Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
😉 :D krámy som aj ja včera dostala, ale môžu mi skočiť na hrb :D svine, ale minulý mesiac som tiež na tom tak bola ja ešte k tomu fajčím takž mna sa to drží dlhšie a lieky do papule nedám :D radšej sa budem celý den nadžgávať zázvorom a cesnakom to by muselo byť fakt strašne zle aby som si dala niečo z lekárne a tabletky ako ibalgin to už vôbec nie, minulý rok som si dala 4x nalgezin v roku ale to už bolo aj na mna vela takže ináč tak čo dom dá :D za to manžel opačne, ani čaj nevypije tak ten len tabletky hltá a v lekárni je po tom ako doma... tak sa lieč
@slunce3 ja tiež nemávam problémy aj s tými liekmi som na tom podobne,to len ked ma bolia zúbky že fest,to mm nechápe,že stonám,že ma bolí brucho a že si nedám tabletku 😀 😀 😀 😀 všetci to žerú jak lentilky,sa potom čudujú,že im nič nezaberá, noooo,akurát mám antikoncepciu,čo ma dosť serie.....ale tak čo už....
nefajčím,ale robím v zafajčenom prostredí(aj to už nie dlho 🙂 ),takže ked ochoriem,mi to trvá dlhšie,kým vyzdraviem
presne ja len ked ma hlava bolí viac ako 10 sekund, potom ma bolí aj celý deň tak okolo 4 ked to neprejde poobede si hodím jednu.. zuby mi nevadia, to mám ináč celkom rada :D no mám divné úchylky čo už somnou
a hej antibračeka ako to volám mám aj ja
No, dievčatá, tak dnes to nejde veľmi podľa predstáv. 😒 Ráno som nevydržala a otvorila narodeninovú študentskú pečať a práve som dojedla posledné kúsky 😲 😲 Ale teším sa, že najbližších 5 mesiacov žiadne oslavy už nebudú 😅
Večer sa chystám na jumping, tak dúfam, že to vyskáčem. No a zajtra idem po dlhom čase na snowboard, tak to hádam prežijem 😝
Ahojteeeee dievčatá
Prepáčte ja nejak nestíham na net v poslednej dobe Som s deťmi sama takže sa od rána nezastavím Už nech začne škôlka 😀 😀 😀
Inak od nového roku sa držím a som rozhodnutá nepoľaviť tento krááát
ahojte aj ja by som sa pridala ale len tak pomalicky zatial sa snazim nejest sladke uvidima ky to budemat ucinok. vlani v lete som drzala delenu stravu ale kedze mmam male dieta bola som nevyspata vycerpana jedno z druhym az som odpadla,manzel mi zakazal diety tak sa snazim od noveho roku vyhybat sa sladkostiam . Uvidim ci pojde nejake to kilecko dolu 🙂 a chcem sa spytat je tu aj niekto s topolcian?
@drakenn vyskuzsam nezda sa mi to az take drasticke 😀
@mimikyky a nedala si tam mliko do cesta neni to tuhe uz som si kupila dnes tvaroh len som vlocky zabudla ale mam na activii tak dam tie 😀 😀 😀
@kosska3003 nie, najprv som 2PL lyžice vločiek rozbila ponorným mixérom, šupla k tomu vajce, a 1/2vaničky tvarohu, mixla som to... robila som ich také menšie, polievkovou lyživou naberala, a boli naozaj super 😉 hlavne plné bielkoviniek
@mimikyky diky zajtra vyskusam
tak ja som sa pred chvíľkou vrátila z posilky 🙂 a je mi fááájn 🙂 popíjam drink a som vyškeraná ako slniečko 😀 ... takto neskoro som ešte v posilke nebola, tak dúfam, že budem vedieť večer zaspať 😀
@iconka hej doobeda (13.00 h). Keď si to dám na raňajky. Ja mám ale ovsennú kašu z Anglicka, vola sa to HOT OAT cereal. Tieto slovenské od EMCA som jedla raz. A ten jeden sáčok mi nestačil a bolo to drahé. Lenže zásoby z Anglicka sa mi míňajú a najbližšie segra príde odtiaľ až v lete. Tak neviem čo budem jesť.
To si robím tak, že na 2 dcl mlieka dám 5-6 lyžičiek kaše a varím - iba chvíľku.
Ty máš tú kašu od EMCA?
@mimikyky tak asi to tam bolo aj prázdne, že? ja som dnes šlapala na piate poschodie 6 kg nákupom a k tomu stiahnutý zadok. uf uf. Schválne som si ten nákup odvážila. Lebo som funela jak pako. A to som chcela svoje pravidlo porušiť, ked mám taký nákup, ale našťastie suseda umývala výťah.
@mimikyky hurá,našla som v jednom stánku takom väčšom ten časák Fitness a ešte mali aj decembrové číslo. Ale sú tam palacinky - ale ja som z toho jeleň. Čo je to vanilkový proteinový prášok? To je tam pri tých palacinkach. Alebo čím to môžem nahradiť.
Aj ty si tu dala recept a to koľko tvarohu je 1/2? Koľko je to gramov. Vieš ja neviem variť. Som sama, tkaže sa tomu vyhýbam ako čert kríža. Preto som taká mimo.
@borkavan supr, som zvedavá, či sa ti bude páčiť... teraz každým dňom vyjde nové číslo 😉
ten prášok, to je proteinový prášok... zarába sa do vody aebo mlieka a v jednom zarobenom drinku je cca 20g bielkovín=záleží od druhu... užíva sa to ako náhrada jedla pri chudnutí, doplnenie potrebnej dennej dávky proteinov, a na regeneráciu svalov a ba bla bla...
1/2 = polovica vaničky tvarohu, ja dávam ten obyč najlacnejší z tesca 😉 (125g) ...... najprv som 2PL lyžice vločiek rozbila ponorným mixérom, šupla k tomu vajce, a 1/2vaničky tvarohu, mixla som to... robila som ich také menšie, polievkovou lyžicou naberala
@sbosorka tak ja okrem toho chorého manžela
@mimikyky a ty ako herečka moja?Už je lepšie?Som na teba cez sviatky myslela či ťa doma poslúchajú 😅 A tú opatrovateľku si nakoniec vzala či nie?A si si teda fičala na hitoch 😀 😀 😀
@belissima85 ahoj vítam ťa tu Pozerám,že máme rovnako starú ratolesť
@slunce3 a to len tak v práci cvičíš? to sa zrazu postavíš a cvičíš? alebo sa aj predtým natiahneš alebo ako? však ja kebyže iba tak začnem výpady, tak si niečo natiahnem. Inak výpady neznášam. ble.
Ja sa v práci zas nabehám. Som učiteľka a máme tri budovy a sú dni, že mám rozvrh v každej budove takže lietam hore dole a ešte keď si niečo zabudnem uf uf. A tých schodov...
@borkavan kupila som zatial na skusku jedno balenie od Emca a jedno od BonaVita, vcera som mala jednu z nich a dnes mam tu druhu a obe su dobre, nevidim v nich rozdiel. Tiez si myslim, ze 2e za tie 4sacky je dost a akurat som premyslala, ze sa pozriem ako sa kasa robi normalne z vlociek a budem to robit tak, ale takto je to pre mna idealne,lebo len hodim do tasky a v robote zalejem, tak ako prave teraz a este som si tam dosypala ovocie a vlasske orechy, co som si vecer nakrajala za misku na dnes na obed.

ale robili sme to ešte dávnejšie ked soch aktívne ako adolescent chodievala na súťaže v atletike :D