Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
🙂 hlavne jesť vela surového ovocia namiesto hlavného jedla. surové nemiešať s vareným. úplne a zaručene funguje. napr 3banany a 2 jablka. citrusy osobitne. sladké ovocie osobitne. rovnako aj surová zelenina. organizmus sa regeneruje a z buniek odčerpá škodliviny obalené vodou a tukmi. pekný den želám
ahojte dievčence 🙂 ja som počula vela pozitív na mačingovej dietu...ale ja som vydržala len ranajky... 😀 ale poviem vám, jojo efekt sa určite nedoství pri tejto diete...inak jete tam viac ako normálne, ale mne tie jedlá nechutia
@filipal ahoj, rada Ťa vidím 😉 veru, zima je kritická 😝 aj keď u mňa je to horšie v lete, mám doma decká, nechodím cvičiť, doma sa mi pred nimi nechce... musím sa naučiť nechať ich občas aj samých, veď už sú prerastený dosť 😀 len mne je to blbé 😢
@luci78p jasné, budem pridávať recepty 😉
aj ja cítim zadok a brucho dnes 😀
@luci78p mas pravdu! par rokov som urobila takuto chybu, ze v lete som sa uspokojila, a na jesen som sa nejako prestala strazit, Vianoce to vsetko dolozili a v januari vaha ukazovala 5-6 kil navyse!
tu psenovu kasu varis vo vode? nie je na to nejaky figel, ze sa prva voda zleje, alebo co?
lebo mne sa zda, ze pseno ma niekedy taku britku chut.
@mimikyky u mna je aj problem, ze som prestala chodit do posilky, lebo mame noveho psika, s ktorym chodim kazdy den na dlhu vychadzku. cas, ktory som mala na posilku som musela dat na psika.
samozrejme pohyb mam, len neviem, ci to bude stacit. predsa len tym, ze som si udrziavala svalstvo, tak som mala vyssiu spotrebu energie.
@mimikyky ahoj, je to stravovací program na mesiac.-
1 týzden (R: mrkva, jabko, orechy, med, hrozienka, O: brokolica, syr, mrkvový perkelt, červená repa, V:to isté ako na obed.len sa kazdy den menia varianty)
2 týzden jogurty, cestoviny, ovocie /kiwi, banany, skorica, kura
3.týzden šťavy z ovocia, zeleninová polievka, tuniak, cibula, zelerové hranolky, uhorka, cesnak
4.týzden +boršť, prekladaná cuketa, vločky
a ku kazdemu su recepty...trebalo by kupit knihu...alebo aspon ten rozpis stiahnut ak je na nete a recepty si samozrejme uvaris podla seba 🙂 😅
@filipal ahoj, ale mačingová urobila knihu o tom, ako dostat do tela potrebné a plnohodnotné vitamíny bez toho, aby sme boli hladní
nesustreduje sa na chudnutie, ale na výber potravin s vysokým obsahom zivín...tých jedál mozes zjest kolko ti je libo 🙂
najlepšie na tom je to, že sa ti upraví váha, stolica, prečistenie organizmu
detox vnutornosti, ladvin, mocových ciestčriev, dychacej sustavy,kože,lymfatyckeho systemu
@luci78p v lete mi tie prechadzky stacili, lebo boli 1,5 az 3 hodinove a rezke. casto aj s palickami, ale terazje to tazsie, je skoro tma. ja behat nemozem, mam problemy s kolenom, len rychla chodza, bicykel...
ale posilnovanie ma ine ucinky, mam aj cinky, ale na strojoch som cvicila radsej.
a ty ako cvicis?
no ako mne je jedno, ide tam hlavne o detox tela...ja diety nedrzim, nepotrebujem to...rada sa pohybujem a pri malých detoch je to neodmyslitelne 🙂)) len som chcela poradit...
@vajboch vsetko co je v tej diete je fajn, ale musela by si to jest v kuse. je to strasne malo energie.
skoro ziadne bielkoviny, (okrem toho tuniaka) vlocky az posledny tyzden.
podla mna to je hladovka, na precistenie organizmu.
k tej zeleninke by som pridala, vlocky, tvaroh, vajicka, biele mäso a rybu, celozrnne cestoviny, ryzu.
a uz by to bola uplne ina dieta, co!? 😀 😀

dobré ránko kočky 😉