Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
@iconka vela 😀 tak 15kg, mozno aj 20kg (radsej som sa teraz po sviatkoch nevazila) 😀 😀 😀 stravovala som sa pravidelne, kazde 3hodky a to sa mi zatial najviac osvedcilo tak chcem v tom pokracovat a samozrejme cvicit, len neviem kedy sa do cvicenia znova nakopem kedze som asi 3tyzdne necvicila, len na prechadzky som chodila 😠
@iconka moj muž sa tiež nestravuje so mnou,ale kludne navarím pre dvoch,ale ked vyjde varenie nanho,tak sa snaži a urobí mi to dietnejšie,napriklad mi odoberie z omáčky ešte pred zahustenim,alebo mi rezeň neobalí a tak 😵
@susik77 20kg je dooooooosť 🙂
@iconka vobec nemusíš jesť nizkotučné, inak ja by som zasa nezjedla ochutený 😀
@sbosorka ja sa tiež snažím chystať dopredu,mám blbú prácu,ale v marci končím a minimálne pol roka budem doma,tak to bude super,budem mocť pravidelne cvičiť a jesť,to budú pekné výsledky 😵
@zulfizar ja mám skôr pocit,že máš rozhodený metabolizmus a priberáš aj z mála,kočky,neuberajte si z jedla,ja som to pochopila až minulý rok,hlad nie je cesta k dlhodobej štíhlosti
ja si dám kludne syr aj plnotučný,samozrejme,menej ako by som si dala nizkotučného
raňajky by mali byť 30min najneskôr hodku po prebudení.. a je dobré jesť častejšie a menšie porcie ako sa 3x za deň napratať 😝 každé 2,5 až 3hodky 😉 a posledné, niečo malé 2hodky pred spaním
@iconka musli tyčinky z obchodu a všelijaké cerealie sú dosť sladké tak pozor na to,inak ja kupujem musli tyčinky iba vo fitku,tie z obchodu sú o ničom a papám iba na raňajky alebo desiatu!!!!!!!
@iconka tak jesť by sa malo tak každe tri hodky,a pred spaním tak 3 hodiny,lebo ked pojdes spat o pol noci,večera o 18.00 by bola málo
ale nás tu pribudlo po novom roku 😀 😀 😀 😀 tak ja sa hlásim zo 76,6 kg - pomeriam a odfotím do večera 😀 ale myslím,že mám tak 77,lebo som mala teraz pár dní takých rozhodených ani som vodu nepila,s mm sme sa konečne udobrili ako tak po piatich dnoch tichej domácnosti,tak možem začať......
@mimikyky arašidové maslo fakt nemám rada 😀 😀 😀 😀 😀 😀 asi mu musím dať ešte jednu šancu 😀 ja som raňajkovala špaldové lievance s jahodovým dzemom,vlašské orechy a šalka polot.mlieka - síce až o 10:50 - som si dnes pospala
baby pridavam sa idem na to :D
@luci78p no ved presne som to minule citala o tych musli tycinkach, ze je to bordel a same cukry a pod., tak ja uz fakt neviem, ale asi ich teda nezaradim vobec. Spavat chodim relativne skoro kazdy den pred 22hou, kedze mam len rannu a moc dlho hore nevydrzim, chcela som mat posledne jedlo o 18tej.
@luci78p no mas tolerantneho chlapa, moj mi vcera povedal, ze neveri, ze mi to vydrzi, ale ze mi samozrejme bude fandit, ale cerealie a pod. jest nemieni 😒 co uz s nim
A som rada, ze nizkotucne netreba, lebo neverim nicomu co je light a pod., vsade som na to pocula a citala kritiku od odbornikov, takze tym smerom nepojdem
prave som bola na obede a dala som si Del.Str.- bravcove medailonky (na prirodno) so zeleninovym salatom, bola k tomu aj cibulka, ale tu som si nedala, lebo ta bola smazena a dost mastna, malo to podla udajov na jedalnom listku len okolo 1000kJ, taketo mozem?
@luci78p - ke mas malo casu, mozes si dat na desiatu musli tycinku s 1 ks mierne sladkeho ovocia ako mandarinka, pomaranc, jablko atd. a zapit poharom vody. Z musli tyciniek si kupujem: Tesco : Cereo ovocne bez jogurtu, bez cokolady - ma 118 kcal, Fit fruit - to je taka v oplatke ovocna - ma okolo 90 kcal, alebo Fit musli - ma 120 kcal.
Ak mas cas, tak si urob ovocny salat z 3 ks ovocia - ja si tak robim krabicky do prace 😉
@kaktusik dnes som spravila tú sviečkovú, ale z morčacieho mäsa 😀 ja som si dala trošku s cestovinkami
@iconka večer už potom stačí ako "posledná večera" 😀 len nejaká bielkovinka, kúsok tvrdého syra, bielko so zeleninou, acidko...
@luci78p no, vrhla som sa na to, už ma neodradia ani puboši 😠 som dnes naložilaobed sebe, malému a mladšej, a tí dvaja lenivci čumeli ako puci, že im som nezohriala 😀
ráno som sa vybrala s mladšou do Lidlu.. nechala som mm auto, nechcelo sa mi viezť ho o 5tej do roboty 😝 tak sme sa vybrali na autobus, ale ďaleko sme nedošli, mladá mi na zástavke skolabovala 😠 s tako pani sme ju kriesili, a samozko šli sme domov... som nas..lebo som chcela ísť kuk tie športové podprsenky, od dnes ich majú a kopu iného.. takže zase nič 😢
@susik77 doma sa budem snazit hlavne kuracie, ale toto je v zavodnej jedalni, tak si moc nenavyberam, ale chodim na obedy skor malo, len dnes tu mam len pomaranc a jogurt, to som si dala na ranajky a desiatu, tak preto som sla, aby som hned v prvy den nevymeskala obed. Zajra chcem ist na D.S. ma byt Morcacie sote s porom a kukuricou + salat 🙂 . A chude masko to bolo, ziadna mastnota. Ja celkovo mastne jem malokedy, napr. vysmazane rezne ozaj nemusim....

Baby ak by ste sa nejaká chceli odhodlať chodiť behávať, ja som zo žiaru a navzájom by sme sa podporovali 🙂 Vedela by som poradiť dobre v oblasti stravovania, nič finančne náročné..