icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

slunce3
3. jan 2013

ale robili sme to ešte dávnejšie ked soch aktívne ako adolescent chodievala na súťaže v atletike :D

luci78p
autor
3. jan 2013

@slunce3 ja som ho mala medzi záložkami asi pol roka,ale tiež asi pred mesiacom som sa k nemu dostala,aj link som tu dávala,ja ešte necvičím,chorá som,dusí ma,asi ešte poležím v posteli,ešte aj krámy som dostala no počítam že až v pondelok.a to som sa tešila.....

slunce3
3. jan 2013

😉 :D krámy som aj ja včera dostala, ale môžu mi skočiť na hrb :D svine, ale minulý mesiac som tiež na tom tak bola ja ešte k tomu fajčím takž mna sa to drží dlhšie a lieky do papule nedám :D radšej sa budem celý den nadžgávať zázvorom a cesnakom to by muselo byť fakt strašne zle aby som si dala niečo z lekárne a tabletky ako ibalgin to už vôbec nie, minulý rok som si dala 4x nalgezin v roku ale to už bolo aj na mna vela takže ináč tak čo dom dá :D za to manžel opačne, ani čaj nevypije tak ten len tabletky hltá a v lekárni je po tom ako doma... tak sa lieč

luci78p
autor
3. jan 2013

@mimikyky a verím tomu,že tá 60kg bude vyzerať lepšie ako tá 50kg čo necvičí
aké fajné raňajočky,ananás máš z konzervy,či čerstvý??????

luci78p
autor
3. jan 2013

@slunce3 ja tiež nemávam problémy aj s tými liekmi som na tom podobne,to len ked ma bolia zúbky že fest,to mm nechápe,že stonám,že ma bolí brucho a že si nedám tabletku 😀 😀 😀 😀 všetci to žerú jak lentilky,sa potom čudujú,že im nič nezaberá, noooo,akurát mám antikoncepciu,čo ma dosť serie.....ale tak čo už....
nefajčím,ale robím v zafajčenom prostredí(aj to už nie dlho 🙂 ),takže ked ochoriem,mi to trvá dlhšie,kým vyzdraviem

slunce3
3. jan 2013

presne ja len ked ma hlava bolí viac ako 10 sekund, potom ma bolí aj celý deň tak okolo 4 ked to neprejde poobede si hodím jednu.. zuby mi nevadia, to mám ináč celkom rada :D no mám divné úchylky čo už somnou
a hej antibračeka ako to volám mám aj ja

vichrica
3. jan 2013

No, dievčatá, tak dnes to nejde veľmi podľa predstáv. 😒 Ráno som nevydržala a otvorila narodeninovú študentskú pečať a práve som dojedla posledné kúsky 😲 😲 Ale teším sa, že najbližších 5 mesiacov žiadne oslavy už nebudú 😅
Večer sa chystám na jumping, tak dúfam, že to vyskáčem. No a zajtra idem po dlhom čase na snowboard, tak to hádam prežijem 😝

lubica69
3. jan 2013

Ahojteeeee dievčatá
Prepáčte ja nejak nestíham na net v poslednej dobe Som s deťmi sama takže sa od rána nezastavím Už nech začne škôlka 😀 😀 😀
Inak od nového roku sa držím a som rozhodnutá nepoľaviť tento krááát

belissima85
3. jan 2013

ahojte aj ja by som sa pridala ale len tak pomalicky zatial sa snazim nejest sladke uvidima ky to budemat ucinok. vlani v lete som drzala delenu stravu ale kedze mmam male dieta bola som nevyspata vycerpana jedno z druhym az som odpadla,manzel mi zakazal diety tak sa snazim od noveho roku vyhybat sa sladkostiam . Uvidim ci pojde nejake to kilecko dolu 🙂 a chcem sa spytat je tu aj niekto s topolcian?

belissima85
3. jan 2013

@drakenn vyskuzsam nezda sa mi to az take drasticke 😀

kosska3003
3. jan 2013

@mimikyky a nedala si tam mliko do cesta neni to tuhe uz som si kupila dnes tvaroh len som vlocky zabudla ale mam na activii tak dam tie 😀 😀 😀

mimikyky
3. jan 2013

@luci78p čerstvý 😉 a tento recept s tvarohom som skúšala prvý krát a sú mňam 😀

ja som si cez obed šupla pás, 30min... malý mi požičal mp3 a som šľalapa v rytme mandarinka darinka, kohútik jarabý, žijeme len raz a gam gam style 😀

mimikyky
3. jan 2013

@kosska3003 nie, najprv som 2PL lyžice vločiek rozbila ponorným mixérom, šupla k tomu vajce, a 1/2vaničky tvarohu, mixla som to... robila som ich také menšie, polievkovou lyživou naberala, a boli naozaj super 😉 hlavne plné bielkoviniek

kosska3003
3. jan 2013

@mimikyky diky zajtra vyskusam

sbosorka
3. jan 2013

@slunce3 to cvičenie určite skúsim večer... 😀
@lubica69 ja som na tom rovnako..dve deti doma a ešte aj chorý manželík 🙂

susik77
3. jan 2013

@mimikyky - to je dobry tip aj na ranajky pre decka, raz som robila tieto tvarohove a boli mnami 🙂 s cucoriedkami 🙂

mimikyky
3. jan 2013

tak ja som sa pred chvíľkou vrátila z posilky 🙂 a je mi fááájn 🙂 popíjam drink a som vyškeraná ako slniečko 😀 ... takto neskoro som ešte v posilke nebola, tak dúfam, že budem vedieť večer zaspať 😀

borkavan
3. jan 2013

@iconka kaša teplá sa je a ešte si na to nasypem škoricu. mňam. milujem to a pre mňa je to dobré jedlo, zasýti ma do obeda. na obed mi stačí len jablko.

iconka
3. jan 2013

@borkavan napokon som to jedla teple 🙂 az do obeda, ked si to das na ranajky? Kolkokrat za den jes? ja ked si dam len jablko, tak do hodiny umieram od hladu, mne to strasne vytravi z neho. 😒

borkavan
3. jan 2013

@slunce3 tak ten blok poznam... chodím tam obkukávať čo s jedlom. On radí aj na diva.sk

borkavan
3. jan 2013

@iconka hej doobeda (13.00 h). Keď si to dám na raňajky. Ja mám ale ovsennú kašu z Anglicka, vola sa to HOT OAT cereal. Tieto slovenské od EMCA som jedla raz. A ten jeden sáčok mi nestačil a bolo to drahé. Lenže zásoby z Anglicka sa mi míňajú a najbližšie segra príde odtiaľ až v lete. Tak neviem čo budem jesť.
To si robím tak, že na 2 dcl mlieka dám 5-6 lyžičiek kaše a varím - iba chvíľku.

Ty máš tú kašu od EMCA?

borkavan
3. jan 2013

@mimikyky tak asi to tam bolo aj prázdne, že? ja som dnes šlapala na piate poschodie 6 kg nákupom a k tomu stiahnutý zadok. uf uf. Schválne som si ten nákup odvážila. Lebo som funela jak pako. A to som chcela svoje pravidlo porušiť, ked mám taký nákup, ale našťastie suseda umývala výťah.

borkavan
3. jan 2013

@mimikyky hurá,našla som v jednom stánku takom väčšom ten časák Fitness a ešte mali aj decembrové číslo. Ale sú tam palacinky - ale ja som z toho jeleň. Čo je to vanilkový proteinový prášok? To je tam pri tých palacinkach. Alebo čím to môžem nahradiť.
Aj ty si tu dala recept a to koľko tvarohu je 1/2? Koľko je to gramov. Vieš ja neviem variť. Som sama, tkaže sa tomu vyhýbam ako čert kríža. Preto som taká mimo.

mimikyky
3. jan 2013

@iconka daj si k tomu jablku kúsok tvrdého syra 😉 a hrsť orechov 😉 a to si daj ako desiatu, 2,5-3hodky po tej raňajkovej kaši

@borkavan bola plná... o takom čase je tam vždy veľa ľudí 😠 perfiš s tým výťahom 😉 véééľká pochvala 🙂
ja keď ponáhľam dám tú kašu od emca, inak si varím

mimikyky
3. jan 2013

@borkavan supr, som zvedavá, či sa ti bude páčiť... teraz každým dňom vyjde nové číslo 😉
ten prášok, to je proteinový prášok... zarába sa do vody aebo mlieka a v jednom zarobenom drinku je cca 20g bielkovín=záleží od druhu... užíva sa to ako náhrada jedla pri chudnutí, doplnenie potrebnej dennej dávky proteinov, a na regeneráciu svalov a ba bla bla...
1/2 = polovica vaničky tvarohu, ja dávam ten obyč najlacnejší z tesca 😉 (125g) ...... najprv som 2PL lyžice vločiek rozbila ponorným mixérom, šupla k tomu vajce, a 1/2vaničky tvarohu, mixla som to... robila som ich také menšie, polievkovou lyžicou naberala

lili8817
3. jan 2013

@susik77 asi tak : )))

lubica69
3. jan 2013

@sbosorka tak ja okrem toho chorého manžela
@mimikyky a ty ako herečka moja?Už je lepšie?Som na teba cez sviatky myslela či ťa doma poslúchajú 😅 A tú opatrovateľku si nakoniec vzala či nie?A si si teda fičala na hitoch 😀 😀 😀
@belissima85 ahoj vítam ťa tu Pozerám,že máme rovnako starú ratolesť

borkavan
3. jan 2013

@slunce3 a to len tak v práci cvičíš? to sa zrazu postavíš a cvičíš? alebo sa aj predtým natiahneš alebo ako? však ja kebyže iba tak začnem výpady, tak si niečo natiahnem. Inak výpady neznášam. ble.
Ja sa v práci zas nabehám. Som učiteľka a máme tri budovy a sú dni, že mám rozvrh v každej budove takže lietam hore dole a ešte keď si niečo zabudnem uf uf. A tých schodov...

iconka
4. jan 2013

@borkavan kupila som zatial na skusku jedno balenie od Emca a jedno od BonaVita, vcera som mala jednu z nich a dnes mam tu druhu a obe su dobre, nevidim v nich rozdiel. Tiez si myslim, ze 2e za tie 4sacky je dost a akurat som premyslala, ze sa pozriem ako sa kasa robi normalne z vlociek a budem to robit tak, ale takto je to pre mna idealne,lebo len hodim do tasky a v robote zalejem, tak ako prave teraz a este som si tam dosypala ovocie a vlasske orechy, co som si vecer nakrajala za misku na dnes na obed.

iconka
4. jan 2013

@mimikyky ok, tak na buduci tyzden skusim zase taketo desiaty do prace, jablko, syr a orechy 🙂