icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

luci78p
autor
14. nov 2012

@filipal stroje,činky a pod. a kardio - vo fitku 😀 😀 😀

luci78p
autor
14. nov 2012

@mimikyky pohánkové vločky v pohode,ale treba nechať odvečera v jogurtiku,sú dosť tvrdé .... ale mám radšej ovsené.aj mne pohánka tak divne páchne 😀 😀 😀 😀 😀 dám si tak raz za pol roka 😀 😀 😀 😀 😀 a už úplne nemusím sojove vločky.prečo nie v mlieku? 😀 😀 😀

mimikyky
14. nov 2012

@luci78p myslela som to tak, že pohánkové vločky s mliekom ee, tie mi nechutili, smrdelo to, bléé.... ale pohánku upravenú ku špenátu, to je mňam...
tiež mám rada ovsené vločky, najradšej jemné

luci78p
autor
14. nov 2012

@mimikyky a tak hod receptík na tu pohánku s tým špenátom - včera som držala už v tescu baby špenátik,ale som ho vrátila späť 😀 😀 😀 😀

sisanka
14. nov 2012

@mimikyky ahoj prosim ta riadila si sa touto strankou? www.chudnutie-ako.sk diky 🙂

mimikyky
14. nov 2012

@luci78p

--špenát: len udusím na cibuľke, pridám cesnak, nezahusťujem múkou!! prípadne do neho prdnem jedno rozšľahané vajko
--pohanku som 50gr zaliala 100ml vody, povarila 4minúty,nechala 10min odstáť...potom na panvici na trolililinke masla a cesnaku som ju ešte osmahla, a je to mňamózne je to od Havlíčka ako to raz varil v "ste to co jíte" .
.--mäsko: kuracie prsia, a do misky som dala vajko, trošička vody, celozrnnú múku, soľ, bazalkový lístok na mäsko pod cestíčko hustota aby to moc nestekalo, a len som ponamáčala, a piekla nasucho v silikonovom pekáčiku po chvíľke som otočila aby sa aj spodok opiekol bolo to fakt výborné, také chrumkavé, a chuťou to troška pripomínalo, akoby tam bol aj syr, a nebol

luci78p
autor
14. nov 2012

@mimikyky super,tak tú pohánku skúsim takto pripraviť...už sa teším na víkend,ked budem mať čas variť .... ĎAKUJEM 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mimikyky
14. nov 2012

@sisanka nie, poznám ju, ale nie...
trošku viac sa o problematiku zhadzovania kg zaujímam, mám aj vlastné veľmi dobré skúsenosti so zmenou postavy, nejaký ten kurz, seminár, projekt, odborná literatúra, fitness časáky, dokonca mám aj stravovací a tréningový program od jedného známmeho trénera vypracovaný na mieru (ale ten je dosť drastický, akonáhle som ho prerušila zo zdr. dôvodov, prišlo JO-JO ako sviňa) ..... kj presne nerátam, držím sa určitej približnej hodnoty prijatých kj, sacharidov, bielkovín a tukov... momentálne potrebujem trošku zhodiť, a ide mi to tak -3kg mesačne, ale odchádza mi len tuk podľa merania, a aj podľa stratených cm, takže som spokojná.... ALE akonáhle sa mi to zastaví, začnem presne vážiť a počítať kj 😉

sisanka
14. nov 2012

@mimikyky ale tak mozes ju odporucat, ci nie? 🙂 myslim ze ci si myslis ze je vhodna 🙂

mimikyky
14. nov 2012

@sisanka odporúčam 😉 myslím si, že je vhodná... teraz som si ju tak preletela, a mne tam vyšlo v tabuľke viac kj prijímať, a ko prijímam, a ako poznám z iných stránok - športových... a vyšlo mi tam 57g tuku, a s týmto ja nesúhlasím!! a keď sa necvičí, už vôbec nie!!! ja som si zadala ľahkú fyz aktivitu do výpočtu, a že 57g tuku? to určite nie!! (ja som za 30g tuku max 😉 a bielkoviny tak 100g a sacharidy okolo 200g by aj mohlo byť...)
kľudne to vyskúšaj, a uvidíš... získaš určite veľa super info, osvoj si pravidelnosť v jedle,rob si výpisky, pomeraj sa,,, a časom uvidíš, nie ale hneď!!! prehodnoť po mesiaci a budeš môcť niečo poupravovať....
určite je to milion krát lepšia cesta ako nejaké diety, zeleninové, dukanka,mliečne...........
ale pozerala som tie jeho foto, hneď ako sa mi otvorila stránka, a on vôbec asi necvičí 😝 😝 veď nemá žiadne svaly

ja Ti moc moc držím palce 🙂 🙂

sisanka
14. nov 2012

@mimikyky dakujem velmi pekne za rady, asi budem musiet ist na to takto....aj ked som sa dlho tomu branila lebo nejako merat a vazit jedlo sa mi nechcelo ale idem to skusit....a hlavne si to pisat co ako jem 😀

mimikyky
14. nov 2012

@sisanka drž sa, a daj vedieť 😉

lubica69
14. nov 2012

kočenky ktorá to tu písala,že vločky nie tie pečené hrudkované???
teraz som otvorila balenie a presne tie tam sú 😖

mimikyky
14. nov 2012

@lubica69 ja 😉

lubica69
14. nov 2012

@mimikyky a tie teda nie sú vhodné? ☹

luci78p
autor
15. nov 2012

@lubica69 sú zbytočne presladené,ako všetky musli a podobné výrobky,ktorých výrobcovia nám sľubujú štíhlosť v reklamách.moja kolegyňa z bývalej práce si kúpila celé balenie a jedla ho celý deň - ako myslím,že ho zjedla celé za deň plus ostatná strava 😀 😀 😀 a keď už tak,tak naozaj len na raňajky .... ale raňajkovať sa dá určite aj lepšie 😀 😀 😀

sisanka
15. nov 2012

ked tu uz pisete o tych musli....nikdy som ich nejako nejedla...cca pred pol rokom svokor kupil detom a kto ich zjedol?no ja lebo mi strasne zachutili tak som si ich este parkrat potom kupila a cela rada ze ake zdrave ranajky...a potom som citala ze ani nie a zacala som jest ciste ovsene vlocky s ovocim, napr nastruhanym jablkom a hrozienkami, no aka mnamka velka a to som si myslela ze mi to nikdy chutit nebude 🙂 a ovsene vlocky s bielym jogurtom a medom tiez MNAM!! 😵
@lubica69 skus take nieco 😉

dnika2
15. nov 2012

baby k tym vlockam ja mam tusim emco ale su neprazene su tam len ovsene vlocky hrozienka a nejake ovocie odporucam http://www.carrefourdrive.sk/c4d/ba-dan/musli/4... su to tieto

mimikyky
15. nov 2012

@lubica69 k tým vločkám už Ti napísala @luci78p 😉 , majú zbytočne veľa cukru, a dokonca aj tuku niektoré druhy 😉

@sisanka čisté ovsené s ovocím, orieškami.... sú oveľa oveľa lepšie,zdravšie, a dokonca aj mňam 😀 a skúste aj škoricu, tá pomáha aj tuky spaľovať 😉

@dnika2 tie vločky, čo si dala link , tie sú úplne že super 😉 ja ich kupujem čokoládové,sypané, mňam 🙂

dnika2
15. nov 2012

@mimikyky cokoladove su aj spyane bez cukru hentie?som nevidela dnes sa citim perfektne odbehmnute 3,50km 😀 a este squash

sisanka
15. nov 2012

@dnika2
@mimikyky a neskusali ste si robit musli aj doma?? 🙂

dnika2
15. nov 2012

@sisanka nie mas nejaky tip?

sisanka
15. nov 2012

@dnika2 praveze nie tak som sa preto pytala 🙂 ci nemate nejaku zdravu verziu 😉

dnika2
15. nov 2012

ved hento co si kupujem je zdrave 🙂
@sisanka

mimikyky
15. nov 2012

@dnika2 sú 😉 tiež 750g balenie... mne v ovocných vadia hrozienka 😝 a tie čoko sú mňamózne 😀
@sisanka neskúšla som, ani sa nechystám 😀 ale viem, že sa to dá, nahádžeš na plech a opečieš

mimikyky
15. nov 2012

@dnika2 šikuľka 😉
ja som dnes necvičila, mám po dvoch dňoch voľno dnes...

dnika2
15. nov 2012

viem ze to tu nepatri ale cchem robit nejaku tortu nejlepsie zdravu malo kaloricku mate nejaky recpt? 😉

barboramickova
Odpoveď bola odstránená
lubica69
15. nov 2012

@luci78p
@sisanka
@mimikyky ďakujem žienky krásne Skúsim Mám pokazený noťas takže na net len obmedzene Potom vynahradím Pačko

grimaska4
15. nov 2012

@dnika2
@sisanka
ja si miesam doma musli-kupujem pohankove vlocky,ovsene vlocky,hrozienka,susene marhule,mandle posekane,sezamove zrnka a kokos struhany-bud smiesam s bielym jogurtom,alebo v mlieku uvarim z vlociek kasu a ostatne suroviny potom pridam uz do uvarenej kase,samozrejme osladim to sladidlom(xylit,ci stevia napr.) a niekedy pridavm aj skoricu