icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

luci78p
autor
28. nov 2012

@mimikyky dobré ránko 😵 no,ja by som tiež pospala,len u nás sa neštrajkuje 😀 😀 😀 😀 aj tak musím nachystať papanie a za hoďku do práce 😝 😝 😝 😝 😝 nech je už sobota,budem spať aspoň do desiatej 😀 😀 😀 😀 inak som sa ťa chcela spýtať,keď sa teda meriaš raz za mesiac,koľko to tak robí v cm,keď všetko ide ako má?????

mimikyky
28. nov 2012

@luci78p napr minulý mesiac :-1ruka, -3paža, -6brucho, -4boky, -2stehna,-1,5lýtko. a - 3kg podľa merania tuku to bol čistý úbytok len z tuku..... to bolo za oktober, za dodržiavanie tak na 70-80%.... tento mesiac to nebude tak, keďže som necvičila poriadne...

miskap2111
28. nov 2012

@luci78p @mimikyky Baby, inak niekto hodil v inej diskusii (v Norbim) dobru kalkulačku na prepočítavanie množstva kalórii, bielkovín, tukov, sacharidov. Uz som videla aj ine kalkulačky, ale táto je fakt šikovná. Hned som si aj vypocítala môj predpokladaný denny príjem a je to fajn.

miskap2111
28. nov 2012

Ešte tu je ten link, aby ste ho nehľadali http://www.chudnutie-ako.sk/potraviny/energetic...

luci78p
autor
28. nov 2012

@mimikyky no tak to som zvedavá,koľko mne ubudne..... 😝 😝 😝 😝 -6 brucho,to by som aj ja chcela 😀 😀 😀 😀 😀 škoda,že som sa nepomerala hneď na začiatku - v nedeľu som už mohla mať prvé výsledky 😕 😕 😕

luci78p
autor
28. nov 2012

@miskap2111 super,škoda že musím isť,cez víkend to kuknem 😵 😵 😵 😵

mimikyky
28. nov 2012

@miskap2111 tú stránku poznám, aj kalkulačku, ted aj všelijaké iné, ja mám vypísaný zoznam jedla s hodnotami, a keď počítam, tak v tom zošite pekne ručne stručne 😀
a držíš sa aj nejakej hodnoty kalorii, a pomeru živín?

@luci78p neboj, ubudne 😉

llluckaaa
28. nov 2012

A holky, znáte toto? Tam si můžete propočítat celý den a zdrojová data jsou ověřená odborníky 😉
http://www.nutriservis.cz/cs/jidelnicek/o-nutri...

mimikyky
28. nov 2012

@llluckaaa túto veru nepoznám, idem preštudovať 😉

miskap2111
28. nov 2012

@mimikyky stránku poznám tiež veľmi dobre, ale tú kalkulačku som akosi prehliadla. Ja sa riadim klasikou - príjem cca okolo 7000kj (cez týždeň). Sacharidov do 150.

pavla2424
28. nov 2012

@mimikyky a tu knihu od dr. Havlíčka jsi kde sehnala? Můžeš mi prosím napsat celý název té knížky? Mockrát děkujiiii 🙂

llluckaaa
28. nov 2012

@luci78p No jo, už je to tu zas, on (ona) si pořád nedá pokoj 😝

mimikyky
28. nov 2012

@pavla2424 Jídlo jako životní styl ....... Lamschová Petra, Havlíček Petr už dávno som ju kúpila v kníhkupectve,
je už aj II. ale tú ešte nemám

dnika2
28. nov 2012

@mimikyky ahoj tusim recp t dnes idem robit od teba masko v jorte aspaldovej muke ze? 😀 ja som cez brucho dala dole 3cm po 17dnoch a na vahe mam dole 3,5kila

mimikyky
28. nov 2012

@dnika2 to bol myslím od @luci78p 😉
a pekne si dala veru dole

llluckaaa
28. nov 2012

@helenka2000 😀 To působí opravdu důvěryhodně 😀 Stránka byla vytvořená včera, tvoje registrace taky a odkazy opět v několika diskuzích o hubnutí 😝 Šupej si zaplatit profil profesionála a už nám to sem znovu nedávej 😝

lubica69
28. nov 2012

Ahojte herečky
Ktože sa to tu zapája registrovaný november 2012???
Nerozmýšlali ste o súkromke???

lubica69
28. nov 2012

@mimikyky a ty moja čo tak smutne?Veď neboj doliečime sa a šup sa na to Dobehneme zmeškané

sylvar
28. nov 2012

já hlídám na kaloricketabulky.cz, 4000 KJ denně, nastavíte si, kolik chcete mít cílovou váhu a ono vám to doporučí přísu KJ...těch 4000 jsem si nastavila sama, je to celkem málo...ale přepískla jsem max. o 200KJ

lubica69
28. nov 2012

aha už som sa dopátrala kto resp čo je LIDA 😀 😀 😀

mimikyky
28. nov 2012

@llluckaaa
@lubica69
no, zase nám tu chcela robiť šarapatu...ale my sa nedáme 😝
súkromka? kľudne 😉

mimikyky
28. nov 2012

@lubica69 mne sa to ani nechce pátrať, o čom tá lida vlastne je

lubica69
28. nov 2012

@mimikyky a ja som rozmýšlala aký nezvaný hosť sa sem votrel a to LIDA 😀 😀 😀

mimikyky
28. nov 2012

@lubica69 ahá,,,a ja že si to nebodaj aj študovala 😝

lubica69
28. nov 2012

@mimikyky ne stačilo kuk ten odkaz čo tá dotyčná nechala a tak ako rýchlo som ho otvorila tak ešte rýchlejšie zavrela 😀 😀 😀

lubica69
28. nov 2012

@mimikyky aleeeeeeeeeee čosi Na také somariny nemám čas 😎

dnika2
28. nov 2012

@mimikyky jaj jasne som sa pomylila 😀 😀

mimikyky
28. nov 2012

@dnika2 potom daj vedieť, aké bolo... aj ja nad ním rozmýšľam

dnika2
28. nov 2012

@lubica69 dnes idem robit tie rezne s jogurtom a spaldovou mukou a inak baby dnes ma napadlo ze si urobim tuniakovu natierku 😀

llluckaaa
28. nov 2012

Chválím adminy 😵 Smázli vnucovače tabletek do čvrt hodiny po mém nahlášení 🙂