striedavo -kuracie prsia na kocky... žltú a oranžovú papriku (červenýú nemali 😠 ) pór, šampiňony... dám do silokonového pekáčika, trošku posolím, a zalejem bielym jogurtom zriedeným trochou 10%smotany na varenie.... a šup do rúry ........... a podávam s ryžou 😉
v pôvodnom recepte -od Dr.Havlíčka je cibuľa nie pór, a ešte aj baklažán)

mimikyky
26. nov 2012

@luci78p aký nápoj? prezraď 😉 vyskúšam, ja rada robím pokusy 😀 ja si dávam ráno spaľovač, a pred cvičením karnitín... a popíjam ionťák

luci78p
autor
26. nov 2012

@mimikyky poslala som ip - na tie proteinove palacinky si už dávala receptík?

mimikyky
26. nov 2012

@luci78p ďakujééém 😉 do tých ide ale proteinový drink- prášok, ale to ty asi máš...
1porcia:
1/2 šálky ovsené vločky
1 káv.lyžička drvené ľanové semienko
1 odmerka proteinový prášok
2 bielky
1/2 ľálky cottage
zmiešame v mixéry a na 3min dáme do chladničky...

luci78p
autor
26. nov 2012

@mimikyky to aj ten cottage sa tam zmieša????a dávaš navrch neaké ovocie?nemám,ale kúpim vo fitku - ja to moc domov nevláčim,nech mm nezazerá 😀 😀 😀 😀 😀 ked potrebujem kúpim 😀

mimikyky
27. nov 2012

@luci78p ten cottage ide do cesta, všetko sa zmixuje...
ja si ich spravím na malej teflonke, na ne si dám ovocie a orechy 😉 😉 ak nemám doma žiadne čerstvé, v mrazáku mám černice, a kúpenú zmes drobného ovocia čučoriedky,ríbezle,maliny,jahody... rozmrazím v mikroške kým robím palacinky, a potom ich dám na chvíľku prehriať na panvicu 😉 prípadne môžeš poliať javorovým sirupom
má to veľa bielkovín

luci78p
autor
27. nov 2012

@mimikyky musím vyskúšať 🙂 dik za receptík

luci78p
autor
27. nov 2012

včerajiší obed - karfiolové placky - moc nechutili a dnešné raňajočky - lievančeky s jogurtom a džemom a lieskovcami a jeden s jogurtom, medíkom a banánom - aj ten bol mňamky 😀 😀 😀 😀 na desiatu plánujem grep, obedík špagetky,a potom neviem 🙂 .... vy čo dnes varíte kočky????

mimikyky
27. nov 2012

@luci78p ja mám dnes obed ešte zo včera 😀

luci78p
autor
27. nov 2012

@mimikyky ja som ten včerajší vyhodila 🙂))))))

luci78p
autor
27. nov 2012

tak dnes som sa pofotila s webkou, je to horšie ako som si myslela 😀 😀 😀 😀 tak tu je jedna z tých hrozných fotiek - ako neviem ako som potom vyzerala,keď som mala o 10kg viaaaaac 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 tak tento pupok musí ísť do leta dole 😝 😝 😝 😝 😝 😝

luci78p
autor
27. nov 2012

a ešte jedna - táto má asi väčšiu výpovednú hodnotu 😝 😝 😝 😝

mimikyky
27. nov 2012

@luci78p tak to bruško je síce trošku väčšie, ale dáš ho do leta určite dole 😉 😉 ideš na to dobre, takže to zmákneš 😉
v tichodti ti závidím tie stehná... ja mám raz také široké 😢

mimikyky
27. nov 2012

@luci78p podľa druhej foto --si asi typ jablko, však? neboj, bruško zmizne 😉 ja sa fotím v piatok-sobotu, po mesiaci... síce som necvičila pre chorobu, ale nech mám ďaľšie foto do série 😉 aj meranie ma čaká 😖

luci78p
autor
27. nov 2012

@mimikyky no ja mám zas problém s tým bruchom 😝 😝 😝 😝 zadok by som aj prijala okrúhlejši 😀 asi si ich dám vytlačiť a pripnem ich na chladničku 😀

luci78p
autor
27. nov 2012

@mimikyky jabko jak vyšité 😀 😀 😀 😀 😀

luci78p
autor
27. nov 2012

@mimikyky a chystám sa aj na to meranie.....fúúúha, ono si stále myslíš,že to nie je také zlé,ale potom sa cítiš,jak keby si dostala kladivom po hlave 😀 😀 😀 😀 😀 ale je to dobrá motivácia makať

mimikyky
27. nov 2012

@luci78p je dobré mať každý mesiac nové foto a miery, tak najlepšie človek vidí, či makal, či sa len flákal... keď je vidieť zmenšujúcu sa slninku, tak to motivuje na ďaľší mesiac... a keď ju nevidieť, tak asi ešte viac 😀

mimikyky
27. nov 2012

idem si ja veru dať kardio 😝

miskap2111
27. nov 2012

@luci78p inak aj ja som typ jablko - z brucha vždy schudnem až naposledy. A zadok sa mi vyformoval behom. Pred tým som ho mávala vždy až príliš plochý a teraz má konečne aký taký tvar. 😀

mimikyky
27. nov 2012

@miskap2111
@luci78p
ja som hruška 😖