icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

mimikyky
14. nov 2012

dobré ránko kočky 😉

luci78p
autor
14. nov 2012

@mimikyky dobrééééé 😀 čo ste baby raňajkovali? 😀 ja kašu z 30g pšena a 2dcl mlieka s 1/2 čl medu a 10g lieskovcoch a ešte jeden pomaranč 😀 😀 😀 😀

anabella235
14. nov 2012

🙂 hlavne jesť vela surového ovocia namiesto hlavného jedla. surové nemiešať s vareným. úplne a zaručene funguje. napr 3banany a 2 jablka. citrusy osobitne. sladké ovocie osobitne. rovnako aj surová zelenina. organizmus sa regeneruje a z buniek odčerpá škodliviny obalené vodou a tukmi. pekný den želám

mimikyky
14. nov 2012

@luci78p ja som mala dnes palacinky z cottage syru s proteinom, banán, orechy...
a mám trošku svalovicu zo včerajška 😀

filipal
14. nov 2012

@mimikyky jeeej, ahojte baby, to je pekna tema!
a mate tu plno zdravych receptov! 🙂
mne sa teraz darilo udrzat si hmotnost asi pol roka, teraz sa vsak pomalicky zacinam obalovat. zatial je to len kilo a pol, ale treba to zastavit v zaciatku, lebo zima je kriticka.

luci78p
autor
14. nov 2012

@mimikyky no treba prihodiť neaké receptíky 😀 😀 😀 😀 ja som po sto rokoch spala 13 hodín!!!!!!!! ale cítim trošku zadok a bruško som včera viac pocvičila,tak aj to.no do posilky až v sobotu,teraz 3 dni makám,tak dovtedy to prejde 😀 😀 😀 😀

luci78p
autor
14. nov 2012

@filipal tak tak,treba to zastaviť hneď na začiatku - aké budeme na jar štíhlučke a ostatné ešte len začnú chudnúť a kým sa rozbehnú,zas jeseň 🙂

vajboch
14. nov 2012

ahojte dievčence 🙂 ja som počula vela pozitív na mačingovej dietu...ale ja som vydržala len ranajky... 😀 ale poviem vám, jojo efekt sa určite nedoství pri tejto diete...inak jete tam viac ako normálne, ale mne tie jedlá nechutia

mimikyky
14. nov 2012

@filipal ahoj, rada Ťa vidím 😉 veru, zima je kritická 😝 aj keď u mňa je to horšie v lete, mám doma decká, nechodím cvičiť, doma sa mi pred nimi nechce... musím sa naučiť nechať ich občas aj samých, veď už sú prerastený dosť 😀 len mne je to blbé 😢

@luci78p jasné, budem pridávať recepty 😉
aj ja cítim zadok a brucho dnes 😀

luci78p
autor
14. nov 2012

@vajboch čo sa tam papá?????mňa tie diéty moc nezaujímajú tak neviem o čo ide 😀 😀 😀 😀

mimikyky
14. nov 2012

@vajboch ja už nechcem skúšať diéty žiadne 😠 😠 zdravá strava, pravidelná, a pohýýýb a ide to 😉

filipal
14. nov 2012

@luci78p mas pravdu! par rokov som urobila takuto chybu, ze v lete som sa uspokojila, a na jesen som sa nejako prestala strazit, Vianoce to vsetko dolozili a v januari vaha ukazovala 5-6 kil navyse!
tu psenovu kasu varis vo vode? nie je na to nejaky figel, ze sa prva voda zleje, alebo co?
lebo mne sa zda, ze pseno ma niekedy taku britku chut.

mimikyky
14. nov 2012

@filipal
@luci78p tak tá kaša ani mne nechutila, asi som ju nevarila dobre...

filipal
14. nov 2012

@mimikyky u mna je aj problem, ze som prestala chodit do posilky, lebo mame noveho psika, s ktorym chodim kazdy den na dlhu vychadzku. cas, ktory som mala na posilku som musela dat na psika.
samozrejme pohyb mam, len neviem, ci to bude stacit. predsa len tym, ze som si udrziavala svalstvo, tak som mala vyssiu spotrebu energie.

luci78p
autor
14. nov 2012

@filipal nie,varím v mlieku,normálne si odvážim to pšeno do hrnca zalejem tým mliečkom - dávam polotučné a varím asi 10 min,kým to nie je ako kaša a potom osladím medíkom a posypem orieškami,môžeš obmieňať aj ovocie,hrozienka a tak,na čo máš chuť 😀 😀 😀 😀 😀

luci78p
autor
14. nov 2012

@filipal no prechádzky zo psíkom nestačia,musíš mať dynamickejší pohyb - môžeš s ním behať 😵

luci78p
autor
14. nov 2012

@mimikyky mne chutí .... mňáááám 🙂

filipal
14. nov 2012

@vajboch nepoznam, napis o co ide. 😉
ja som skôr za zdravu stravu a pohyb, lebo len to sa da vydrzat cely zivot.
diety môzu riadne spomalit metabolizmus a potom sa z toho tazko vyhrabes. akonahle ju prestanes dodrziavat, kila sa vratia a pribudnu aj nejake navyse - jojo efekt.

vajboch
14. nov 2012

@mimikyky ahoj, je to stravovací program na mesiac.-
1 týzden (R: mrkva, jabko, orechy, med, hrozienka, O: brokolica, syr, mrkvový perkelt, červená repa, V:to isté ako na obed.len sa kazdy den menia varianty)
2 týzden jogurty, cestoviny, ovocie /kiwi, banany, skorica, kura
3.týzden šťavy z ovocia, zeleninová polievka, tuniak, cibula, zelerové hranolky, uhorka, cesnak
4.týzden +boršť, prekladaná cuketa, vločky

a ku kazdemu su recepty...trebalo by kupit knihu...alebo aspon ten rozpis stiahnut ak je na nete a recepty si samozrejme uvaris podla seba 🙂 😅

mimikyky
14. nov 2012

@filipal asi to nestčí :( ale keby si zase začala s posilkou, teraz pri udržiavanom svalstve by to šlo ľahšie, keďže svaly majú svoju pamäť 🙂 ... teoria, ale aj vlastná skúsenosť

mimikyky
14. nov 2012

@vajboch ja viem čo to je... mám to tuším aj niekde v mailoch... je to možno super, ak človek necvičí, ale ja som cvičiaci typ, a vtedy treba inak jesť 😉

luci78p
autor
14. nov 2012

@vajboch ahááá,to naši držali...oco schudol za mesiac 8kg a ked skončili pribral ich naspäť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som mu stále vysvetlovala,že to nie je preňho,ale nedá si poradiť 😀 😀 😀 😀 😀

vajboch
14. nov 2012

@filipal ahoj, ale mačingová urobila knihu o tom, ako dostat do tela potrebné a plnohodnotné vitamíny bez toho, aby sme boli hladní
nesustreduje sa na chudnutie, ale na výber potravin s vysokým obsahom zivín...tých jedál mozes zjest kolko ti je libo 🙂
najlepšie na tom je to, že sa ti upraví váha, stolica, prečistenie organizmu

detox vnutornosti, ladvin, mocových ciestčriev, dychacej sustavy,kože,lymfatyckeho systemu

filipal
14. nov 2012

@luci78p v lete mi tie prechadzky stacili, lebo boli 1,5 az 3 hodinove a rezke. casto aj s palickami, ale terazje to tazsie, je skoro tma. ja behat nemozem, mam problemy s kolenom, len rychla chodza, bicykel...
ale posilnovanie ma ine ucinky, mam aj cinky, ale na strojoch som cvicila radsej.
a ty ako cvicis?

mimikyky
14. nov 2012

@luci78p vyskúšam 😉 ja neviem prísť na chuť pohánkovým vločkám 😝 😝 pohánku si varím ku špenátu, ale s mliekom ee

vajboch
14. nov 2012

no ako mne je jedno, ide tam hlavne o detox tela...ja diety nedrzim, nepotrebujem to...rada sa pohybujem a pri malých detoch je to neodmyslitelne 🙂)) len som chcela poradit...

mimikyky
14. nov 2012

@vajboch jasné, ja privítam každú radu 😉 a každému nám predsa vyhovuje niečo iné 🙂 tu je super ten detox pri tejto diéte 😉

filipal
14. nov 2012

@vajboch vsetko co je v tej diete je fajn, ale musela by si to jest v kuse. je to strasne malo energie.
skoro ziadne bielkoviny, (okrem toho tuniaka) vlocky az posledny tyzden.
podla mna to je hladovka, na precistenie organizmu.
k tej zeleninke by som pridala, vlocky, tvaroh, vajicka, biele mäso a rybu, celozrnne cestoviny, ryzu.

a uz by to bola uplne ina dieta, co!? 😀 😀

filipal
14. nov 2012

@luci78p
@mimikyky
baby, ja viem, ze by to chcelo tu posilku, och joj! 😝

filipal
14. nov 2012

@vajboch ano, ako detox je ta dieta vyborna.