Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
tak sa musím pochváliť, 4 týždne za mnou - 4,2 kg - škoda že neviem či to nie je aj zo svalov 😝 😝 😝 ale tak dúfam,že nie,ono ten prvý mesiac je to vždy najviac,keď začínam,potom už menej,tak si dávam cieľ na ďalší mesiac -2,1 kg (to by som sa dostala na 75kg.nooooo,idú vianoce,silvester,tak neviem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jééééj,ale som sa s malou dušičkou postavila na váhu ráno 😀
@mimikyky merala som sa len tento týždeň,takže to zhodnotím až za mesiac,škoda,že ma to skôr nenapadlo - aj tie foto,čo som minule nahadzovala 😝 😝 😝 😝 teraz chcem dať na 3 dni prestávku od cvičenia,sa cítim akási unavená aj svaly ma stále bolia,asi potrebujem zregenerovať,ale v stredu si dám zasa riadnu makačku 😀 😀 😀
baby staci mi na opbed poriadna porcia hovadzej polievky?ci? 😖
ahoj, tak mám 58 kg...ale dám si ten přísun KJ podle toho, co mi doporučuje program, tj. 5000KJ 😉
akurát som dovarila kuracie prsia na zeleninke - na spôsob sviečkovej a ešte dokončujem celozrnné knedlíčky - si chystám na zajtra do práce 🙂 🙂 🙂 😉 vyzerá to chutne 😉 😉 😉 😉
@cumin Raději té debaty necháme, očividně není přínosná pro žádnou z nás 😉 Ono psané slovo kolikrát vyzní úplně jinak než je myšleno.
Naložila jsem si maso a zítra se chystám na šunku. Docela se bojím toho, jak se mi povede 1,5 hodiny udržovat teplotu cca 80 stupňů 😒 Koupila jsem si kvůli tomu i teploměr na zavařování 🙂
@dnika2 Já dnes budu dojíždět zbytky z víkendu - guláš s těstovinama. Ale je to docela diení 😉 Ta z Lidlu mi taky chutná a je super, ale když já bych prostě chtěla šunku bez těch přídavných látek na obarvení a prodloužení trvanlivosti, abych ji mohla dávat i dětem 😅 Oni když vidí šunku, tak se můžou zbláznit 🙂
Šunka už je ve vodní lázni, takže tak za dvě hodinky budu hlásit výsledky 😀
@luci78p Já se držela nakonec tohoto postupu https://www.modrykonik.cz/katalog/firma/luthien.... Se šunkovarem bys to měla o dost jednodušší, trošku mi dělalo problém do obalu maso natlačit, abych tam neměla díry 🙂

@llluckaaa to me prece nemusis vysvetlovat, ne? nechapu kam smerujes
@mimikyky no pri stagnaci vahy neni nutny takovy drastarny, vetsinou staci trochu prenastavit ziviny, ja jsem si rikala, ze pri takovym stravovani bych byla uplne nepouzitelna, nevymyslela bych ani jak se jmenuju 😀