icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

luci78p
autor
8. nov 2012

@luci78p ešte ma zrušia že propagujem svoj fotoblok !!!!!!! POZOR !!!!!!!! 😀 😀 😀 😀

janiella1206
8. nov 2012

Zeny poradte mi ako sa mam prestat napchavat🙂

luci78p
autor
8. nov 2012

@janiella1206 a prečo sa napchavaš 😀 😀 😀 😀 hehe,to keby nám niekto povedal 😀 😀 😀 😀 a kedy ješ najviac - večer???

janiella1206
8. nov 2012

@luci78p Lebo som zavysla a hlavne zacnem ked maly a manzel zaspia a hlavne pri telke...

luci78p
autor
8. nov 2012

@janiella1206 možno cez deň ješ málo a večer ťa to dobehne 😀 😀 😀 a prečo nejdeš radšej spať s nimi?

janiella1206
8. nov 2012

ani neviem nemozem tolko spat sa mi nechceja si pospim cez den s malym a vecer pozeram telku 🙂
@luci78p

luci78p
autor
8. nov 2012

@janiella1206 no a aj tam je chybička,ked cez den niečo zješ,pospíš s malym sa to hned ukladá .... jééééj,keby som ja nemusela chodiť do práce,to by sa mi všetko lahšie dodržiavalo 😵 skús poriadne raňajky,desiatu,výdatný obed,ked malí spí si zacvič a potom menší olovrantík a lahkú večeru...isto nebudeš hladná 😵 😵 😵

janiella1206
8. nov 2012

@luci78p vyskusam ,ale najprv by som musela zacat varit lahke jedla...

luci78p
autor
8. nov 2012

@janiella1206 no ja varím osobitne pre seba a osobitne pre mm a ešte niekedy zvlášť aj pre malú 😵 ja si robím väčšinou kuracinku,to je obedík za pol hoďky 😵 kukni moje receptíky kludne,budem ich ešte rozširovať,mám tam aj pár takych dietnejšich jedál 😲

janiella1206
8. nov 2012

@luci78p super idem pozriet ja uz fakt neviem ani co varit...

luci78p
autor
8. nov 2012

@janiella1206 nooo,tiež furt zhánam dačo nové 😀

sisanka
9. nov 2012

@luci78p odkial si ked do cadce to mas 15min autom? lebo ja tiez 😀

mimikyky
9. nov 2012

@luci78p
@zabka60
fíííha, ale ste sa rozpísali, idem dočítať 😉

luci78p
autor
9. nov 2012

@mimikyky jjo,kukni 😀

mimikyky
9. nov 2012

@luci78p dvomi ušami počúvam, a jedným okom pozerám chudých a tlstých na prime, a idem vás študovať 😀

zabka60
9. nov 2012

bre ranko ...tak vcera sme sa s kamoskou dohodli,ze o 2 tyzdne zacneme zas chodit cvicit,tak sa modlim,aby si to nerozmyslela a uz aby sme zas zacali,je mi to treba a moc 😝 ..kukam na vahu a som o nejake to kilo lahsia...skace mi to hore dole hore dole 😝 asi to je tym,ze cikam a cikam hadam ide ten bordel zo mna voooon 😝

evka3231
Odpoveď bola odstránená
lubica69
9. nov 2012

Ahojte kočenky
Tak aké zdary máte dnes za sebou???

lubica69
9. nov 2012

@evka3231 to je teda od témy!

zabka60
9. nov 2012

@lubica69 Ahooj,ja teraz premyslam,co som vlastne jedla 😅 ale o par dni ideme konecne zas do posilky,tak sa tesim a dufam,ze nam to vydrzi co najdlhsie 😉 ..ty sa pochval

lubica69
10. nov 2012

@zabka60 my sme boli dnes celá rodinka prvý krát na baby plávaní tak aspoň trošku pohybuuu 🙂

veverka83
10. nov 2012

Ahojky kočky, tak jestli můžu, tak se k vám ráda přidám 😉 Já sem se odhodlala ve čtvrtek, změnila sem jídelníček a každý večer cvičím podle Jillians Michaels.Takže už celé tři dny 😀 😀 Ne vážně to chci vydržet, Měřím168cm avážím 77 kg 😝 😝 😝 😝 Tak doufám, že mě tu budete dobře hecovat 😉 😉 Jen se bojím,že vás nebudu stíhat dočítat 😒 😒

luci78p
autor
11. nov 2012

@veverka83 tak držím palčeky, a čo to je vlastne za cvičenie 😀 kočky to tu stále spomínajú .....

sisanka
11. nov 2012

@veverka83 a ako si zmenila jedalnicek? 🙂

mimikyky
11. nov 2012

@zabka60
@veverka83
@luci78p
@sisanka
@lubica69
ahojte kočky 😉
ja som mala včera voľný deň, jedla som aj trošku nezdravo, lebo občas treba telo šokovať, aby zase pekne makalo 😀
potom nemám také príšerné pažravé chute a hriešne úmysly výmysly 😀 😀 ... momentálne som nastavená v režime -3až4kg mesačne, popri rozumnej strave a pravidelnom cvičení strácam tuk a formujem postavu

dnes mám za sebou už stacionár a zdravé raňajky 😉

sisanka
11. nov 2012

@mimikyky a ako sa stravujes?lebo to je moj najvacsi problem 😀

veverka83
11. nov 2012

@luci78p

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

má tam víc videí 😉

@sisanka No hlavně sem začala jíst 5x denně, snídaně bud ovesné vločky s ovocem,nebo tmavé pečivo+ třeba gervais, nebo jogurt+Bebe(není to asi to pravé, ale asi lepší než škvarková pomazánka 😉 ) , sváča=nějaké ovoce, oběd-no nevařím si zvášt, takže si dám malou porci a k tomu hromadu zeleniny, sváča,jogurt nebo kefír a večeře - Menší krajíc tmavého chleba, šunka a kooopec zeleniny k tomu.Vynechala jsem milovanou čokoládku 😔 😔 ale zatím mi moc nechybí 😉

sisanka
11. nov 2012

@veverka83 jooooj ja som jedavala 5krat denne, a potom som zacala co 4hodky a nejako tie kila dole nejdu a rozmyslam ci sa k tomu vratit len mam v tom nejako zmatok, v tom mojom stravovani 😠 a ako dlho sa uz takto stravujes a kila idu ako dole? 🙂

veverka83
11. nov 2012

@sisanka No jak sem psala, od čtvrtka 😀 Ale před těhu sem to taky tak dělala a kila šla krásně, jenže pak ty těhuchutě 😒 😒 No teď k tomu cvičím,tak snad se zadaří

sisanka
11. nov 2012

@veverka83 ahaaa som si nevsimla...no ja musim nieco tiez robit s tou stravou lebo vsade len citam a rozmyslam ako na to idem ja 😀 mne sa zatial vzdy osvedcila na kila len dieta ale aj to nie dlhodobo 😒