icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

dnika2
5. dec 2012

@luci78p hm nvm skusim daco vymysliet a ryby ake jes?ja len zatial som mala losos odradzaju ma kosti co nema este kosti okrem pangasia toho nechcem

luci78p
autor
5. dec 2012

@dnika2 tuniaka a pstruha...pangasa už tiež nechcem 😀 😀 😀 😀

lubica69
6. dec 2012

Ahojteee
Ďakujem za rady čo sa večere týka,že žiadne sacharidy Budem na to myslieť
Včera som bola na love v Tescu takže lososík už pekne čaká v chladničke na tepelnú prípravu 😝
Ale kupovala som nakoniec čerstvého nie toho vákuovo baleného po 9 eur kilo 😀

lubica69
6. dec 2012

jaj a na večer včera bola zeleninková polievočka čo som malej robila výživu z nej a ostalo aj na dnes

lubica69
6. dec 2012

@luci78p tie tyčinky vyzerajú bohovsky dobreeeeeeeeeeee

lubica69
6. dec 2012

@luci78p @dnika2 aj ja mám 77 a výšku 169 Ale začínala som na 79 a pred tým 82 😢

luci78p
autor
6. dec 2012

@lubica69 tak hlavne,že to ide smerom nadol 😀 😀 😀

dnika2
6. dec 2012

@lubica69 supeer aza kolko si dala dole tych 5 kil?ja mama dole 4 kila za 3tyzdne ale som sa nevazila uz tyzden a ja som bola tiez v tescu u nas nemali ani cerstveho ani mrazeneho ☹

fatima30
6. dec 2012

@luci78p

aho zaujali ma tie tvoje celzrnne tycinky hodis mi link?dakujem

a pekneho mikulasa vsetkym dajte si sladke aspon dnes do 12 to spalite,prave som dojedla margotku 😀 😀 😀 😀
ale uz sladke dnes nie☹((((

mimikyky
6. dec 2012

@luci78p ako vždy super foto 😉 a tie tyčinky sú úúúžasné 😀 😀

@dnika2
@lubica69
ja budem mať dnes lososíka, mňam, už sa vytešujem

lubica69
6. dec 2012

@dnika2 no to bol maximum čo som mala tých 82 Ale je to nejaký ten čas Teraz po tehu som mala 72 ale dala som si mirenu hormonálne vnútromaternicové teliesko a ani neviem ako +7 kg 😢 Chudnúť som teraz začínala na 79 kg

lubica69
6. dec 2012

@mimikyky ak dnes losos deň 😀 😀 😝

dnika2
6. dec 2012

@lubica69 ja mam na obed spaldove cestopviny s tuniakom azelenonou nic ine ma nenapadlo a na vecer si dam nejake salatik len s tofu

lubica69
6. dec 2012

@dnika2 ja som mala o 12 polievku O 15 bude losos a o 18 tiež len šalátik nejaký 😀

dnika2
6. dec 2012

@lubica69 tak super konecne mam pocit ze tie kila aj zhodim vzdy som chudla bez pohybu a to bola chyba velka teraz si to bez pohybu uz neviem predstavit zajtra pojdem cvicit a aj na squash 😀 ja chodim 3-4klrat do tyzdna a ty?

misulee
Odpoveď bola odstránená
dnika2
6. dec 2012

@lubica69 tak zmena na obed mam tagliatelle s pestom,paradajkou,mozzarelou,rukolou na vrch parmezan dam si 100gramov 😝

luci78p
autor
6. dec 2012

@fatima30 http://varecha.pravda.sk/recepty/celozrnne-gris... - ja som nemala sušené kvasnice,tak som dala čerstvé 😀 - inak margotka je iná kalorická bomba - mala si veľkú,alebo malú??? 😀 😀 😀
@mimikyky ďakujem za pochvalu 😀 😀 😀 heeeeeh mi rastie ego 😀 😀 😀 😀 😀 ja dnes obedík rajčinová s parmezánom a tými tyčinkami
@misulee idem hned kuknúť link 😵

mimikyky
6. dec 2012

@misulee aj ja tam dosť často nakúkam 😀

sylvar
6. dec 2012

@luci78p šup receptík na tyčky!

luci78p
autor
6. dec 2012

@sylvar trošku vyššie je link o poschodie 😀 😀 😀 😀 pre fatima30 😵

dnika2
6. dec 2012

@luci78p co mas na veceru?ja tuniaka pucim do seba 1celoz.chlebom a mama nervy klucesom stratila☹

luci78p
autor
6. dec 2012

@dnika2 ja som už zožrala piroh lekvárový a muffin ,tiež mám nervy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tento týždeň z diéty nič nebude 😝 😝 😝 😀 😀 😀 😀 😀

mimikyky
6. dec 2012

@luci78p
@dnika2
pridávam sa do klubu, aj ja mám nervy 😀

dnika2
6. dec 2012

@luci78p ja som dnes mala kesu v cokolade horkej a 2 male rafaela takze celkom ok

luci78p
autor
6. dec 2012

@dnika2
@mimikyky ja aj 3 kocky 3-bitky ,koliesko disca a 2 banány v čokoláde-tyčinky a granko hrnček,nech už tie posrané krámy dostanem,bo ma porazííííí,zjem aj chlapa svojho

saurer
6. dec 2012

Ahojky holky, nevím, jestli je to rada, ale já žádné diety nikdy nedržela...jednou jsem měla akupunkturní jehly zapíchnuté v uších a u toho byla úprava stravy...měli jsme to celá rodina a efekt byl rychlý...jen pak jsme si to, až na naši švagrovou, neudrželi špatným jídelníčkem....mám nadváhu, ale nijak extra to neřeším....ale kvůli gyn. problémům jsem musela přestat sladit a jíst sladké a za měsíc a půl mám dole 4 kila. tak asi to jde 🙂 jo a na sladké už vůbec nemám chuť a to jsem předtím jedla pamlsky každý den 🙂

mimikyky
6. dec 2012

@luci78p ja už som pred chvíľou dostala 😀 a to sa ráno chystáme na víkend do Tatier 😝

sylvar
6. dec 2012

@luci78p děkuju 😉 😀 😵

luci78p
autor
6. dec 2012

@mimikyky nooo,smola ... 😝 😵